omoroka Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Sambata trecuta am facut si eu o iesire scurta, pentru a dezmorti masina, pe lunca Argesului, vis-a-vis de Gostinari. Am gasit acolo niste dealuri foarte frumoase, cu paduri, inclinari laterale, nisip si pe alocuri noroaie. Recomand cu caldura zona pentru urmatoarele adunari generale de tipul traditionalului Calugareni, fiind mult mai generoasa si in acelasi timp mai izolata de privirile curiosilor. Aaa si inca ceva, s-a reparat podul de burlane de la Gostinari :wink: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 (editat) Re: Vis-a-vis de Gostinari Bine ca ne-ai zis de pod cand ma duc la tara scurtez pe acolo.Frumos am fost si eu pe acolo este loc sa te plimbi o gramada. Editat Martie 15, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Vis-a-vis de Gostinari Traiasca samuraiu', a venit primavara! :grin: Ne lipseau filmuletele tale si ale lui @mini. La cat mai multe iesiri si anul acesta :h5 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: Vis-a-vis de Gostinari Frumoasa zona, am fost acum doi ani pe acolo. Am recunoscut panta din min 1 : 10. [ATTACH=CONFIG]171880[/ATTACH] S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: Vis-a-vis de Gostinari Omoroka, ai ieşit din hibernare:h5, să înceapă sezonul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 17, 2013 Autor Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: Vis-a-vis de Gostinari Omoroka, ai ieşit din hibernare:h5, să înceapă sezonul! mai e ceva pana incepe sezonul cu adevarat... sau cel putin pentru ce planuri am eu anul acesta :grin: pana atunci mai mergem la schi, mai luam un pic de aer curat :wink: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate