Sabau Gigel Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 (editat) Am plecat ieri 8martie din Bucuresti 5 masini ptr. o mica plimbare prin muntii Harghitei Astăzi am facut un traseu in muntii Bodoc Editat Martie 10, 2013 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 (editat) Re: Mini excursie in zona Tusnad 8—10 martie 2013. stiu Mazda care sta intotdeauna ultima, Patrolul buclucas, Defenderul scurt care nu se opreste decat pentru pranz si pe cel lung care :oc:oc:oc a primit rollcage si bena?. salutari tuturor si sa va fie de bine :h5 Editat Martie 10, 2013 de eul XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Mini excursie in zona Tusnad 8—10 martie 2013. Multumim frumos , Astept sa cunosti si Toyota din grup. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 (editat) Re: Mini excursie in zona Tusnad 8—10 martie 2013. Astazi am plecat din Tusnad de dimineata prin orasul Covasna si am trecut muntele in Siriu cu cateva peripeti Difenderul gri a suferit un mic incident la partea din fata[proiectoare si nr.inmatriculare iar Toyota a ramas fara frane sa spart furtunul de legatura la puntea fata. In rest a fost o tura foarte reusita cu multa zapada ,mult noroi ,vrame frumoasa cu soare si ploaie. Editat Martie 10, 2013 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Mini excursie in zona Tusnad 8—10 martie 2013. Multumim frumos , Astept sa cunosti si Toyota din grup. pai... de 1 mai in Apuseni? vezi ce zice lumea... daca nu, oricand in jumatea asta de tara :grin: XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Mini excursie in zona Tusnad 8—10 martie 2013. Traian ne-a promis cateva ture prin Ardeal. Ramane sa ne auzim o sa si postez pe forum. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate