dragoshel Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 (editat) Salutare, De curand am schimbat rubiconul la 4 usi pe unul in 2 usi ambele fiind echipare Rubicon, si m-am apucat incet incet de modificari. Azi am montat amortizoare si arcuri ome de 2" pe fata iar pe spate am ramas cu niste bucsi din cauciuc de 2" + bumpstopere pe care le avea masina cand am cumparat-o. Tot pe fata am mai adaugat un inel de cauciuc de 1 cm pentru a mai ridica un pic fata (am bara arb si troliu de 9500lbs si statea cam in nas desi arcurile ome erau cu incarcate +100 kg...dar na, mie imi place ca masina sa stea perfect dreapta) Problema este ca m-a mancat undeva si am taiat bumpstoperele de pe fata (care ramasesera de la kit-ul de inaltare cu bucsi de cauciuc de 5 cm) pentru a avea un flex mai mare...dar oare am facut bine? Oare la flex maxim nu voi pune tensiune mare in bratele care tin puntea de sasiu in bieletele de la bara stabilizatoare, etc? Exista riscul sa si stramb ceva...poate chiar urechea de la bara stabilizatoare. Ce parere aveti? Este nevoie de bumpstopere pentru puntea fata la un lift de 2"? Si daca da, cati cm ar trebui sa aiba in lungime? Mentionez ca am roti de 33" si jante cu et -12...poate ajuta Urmeaza sa imi soseasca niste bielte jks 2" si deconectabile manual...ca bara stabilizatoare sta cam tensionata Mentionez ca pe jk-ul la 4 usi am avut ome 2" fata si spate si pe fata nu am avut bumpstopere iar pe spate am avut niste pad-uri montate pe puntea spate Exista posibilitatea ca un lift de 2" sa afecteze alte lucruri cum ar fi: cuplarea in 4x4 avand in vedere ampatamentul scurt? Multumesc Editat Martie 15, 2013 de dragoshel Jeep JK Rubicon 2 door Red Rock, 2" lift, 33" BFG AT tires, ARB front bumper, 9500 lbs winch, IPF xenon lights Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: Jeep jk rubicon 2 usi - intrebari kit inaltare Dragoshel,pentru un kit de 2" iti faci prea mari probleme,sigur ca este posibil ca la o flexare maxima sa iti atinga pe undeva,la fel de bine bucsile de la brate sa iti cedeze mult mai repede,dar toate lucrurile aste nu prea poate sa ti-le spuna cineva cu certitudine pt ca fiecare masina se comporta in mod diferit pt ca fiecare masina are uzura diferita pe componente diferite. Cea mai buna treaba este sa te duci la Daniel(Dracon) ca la el la firma are acea rampa(cred ca sti despre ea) unde poti face flexari in voie,o flexezi pe toate partile si te uiti pe sub ea daca atinge pe undeva si ce repere par sa cedeze la tensiuni mai mari. Cu 33" si ET- este posibil sa iti atinga overfenderele pe spate daca nu mai ai bumpstoperele,si pentru a nu omora de tot sway-barul treci cat mai repede pe link-uri deconectabile,practic le poti deconecta si pe cele stock doar ca e mai mult de munca,daca te obisnuiesti poti circul bine mersi si fara ele,sunt poersoane care circula tot timpul farael si spun ca nu este nici o problema. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoshel Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: Jeep jk rubicon 2 usi - intrebari kit inaltare Pe spate am niste bump stopere ceva mai lungi...acolo sunt ok Cu partea din fata este problema... Bieletele decuplabile sunt comandate deja...dar atunci cand le voi decupla flexul va fi si mai mare ai va atinge cu siguranta in fendere..de aceea vreau sa cumpar niste bump stopere pe fata ca sa limitez un pic flexul Am vb cu Dracon si rampa se pare ca este ocupata cu niste caroserii de masini vechi..deci caut alta acum.. Dragos: ai cumva niste bump stopere..de 2"? Sau poti sa aduci? Jeep JK Rubicon 2 door Red Rock, 2" lift, 33" BFG AT tires, ARB front bumper, 9500 lbs winch, IPF xenon lights Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 (editat) Re: Jeep jk rubicon 2 usi - intrebari kit inaltare daca distanta ramasa in locul unde au fost bumpstoperele pe fata depaseste 10 cm nu-i problema Editat Martie 16, 2013 de revo Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoshel Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: Jeep jk rubicon 2 usi - intrebari kit inaltare daca distanta ramasa in locul unde au fost bumpstoperele pe fata depaseste 10 cm nu-i problema Din pacate nu inteleg ce ai vrut sa spui...dar daca te referi la distanta intre bucatica de bumpstoper ramas (dupa ce l-am taiat) si pad-ul de pe punte este de vreo 15 cm Jeep JK Rubicon 2 door Red Rock, 2" lift, 33" BFG AT tires, ARB front bumper, 9500 lbs winch, IPF xenon lights Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: Jeep jk rubicon 2 usi - intrebari kit inaltare Din pacate nu inteleg ce ai vrut sa spui...dar daca te referi la distanta intre bucatica de bumpstoper ramas (dupa ce l-am taiat) si pad-ul de pe punte este de vreo 15 cm Da, la asta ma refeream Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoshel Postat Martie 18, 2013 Autor Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: Jeep jk rubicon 2 usi - intrebari kit inaltare Pana la urma m-am hotarat sa scot acel extra 1 cm de sub arcuri ca sa egalizez cat de cat fata cu spatele Dupa cum se vede in pozele de mai sus, fata este mai "cascata" decat spatele Daca tot dau jos arcul voi prelungi si bumpstoperele. Acum sunt cam scurte: Jeep JK Rubicon 2 door Red Rock, 2" lift, 33" BFG AT tires, ARB front bumper, 9500 lbs winch, IPF xenon lights Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate