costakala Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Salutare,un amic de al meu a achizitionat un y61 cu motorul de 2.8 ,problema e ca in sarcina intreupe...., am mai observat cala iesirea din intercooler clapeta respectiva este anulata...imi poate da cineva ceva sugestii-idei cam ce ar putea fi... Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Intrerupe in sarcina motor 2.8 ,y61 Ce inseamna intrerupe in sarcina? Scade puterea sau da rateuri motorul? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Intrerupe in sarcina motor 2.8 ,y61 Mai bine zis,,nu trage (trage dar prin socuri-intreruperi) ca si cum i-ar taia alimentarea.. Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Intrerupe in sarcina motor 2.8 ,y61 Mai bine zis,,nu trage (trage dar prin socuri-intreruperi) ca si cum i-ar taia alimentarea.. vezi ca poate trage aer fals pe undeva si se manifesta ca si cum ar merge un tractor fara toti cilindrii :) verifica etanseitatea sistemului de alimentare injectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Intrerupe in sarcina motor 2.8 ,y61 Posibil filtru de motorina infundat. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Intrerupe in sarcina motor 2.8 ,y61 ,,am mai observat cala iesirea din intercooler clapeta respectiva este anulata..." turbina o fi bagand constant? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Intrerupe in sarcina motor 2.8 ,y61 Salut Am avut un nissan la reparat cu o problema asemanatoare si am gasit actuatorul de avans din pompa de injectie blocat,.,cand intrerupe nu ai debit de motorina suficient....am montat pompa mecanica si am rezolvat problema... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Intrerupe in sarcina motor 2.8 ,y61 Mai bine zis,,nu trage (trage dar prin socuri-intreruperi) ca si cum i-ar taia alimentarea.. Eu as verifica asa: 1.Filtrul de carburant si bateria de filtru 2.Traseul pe unde circula motorina (furtunele) 3.Ecu ...sa nu ai goange pe sistemul de injectie date direct din "creier". Te uiti si pe traseul firelor ce pleaca din ECU spre motor atat cat se poate sa nu ai fire care sa fie roase intre ele ...sau roase de altii lungi cu coada ...si care fie sunt intrerupte fie dau la masa intre ele. 4.Senzorul de la pedala de acceleratie ... poate ai acolo un scurt 5.Vacumurile (daca exista furtunele puse corect si daca fac toate treaba) 6.Turbocompresorul ...in special verifica-i jocul in ax, daca umfla furtunul cand intra si daca ai ulei in filtrul de aer 7.Daca ai pierderi de carburant pe la injectoare sau pe la pompa de injectie. De asemenea verifica si traseele injectoarelor (tevile de metal) sa nu aiba pori sau fisuri O alta intrebare ...cand trage in socuri ...se aprinde "elicopterul" (martorul defectului de motor) pe bord? Sau e aprins tot timpul? Ca asta n-am inteles... Aaaa ...si fa o poza cu intercooleru ala si pune-o aici...poate ne prindem despre ce e vorba ... Efortul merita facut chiar daca nu e masina ta doar daca te gandesti ...ca probabil vor fi si altii cu problema asta care vor putea fi ajutati doar prin faptul ca ai pus aici aceste intrebari... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: Intrerupe in sarcina motor 2.8 ,y61 Salutare yonutz ,a inceput sa amicul sa verifice-schimbe consumabilele,am facut fotografii la vacumul anulat de la intercooler. Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: Intrerupe in sarcina motor 2.8 ,y61 Salutare! Pana la urma cum ai rezolvat? Cumva la mers turat, constant, intrerupe? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate