the_boss_ro Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Salut, De un an de zile imi bat capul sa aduc la viata un Wrangler YJ 88 si in mare parte am reusit (descrierea eventual o fac intr-un alt post la prezentare ) mai putin scurgerea de ulei de la cuzinetul de palier .Am incercat in toate felurile posibile , montat normal , montat cu o foita sub cuzinet ,montat cu o foita sub cuzinet si cu mastic ,taiat urechi ghidaj cuzinet si montat cu buza invers , lipit , inaltat oricum as face curge .Este o mica urma de uzura pe arborele cotit .Cea mai mare nedumerire a mea este ca inainte de a ma apuca sa o fac efectiv bucati si bucatele ,mergeau multe lucruri nesatisfacator dar NU CURGEA ULEI ! Acum este cineva care si-a mai batut capul si sa imi spuna si mie cum a reusit sa rezolve problema ?Mi se sugereaza incarcarea cu sudura si alezat , numai ca nu prea am incredere in aceasta operatiune si nu vreau sa apelez la ea ptr ca stiu ca inainte nu avea aceasta problema masina . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 (editat) Re: Problema cuzinet palier Wrangler Yj Buna seara Poate ne ajuti cu ceva poze ca eu tot nu inteleg la ce-i spui cuzinet . Am motor de 4.2 dat jos si o sa studiez daca imi dai mai multe detalii. ALIN:h5 Editat Martie 18, 2013 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
the_boss_ro Postat Martie 29, 2013 Autor Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: Problema cuzinet palier Wrangler Yj Daca poate cineva sa modifice titlul , am gresit termenul este vorba de semering si nu de cuzinet . Ca si problema , am observat ca pe arborele cotit este un sant f f f mic .Am cumparat o gramada de semeringuri pana acum , am mai comandat inca 2 ,maine le am in posesie , si ma gandeam cumva la o posibilitate de mutare a "buzei " semeringului mai in fata sau spate fata de santul acela .Ma gandeam cumva daca e posibil sa alezez putin din el sa ii schimb pozitia , sau daca are cineva posibilitate de achizitionare a unui semering "double lip " de FelPro si mai bine , cumpar 5. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
the_boss_ro Postat Mai 15, 2013 Autor Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: Problema semering palier Wrangler Yj Problema rezolvata prin "carpeala " , introdus in locul semeringului un snur de azbest care pana acum dupa 2000km nu a lasat sa treaca nici un gram de ulei .Pe viitor comanda bucata azbest , si prelucrat dupa dimensiuni ptr creearea unui semering la cote . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate