teo pes Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 (editat) Salut ! am venit si eu printre ,,grei " ,cu un olandez nascut in 99 cu acte in 2000 , adusa pe roti utilitara N1 ,taxa 2812,impozit fara 2 luni 375, asigurare pe 6 luni 430 , asta pentru ca se tot discuta de taxe si bani . Primul pas dupa ce ma dezmeticesc financiar, distributie , amortizoare spate -fata ,siii... stiti voi bani sa fie ca gasim noi ce sa schimbam:ha: Editat Martie 12, 2013 de teo pes VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Am venit si eu! Frumos utilajul, sa-l stapanesti sanatos!Ai parasit clubul celor cu Lada,vorba lu' Karol,o sa ramanem 10 insi toti:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Am venit si eu! :ha: de ce crezi ca l am parasit? in primul rand ca sub 4000 nu cred ca se vinde , si chiar daca nu ma indepartez! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 (editat) Re: Am venit si eu! Frumos atelajul,felicitari pt achizitiea inspirata.Utilitarele nu au codul n1? Editat Martie 12, 2013 de dulceanu ionel Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Am venit si eu! :tk1 N1 da! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dax23 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Am venit si eu! sa-l stapanesti sanatos si muuult noroi!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Am venit si eu! Salut, Faina maina! Cum altfel, cand e ca a mea numai ca-i alta culoare :grin:. Sa te tina 100 de ani! Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Am venit si eu! de ce crezi ca l am parasit? in primul rand ca sub 4000 nu cred ca se vinde , si chiar daca nu ma indepartez! Macar sa-ti pastrezi poza de la avatar.... Sau muti fata pe Nissan?:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Am venit si eu! Sa-l stapinesti sanatos.Chiar ma gindeam sa te sun. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate