Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nou posesor de grand cherokee 5.2

ARTHUNTER

Postări Recomandate

Re: Nou posesor de grand cherokee 5.2

are undeva in partea de jos pe bloc un surubel care e defapt un dop cred ca e cu cheie de 13-15 nu mai stiu exact , si ajungi la el prin dreapta pe la roata dreapta cum te uiti la masina din fata eu asa am la 5.9 si cred ca si la 5.2 e lafel.

daca faci scurgerea asa vezi sa ai si busoanele de la vas si de la radiator alea de sus deschise iar de intrat apoi intra undeva lq 14-15 litri in motor si inca vreo 2 parca in vas.

Ms ,le am gasit,le am desfacut pe ambele,bagat lichit si scum este ok,imi sta temp ok...aveam radiatorul fisurat si vechiul proprietar il lipise de rahat......am rezolvat cam toate problemele,o sa mai ramane decat 4x4 dar dupa sesiune....punea fata este dana30,asa pare trebuie sa o desfac sa vad care este treaba de se invarte in gol.planetarele sunt ok...ori nu am coroana ori plm...si probleme cu tijele de la reductor,cum pizda masii lea pus ala sau ce le a facut ca nu mi dau seama si tampit asa de fel nu prea sunt...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Uitandu ma pe sub masina,sa indentific puntea fata(dana 30),am vazut iesind din ea un furtunas(m am gandit ca poate o fi pt aerisire,tampeni de genul),sapand mai bine pe net am aflat ca acolo este un furtun de vacum,.eu il am scos,ee unde draq s-o conecta ala?....:ft

Link spre comentariu

Uitandu ma pe sub masina,sa indentific puntea fata(dana 30),am vazut iesind din ea un furtunas(m am gandit ca poate o fi pt aerisire,tampeni de genul),sapand mai bine pe net am aflat ca acolo este un furtun de vacum,.eu il am scos,ee unde draq s-o conecta ala?....:ft

si eu am tot d30 pe fata si inafara de furtunul de aerisire de la carter nu am nimic altceva

Link spre comentariu

Rog un moderator sa inchida topicul,va multumesc

PS:Pe grandurile Limited,cu reductor 249,trebuie sa afiseze pe calculator la cuplarea 4X4 ALL TIME si LO(cu galben),problema:senzorul din recuctor...mufele,etc,in functie de cat namol a luat masina...

A fost ultima postare,Bafta la toata lumea!

Editat de ARTHUNTER
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...

Am inceput renovarea GC ului....vopsit jante si grila negru..urmeaza in cateva zile prepararea pt vopsirea totala a masinii,alb,ma batea gandul sa il fac alb perlat,dar m am gandit ca la prima zgarietura,in parcare sau la Dunare,ma apuca nervii ,asa ca am decis sa raman pe alb simplu,grlila neagra,jante negre,stemele negre,vroiam un bull bar si praguri de inox,dar daca am decis ca toata masina sa file alba cu negru,o sa imi confectionez bull barul din tzeava simpla si pragurile tot la fel si o sa le vopsesc in negru,proiectoare sus(depinde ce gasesc si cate imi permite bugetul sa pun....

Zilele astea sunt in tatoanre sa gesesc vopsitor bun,care sa nu imi faca lucrare de mantuiala,in caz ca nu gasesc,imi cumpar compresor(am 4 tipuri de pistoale de vopsit+aerograf) si mi o pregatesc eu...

Link spre comentariu

Nu pot pune poze,poate ma ajuti tu karol.ms

trimite-mi pe mail si ti le adaug eu nu e problema,poate ca sunt prea mari si de-aia nu merge :) trimitele si vedem ce reusim

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Nu am mai intrat de ceva timp.masina am vopsito.am facut pragurile.estetic imi place...masina alba.jante negre.geamuri negre si grile negre.in rest probleme nu prea am avut.am un troncanit pe fata de la un pivot...placutele de frana se apropie de final...un disc ovalizat pe spate care la viteza mare mi la pe DW.Nu am rezolvat cu puntea fata.am mrrs doar cu tr spate pana acum.nici nu am avut nevoie de 4x4...dar la ce iarna se anunta...este urmatorul proiect.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare