srssilviu Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 (editat) Astazi ne-am incalzit putin...test - noile incaltari 35 uri urmeaza... Editat Martie 15, 2013 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: ...de antrenament test - noile incaltari 35 uri AT-uri ? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: ...de antrenament Si din exterior nimic... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: ...de antrenament Parca acum are mersul mai leganat... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 (editat) Re: ...de antrenament AT-uri ? ...nu sunt genul meu :no silverstone mt117 extreme 35.11,5.15 [video=youtube_share;yOC4HPM-m2U] ...urmeaza Editat Martie 15, 2013 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: ...de antrenament ...din exterior... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: ...de antrenament Sosoni nu gluma :wink: , nenea Silviu aveti distantiere doar pi' spate sau nu vede ochiu' meu bine in poze ? ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: ...de antrenament Sosoni nu gluma :wink: , nenea Silviu aveti distantiere doar pi' spate sau nu vede ochiu' meu bine in poze ? ...si fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: ...de antrenament ...si fata Intrebare?....aripioara aia picanta de deaspura roti fata iti ia din valaga.?..DA sau nu...Raspuns de 100 puncte...:grin: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 (editat) Re: ...de antrenament Intrebare?....aripioara aia picanta de deaspura roti fata iti ia din valaga.?..DA sau nu...Raspuns de 100 puncte...:grin: Raspuns :-Acum ai vazut ca am "aripioare picante" pe fata ? ... a...inteleg : tu le vezi mereu numai pe cele din spate(si alea de la distanta ) :grin::grin::grin: Editat Martie 15, 2013 de srssilviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: ...de antrenament Trebuiesc udate...sa le tocesti cu placere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: ...de antrenament salut! sa te poarte cu noroc! miine continui tocirea lor prin jurul urbei 'au faci o pauza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: ...de antrenament ...mâine suntem prezenți "la mișcare " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: ...de antrenament hmm....ceva detalii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: ...de antrenament hmm....ceva detalii? ...OMV Câmpina ora 09.00 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bif75 Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 (editat) Re: ...de antrenament da' puntile, puntile bestiei, de care sunt? si cutia de transfer? ma iertati ca ma bag in discutie, eu am Y61 LWB, si chiar daca am pus suspensie, Simex si troliu acum visez o masina cu care sa ma pot distra :wink: evident, m-am convins cat de important e ala de la volan...si copilotul ... urmaresc forumul si m-a impresionat masina, uneori mi se pare ca mergeti la modul kamikaze! Editat Martie 29, 2013 de Bif75 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Aprilie 10, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Re: ...de antrenament salut la toata lumea si mie imi place masinuta f tare cred ca merge super bine mai ales cu asa cauciucuri sa o stapanesti cu mare placere cai tare frumoasa Multumiri ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate