Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema semering palier Wrangler Yj

the_boss_ro

Postări Recomandate

Salut,

De un an de zile imi bat capul sa aduc la viata un Wrangler YJ 88 si in mare parte am reusit (descrierea eventual o fac intr-un alt post la prezentare ) mai putin scurgerea de ulei de la cuzinetul de palier .Am incercat in toate felurile posibile , montat normal , montat cu o foita sub cuzinet ,montat cu o foita sub cuzinet si cu mastic ,taiat urechi ghidaj cuzinet si montat cu buza invers , lipit , inaltat oricum as face curge .Este o mica urma de uzura pe arborele cotit .Cea mai mare nedumerire a mea este ca inainte de a ma apuca sa o fac efectiv bucati si bucatele ,mergeau multe lucruri nesatisfacator dar NU CURGEA ULEI ! Acum este cineva care si-a mai batut capul si sa imi spuna si mie cum a reusit sa rezolve problema ?Mi se sugereaza incarcarea cu sudura si alezat , numai ca nu prea am incredere in aceasta operatiune si nu vreau sa apelez la ea ptr ca stiu ca inainte nu avea aceasta problema masina .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Problema cuzinet palier Wrangler Yj

Buna seara

Poate ne ajuti cu ceva poze ca eu tot nu inteleg la ce-i spui cuzinet .

Am motor de 4.2 dat jos si o sa studiez daca imi dai mai multe detalii.

ALIN:h5

Editat de alin-jeep
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Problema cuzinet palier Wrangler Yj

Daca poate cineva sa modifice titlul , am gresit termenul este vorba de semering si nu de cuzinet .

Ca si problema , am observat ca pe arborele cotit este un sant f f f mic .Am cumparat o gramada de semeringuri pana acum , am mai comandat inca 2 ,maine le am in posesie , si ma gandeam cumva la o posibilitate de mutare a "buzei " semeringului mai in fata sau spate fata de santul acela .Ma gandeam cumva daca e posibil sa alezez putin din el sa ii schimb pozitia , sau daca are cineva posibilitate de achizitionare a unui semering "double lip " de FelPro si mai bine , cumpar 5.

Multumesc

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Re: Problema semering palier Wrangler Yj

Problema rezolvata prin "carpeala " , introdus in locul semeringului un snur de azbest care pana acum dupa 2000km nu a lasat sa treaca nici un gram de ulei .Pe viitor comanda bucata azbest , si prelucrat dupa dimensiuni ptr creearea unui semering la cote .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare