giorgel Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 (editat) Am inceput si aceasta lucrare mult asteptata. M-am hotarat sa pun overfendere Bushranger de 6,5 cm, pt. ca dupa ce am scos si bara stabilizatoare fata, am constatat ca 35-urile ating aripile:grin: deci mi-a fost clar ca trebuie sa le tai si drept urmare nu se vor mai potrivi overfenderele originale. De asemenea sorturile din pasajele rotilor fata, pt. protectia compartimentului motor, erau varza, rupte si vai mama lor. Asa ca am purces la treaba:gr1 S-au decupat aripile fata S-a refacut ad-labam buza spre interior, plus ceva vopsea, amatoriceste S-au procurat materialele: piulite-nit M6, suruburi M6 cu 20 si 25mm, saibe plate M6 mari Croit, gaurit, nituit, insurubat, injurat, transpirat, tot tacamul. M-au durut mainile cateva zile:hl Rezultatul, aproape de gata: Dreapta Stanga Bineinteles ca nici protectiile din plastic dintre aripa si contraaripa nu s-au mai potrivit, am fost nevoit sa le fac. Nu mi-au iesit chiar 100%, dar isi fac treaba. Cu aceasta ocazie (din pacate nu am facut poze) am refacut si imbinarea snorkel-ului cu carcasa filtrului de aer. Acum se opreste motorul daca ii pui palma in bot:wink:. Nu vreau sa mai zic ce "lucrare" am gasit acolo.... Editat Martie 14, 2013 de giorgel 2 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miky Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Overfendere si sorturi protectie Nissan Patrol Y61 Salut, Ce material ai folosit pt inlocuirea protectiilor compartimentului motor? Spor la lucru! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 13, 2013 Autor Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Overfendere si sorturi protectie Nissan Patrol Y61 Pres din cauciuc (ma rog, mai mult negru de fum) striat, la metru, din Dedeman. Cam 60 RON/ml, 90 cm latime parca. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Overfendere si sorturi protectie Nissan Patrol Y61 D'ala care stie sa puta de te muta ? Cand am cumparat pentru aceasi aplicatie l-am transportat legat in exteriorul masinii . Abia dupa o luna intreaga i-a trecut putoarea ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Overfendere si sorturi protectie Nissan Patrol Y61 Cre' ca d'ala:ha: Sa inteleg ca l-ai carat 1 luna intreaga legat pe masina?:ha::ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Overfendere si sorturi protectie Nissan Patrol Y61 Bineinteles , inca il mai am pe masina , legat cu 150 autoforante .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Overfendere si sorturi protectie Nissan Patrol Y61 Bre, io am pus d'ala si ca pres la pasagerii din spate, si am pus si pe toata podeaua portbagajului. Sigur ca da, eu am o deficienta olfactiva:ha1. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Overfendere si sorturi protectie Nissan Patrol Y61 Salut Giorgel, Excelenta lucarare executi, imi poti spune cat au costat overfenderele Bushranger?! Stima, Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Overfendere si sorturi protectie Nissan Patrol Y61 Salut Giorgel, Excelenta lucarare executi, imi poti spune cat au costat overfenderele Bushranger?! Stima, Gasesti pretul pe site la GTC Shop. Fro' 5-600 RON. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate