dulceanu ionel Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc Off ce amintiri.As relua expeditia de la capat din nou si maine.Poate facem un traseu sau macar o iesire de 3 zile cum stim noi cu foc de tabara si ceaun. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted January 19, 2014 Author Share Posted January 19, 2014 (edited) Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc Si uite asa a trecut mai bine de jumatate de an de cand nu s-a mai scris nimic pe aici.. Timpul trece repede, iar drumurile noastre se vor desparti curand. Dupa 4 ani petrecuti impreuna, masina merita sa aiba scrisa aici povestea ei, asa ca voi continua cu poze si filme, urmand ca la final sa o scot la vanzare. August 2011: 117.800 mile - ulei schimbat in diferentiale- Castrol - gresat peste tot - montat invertor de 600W - mutat intrerupatorul si mufa troliului in bord pentru comoditate Cea mai interesanta iesire din August 2011 a fost tot alaturi de galateni si de rechinu si tot la mine in zona, ca la Galati nu ai pe unde.. Un adevarat festin culinar si offroadistic, asa cum spune si titlul :ha: Edited January 19, 2014 by doctoru' Link to comment Share on other sites More sharing options...
atar Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc Doctore schimba setarile filmuletului pe youtube si fa-l public, sa-l putem vedea si noi. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted January 19, 2014 Author Share Posted January 19, 2014 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc De asta era ecranul negru si eu nu stiam ce naiba are.. Tehnolojia asta.. :ha: Candva in septembrie 2011, mi s-a cerut ajutorul in organizarea cupei de mountain-bike din Onesti Bike Motion. Avem pregatire medicala, pe Bismarck cu patul din spate care putea fi folosit pentru accidentati, portbagajul de sus pt a aduce inapoi la baza bicicletele rapuse pe traseu, capacitate mare de transport apa/fructe sau organizatori si nu in ultimul rand este 4x4 pentru a ajunge in toate zonele grele din traseu. Impreuna cu o vitara si 2 enduristi, am lasat ambulantele la asfalt, am pus cele trebuincioase sus pe portbagaj, iar in interior am bagat 7 tineri si cu mine 8 (si eu sunt tot tanar :grin:) si am plecat pe traseu. Un moment foarte fain a fost la sfarsit, cand am intrat in oras avand in fata masinii pe ultimii doi concurenti, acel batran cu tricou rosu din poza si nepoata lui cu maieu mov. Desi timpul dintre ei si ultimul sosit era mai mare de 30 min, cursa nu s-a incheiat decat la sosirea ultimului concurent neabandonat. Toata lumea pregatita de premiere, toti isi pusesera bicicletele in cui, lumea satula de asteptat, caldura mare... intra cei doi in oras pe mijlocul drumului cu 5/ora, Bismarck in spatele lor, iar in spatele lui loganul de Politie cu girofarurile aprinse :tr A inceput lumea sa-l aplaude pe batranel pentru ambitia si taria de care a dat dovada, tinand cont afara erau peste 30 grade, iar traseul a fost destul de dificil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviuoff Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc foarte interesanta evolutia masinii:h5 si este si foarte interesanta bara fata ,,,,imi dai voie sa iti fur proectu la bara fata ?:h5 KAMIKAZE Off Road Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted January 20, 2014 Author Share Posted January 20, 2014 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc Bineinteles!! :h5 Acum insa nu mai arata chiar asa... la intalnirea de la Piatra Neamt, pe o urcare nasoala am luat un brad in freza exact cu cotul barii pe care l-am si infundat serios. Daca nu montam acele coturi la capat, loveam bradul direct cu roata si era mai rau.. Insa urechea aceea de sus de la far mi-a produs multe pagube, pentru ca s-a mulat pe capota, a indoit aripa, mi-a spart farul si semnalizarea. Aia daca nu o aveam, scapam mai intreg... asa ca am dat-o jos :grin: Era mai frumoasa cu, dar mai bine fara..:ha: Asta a fost paguba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted January 20, 2014 Author Share Posted January 20, 2014 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc Septembrie 2011 Hai ca incet-incet ajungem si in 2014 :ha::ha: O scurta iesire in zona Halos (Casin), singurel pe trasee sa descopar locuri necunoscute.. asa sunt si acum, tot necunoscute pt ca habar nu am pe unde am fost :grin: Aici mi-am dat seama ca greutatea de pe portbagaj ma cam incurca :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius4motion Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc Masina asta a facut istorie , pe cand elementul de legatura dintre ghidon si pedale o sa iasa la pensie !:ha::ha::ha: Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviuoff Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc Bineinteles!! :h5 Acum insa nu mai arata chiar asa... la intalnirea de la Piatra Neamt, pe o urcare nasoala am luat un brad in freza exact cu cotul barii pe care l-am si infundat serios. Daca nu montam acele coturi la capat, loveam bradul direct cu roata si era mai rau.. Insa urechea aceea de sus de la far mi-a produs multe pagube, pentru ca s-a mulat pe capota, a indoit aripa, mi-a spart farul si semnalizarea. Aia daca nu o aveam, scapam mai intreg... asa ca am dat-o jos :grin: Era mai frumoasa cu, dar mai bine fara..:ha: Asta a fost paguba: sa inteleg ca mai bine o fac fara protectia la faruri decat mijlocu si mijlocu umpic aplecat spre fata pt a cobora fara probleme :)) KAMIKAZE Off Road Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 (edited) Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc Mijlocul o sa-l faci de fite si doar ca suport pt proiectoare.De coborit si implicit protectie anti pus pe stergatoare deja visezi prea departe.Daca vreodata ajungi acolo, nu te scapa o teava sudata de tine in garaj....din pacate. In rest teava aia-i o varianta rapida,ieftina si aproape eleganta sa ai o bara cu troliu mai HD offroadistic :grin: PS :spun ca nu te scapa pt ca daca faci n iste calcule.....ar trebui sa aiba o lungime considerabila,si aici nu mai esti compatibil cu traficul de zi cu zi, cu parcarea si cu ochiul vigilent al oraganului. Atunci o faci mica si simpatica cu utilitatea citata-de fite si suport de proiectoare / cablu troliu cind moare troliul sau nu ai chef sa-l stringi :old Edited January 20, 2014 by RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviuoff Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc Mijlocul o sa-l faci de fite si doar ca suport pt proiectoare.De coborit si implicit protectie anti pus pe stergatoare deja visezi prea departe.Daca vreodata ajungi acolo, nu te scapa o teava sudata de tine in garaj....din pacate. In rest teava aia-i o varianta rapida,ieftina si aproape eleganta sa ai o bara cu troliu mai HD offroadistic :grin: PS :spun ca nu te scapa pt ca daca faci n iste calcule.....ar trebui sa aiba o lungime considerabila,si aici nu mai esti compatibil cu traficul de zi cu zi, cu parcarea si cu ochiul vigilent al oraganului. Atunci o faci mica si simpatica cu utilitatea citata-de fite si suport de proiectoare / cablu troliu cind moare troliul sau nu ai chef sa-l stringi :old defapt ai dreptate :ha::ha::ha: hai sa nu poluam topicu omului cu off topicuri:h5 KAMIKAZE Off Road Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted January 20, 2014 Author Share Posted January 20, 2014 (edited) Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc RZV-ule, astia de la arb nu le fac asa sa fie mai offroadistice, le fac ca sa fie mai hd :ha: Am dat jos urechile alea ca sa nu mai lovesc inutil masina si sa mai dau jos 1kg din fata :grin: In schimb, mijlocul barii il vad necesar la tamponari usoare, suport de proiectoare/nr, protectie pt radiator, mai indepartezi obstacole, strangi sufa etc... eu la asta il folosesc. La postul 41 din pag 5 se vede o alta intrebuintare a acestui mijloc.... dar putini au observat-o. Ideea ingenioasa a fost a lui Cos bineinteles... acest MacGyver al forumului :wink: @liviu, faza cu mai lunga ca sa cobori in cap este poveste. Edited January 20, 2014 by doctoru' Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted January 20, 2014 Author Share Posted January 20, 2014 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc Octombrie 2011 - amortizoare spate KYB - 4 anvelope Insa SImex pe 31 - burduf planetara dreapta - gresat peste tot Bogata Namoloasa. Open. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc Doctore, stii ca te apreciez ca un interlocutor cerebral si pe deasupra destupat,nu? OK, acum ca am stabilit asta,spune-mi unde si cind ai devenit tu ARB? Ca de facut o copie de ceva, mult pot,dar de facut identic nu ca de aia este copie....Adica diametre, grosimi,calcule,partea din spate de la ARB care se striveste la lovire....plm, mormal da rupi "feru" si sa strimbi cascarabeta daca este facut "" fer pe fer'', nu? Toate calculele si normele ARB s-au dus pe poola aici. Nu te contrazice ca stii ca am dreptate. de aia bara ta costa 300E si aia ARB costa 1500E...pt cunostinte si materiale si nume/renume. poate ca in cazul ala facea la fel,dar poate nu....utilitatea ei este sa protejeze masina de canguri la origine, nu? de acolo a plecat conceptul ARB.... PS frumoasa masina si una din cele mai iesite-plimbate-reparate cu simt de raspundere ... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted January 21, 2014 Author Share Posted January 21, 2014 (edited) Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc Razvane, vorbeati despre mijlocul acela, bullbarul de fapt... de asta am pomenit de arb; este unul din caracteristicile acestui model, nu am pomenit din cauza altor carasteristici care au consacrat de fapt arb-ul... rezistenta, greutate, puncte de rupere etc Deci, din puncut meu de vedere, bara mea seamana cu arb doar la culoare si ca are un bullbar cu urechi.. :ha: Bulbarul acela il folosesc cel mai des si cel mai des la infasurarea cablului... am sudat pe el doua bielete ca urechile lui Mickey Mouse care imi tin cablul... dar mai aveti putintica rabdare ca pe alea le voi suda in 2013 :ha::ha: Merg in teren cu cablul lasat pe afara din mai multe motive, toate din practica: 1) nu mai consum curent la strangerea lui 2) mi-e lene si in timpul asta fac altceva :x 3) daca ai mai putine spire pe tambur, troliul trage mai bine si mai "mult"... chiar daca sunt in padure ma duc la un copac mai indepartat 4) daca nu am copac mai departe si am cablul desfasurat, am un motiv in plus sa pun scripetele care stiti ca face bine 5) cel mai important este ca nu risc la strangere sa se mulineze doar pe o parte... De aia umblu cu sufa scoasa pe afara.. infasurata pe bielete... sudate pe bulbar... prins de bara. :grin: Nu ca are pretentii de arb. :old In plus bara venea prinsa cu cate 3 suruburi pe fiecare parte; eu am scos cate unul tocmai ca bara sa nu fie rigida si se muleze in caz de accident serios. "Fer pe fer" rupea ficatii :pr1 Am procedat foarte bine, ea s-a mulat pe capota si forta impactului s-a disipat practic. Astfel mi s-a spart far/semnal.aripa etc... ceea ce e de preferat decat sa rupi niste organe. Dupa isprava am dat jos doar urechile astfel incat, daca mai imi sare un brad in fata, bara doar se va stramba fara sa-mi mai afecteze caroseria.. Sa speram ca nu va mai fi cazul, dar cu brazii astia nu stii niciodata :ha: PS Merci de aprecieri, Razvane... insa tu esti un exemplu mai bun decat mine de intretinere, mai ales cand vb de Patrolul ala rosu pe care l-ai avut. Edited January 21, 2014 by doctoru' Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc :ha: nu este buna comparatia.Am investit inainte cu doua luni sa-l vind 1500E in el.Cos este martor, el s-a ocupat,eu muncind sa produc banii aia 12/24,zilnic...... Ai spus ca vrei s-o vinzi - nu-ti doresc soarta mea.Acum,sincer, as vrea sa ma fi chinuit un pic si sa nu o vind....dar economia actuala si 3 masini in fata blocului nu da la calcule daca muncesti.....daca erau 3 masini in curte.....sigur aveam inca Patrol. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted January 21, 2014 Author Share Posted January 21, 2014 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc Si un scurt filmulet de la trialul Bogata Namoloasa 2011, unde micul Bismarck a batut cateva masini cu pretentii :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted January 21, 2014 Author Share Posted January 21, 2014 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc Noiembrie 2011 - 118.500 mile Hmmmm... LUCIADA editia a 2-a :banana Putine poze, multa voie buna. Mai multe poze sunt pe topicurile dedicate sau pe fb Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted January 21, 2014 Author Share Posted January 21, 2014 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc Ce urmeaza.. ce urmeaza..? Bisoca. Veselie, bucurie, ne-am simtit foarte bine :banana Chiar nu am poze cu Pajero, in schimb am doua filmulete facute de Razvanutza, pentru care ii multumesc. Si pentru ca Marius4motion zicea ca ies la pensie, primul film e cu Bismarck care trage de Samuraiul lui 4motion proaspat rasturnat :ha::ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted January 22, 2014 Author Share Posted January 22, 2014 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc Ianuarie 2012 - 119.400 mile - set prezoane conice pt jantele de tabla - schimbat ulei motor 10W40 - radiator antigel schimbat (cel vechi a primit o craca in freza) - bucse bara stabilizatoare spate - schimbat etrier stg spate + cilindru (nou) Party imediat dupa Revelion. Trebuia sa scapam de neveste, de salata de beuf si de calorii.. :ha: Asa ca am iesit la aer curat pe 3 ianuarie, doar noi cei cu Pajero. Lucian Munteanu (desi avea pe atunci Pajero) a vrut neaparat sa probeze IMG-ul si a iesit cu el... desi toti am fost de aceeasi parere: sa-l lase acasa :ha: Bineinteles ca in teren s-a intamplat ceva iar si s-a dus sa-si aduca Pajero intr-un final... de aici si titlul filmului: PAJERO PARTY :banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc In anuntul final de vinzare sa fie ceva gen-nu a vazut offroad, numai plimbari usoare ,nu?:ha::ha::ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted January 22, 2014 Author Share Posted January 22, 2014 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc Masina de doctor.... pervers :ha::ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc gata, vinde-o.... Nu a facut offrad doar plimbari lejere, proprietar ultimii 4-5 ani un doctor cu cabinet propriu dotat cu garaj incalzit(offroad). Pune anuntul peste tot,sigur se da :ha::ha: :ft Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted January 22, 2014 Author Share Posted January 22, 2014 (edited) Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc La ce pret voi cere pe ea... Masina va fi pusa la vanzare zilele astea, inainte sa termin acest topic. Topicul asta il fac pt ca asa e frumos, nu ca ma ajuta... dimpotriva. :ha: Ai dreptate, cine vede ce e aici se sperie.. doar un maniac ar mai cumpara masina asta :ha::ha: Iar daca se va vinde repede, voi continua aici aventurile lui Bismarck :Hr Daca nu se vinde... o dezmembrez, dar e pacat. Am luat alta masina si asta e motivul :wink: PS Pentru vanzare am pregatit deja o poza, cand a cazut pe ea un copac de care se trolia Dulceanu :ha: Edited January 22, 2014 by doctoru' Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted January 26, 2014 Author Share Posted January 26, 2014 Re: Aventurile lui Bismarck - poze, evenimente, intretinere etc Si ca sa fim in ton cu ce se intampla afara (pentru prima data in Romania cod rosu de viscol si ninsoare), pun un filmulet cu zapezile care au paralizat aceeasi zona si in 2012. Bismarck nu a participat efectiv la actiune, fiind zapezi cat casa (la propriu), iar terenul prea dificil pentru a intra cu auto. Cel putin in acea zi, nu aveai ce sa cauti acolo fara ATV sau snowmobil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts