dream_car Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Va invitam cu drag la a 4-a editie a AGNITA LADIES RIDE 2013, singurul eveniment off-road dedicat exclusiv doamnelor si domnisoarelor. Ca de obicei, la aceasta intalnire se schimba rolurile, in felul acesta doamnele devin piloti, iar domnii copiloti. Se permite si participarea insotitorilor, acestia platind aceiasi taxa ca si concurentii. Dificultatea traseelor nu este ridicata, traseele fiind Standard cu cateva elemente de Open, deasemenea va avea loc si un trial, probe speciale, precum si alte elemente surpriza. Perioada de desfasurare a evenimentului este 29-31 Martie 2013 (de vineri pana Duminica). Taxa de participare este de 370 RON/ persoana, atat pentru participanti cat si pentru insotitori. Copiii pana la 14 ani platesc doar meniul, iar daca doresc materiale promotionale le vor primi contracost. Taxa de participare include: cazare in pensiune pe toata durata evenimentului, mic dejun, pranz si cina pe toata durata evenimentului, tricoul evenimentului, materiale promotionale, premii, surprize si distractie. Pentru confirmarea participarii la eveniment se va achita un avand de 200 RON/persoana intr-un cont care va fi comunicat ulterior. Deoarece numarul de participanti la acest eveniment este limitat, se aplica regula "primul venit, primul servit". Deocamdata lista participantilor arata asa: 1. Piedemonte Alexandru + 1 2. Vitalies + 1 3. Orlando + 1 4. Semaca + 1 5. RaduMPS + 1 6. Nasu Mare + 1 7. Zuzu + 1 8. Ioana Manea + 2 9. Kermit + 1 10. Razvanutza + 1 11. Dok + 1 ? 12. Stefan79 + 1 ? 13. 14. 15. 16. 17. 1 o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: Agnita ladies ride 2013 13. Adi si Felicia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Martie 23, 2013 Autor Partajează Postat Martie 23, 2013 Re: Agnita ladies ride 2013 13. Adi si Felicia s-a notat :wink: o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Martie 23, 2013 Autor Partajează Postat Martie 23, 2013 Re: Agnita ladies ride 2013 Deocamdata lista participantilor arata asa: 1. Piedemonte Alexandru + 1 2. Vitalies + 1 3. Orlando + 1 4. Semaca + 1 5. RaduMPS + 1 6. Nasu Mare + 1 7. Zuzu + 1 8. Ioana Manea + 2 9. Kermit + 1 10. Razvanutza + 1 11. Dok + 1 ? 12. Stefan79 + 1 ? 13.Adi15mii +1 14. 15. 16. 17. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Re: Agnita ladies ride 2013 Dar parca era Ladies Ride eu vad masculi pelista , nici acum nu acordati prioritate doamnelor:sc Ps. Imi pare rau dar este exact de Pastele nostru , as fi venit cu placere insotit de o domnisoara de 12 ani 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Re: Agnita ladies ride 2013 Zoli , poti sa mergi la biserica si la Agnita, poti imbina utilul cu placutul ,......oricum sarbatori fericite va dorim la toti care au SARBATOAREA INVIERII DOMNULUI,saptamana viitoare. amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Re: Agnita ladies ride 2013 Zoli , poti sa mergi la biserica si la Agnita, poti imbina utilul cu placutul ,......oricum sarbatori fericite va dorim la toti care au SARBATOAREA INVIERII DOMNULUI,saptamana viitoare. Nu biserica este cea care ma tine loc , mai degraba, ca de 2 ori se aduna familia pe an ( noi fiind destul de imprastiati ) Pastele si Craciunul Multumiri pentru Urari 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AIIM Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Agnita ladies ride 2013 Dar parca era Ladies Ride eu vad masculi pelista , nici acum nu acordati prioritate doamnelor:sc Ps. Imi pare rau dar este exact de Pastele nostru , as fi venit cu placere insotit de o domnisoara de 12 ani Da, ar fi fost dragut sa o revedem pe Edina, caci banuiesc ca despre ea e vorba, nu Zoli? :) adina@gtcmotorsport.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Agnita ladies ride 2013 sigur ii Edina ,pustoaica de 12 ani,oricum este in pepiniera off-road-ului romanesc si promite mult...... asa, d-voastra v-ati pregatit bagajele ? umbrele de soare si bermude sa nu lipseasca se anunta caldura mare si mult praf,:ha: sper sa tina vremea cu noi si sa scapam de zapada. amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AIIM Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 Re: Agnita ladies ride 2013 :grin: Eu inca astept prognoza meteo pentru weekend, sa fiu sigura ca nu sunt surprinsa de temperaturile de 20 de grade cu plus :ha: adina@gtcmotorsport.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: Agnita ladies ride 2013 Am fost prezent in weekend la Agnita. Ce pot sa spun...decat ca a fost un regal de distractie si voie buna, de care, cateodata, avem atata nevoie. Inconjurati de atentia gazdelor, am avut parte de vreme frumoasa si de noroaie copioase prin padure. Piloata mea a fost, de aceasta data, chiar una dintre surorile mele, Ciki, care m-a surprins placut la volanul "Legendarului LC" ...cu aceasta ocazie am vazut ca-i cam place sa abuzeze de schpan!!!. Copiloti si chibiti, pe bancheta din spate, au fost prietenii Zuzi, cu care ne-am ras de minune. Petrecerile de seara s-au intins pina la ore mici in noapte, iar acum sunt ragusit, intrucat mi-am exersat talentul la microfon:grin: Multumesc inca o data prietenilor organizatori de la Agnita pentru acest weekend minunat!!! PS: am constatat, cu regret, absente notabile de ambele parti (participanti si organizatori)...data viitoare poate refacem "drink-teamul" complet!!!:we PS: poze si filmulete are dom' Piede!!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: Agnita ladies ride 2013 Am fost prezent in weekend la Agnita. Ce pot sa spun...decat ca a fost un regal de distractie si voie buna, de care, cateodata, avem atata nevoie. Inconjurati de atentia gazdelor, am avut parte de vreme frumoasa si de noroaie copioase prin padure. Piloata mea a fost, de aceasta data, chiar una dintre surorile mele, Ciki, care m-a surprins placut la volanul "Legendarului LC" ...cu aceasta ocazie am vazut ca-i cam place sa abuzeze de schpan!!!. Copiloti si chibiti, pe bancheta din spate, au fost prietenii Zuzi, cu care ne-am ras de minune. Petrecerile de seara s-au intins pina la ore mici in noapte, iar acum sunt ragusit, intrucat mi-am exersat talentul la microfon:grin: Multumesc inca o data prietenilor organizatori de la Agnita pentru acest weekend minunat!!! PS: am constatat, cu regret, absente notabile de ambele parti (participanti si organizatori)...data viitoare poate refacem "drink-teamul" complet!!!:we PS: poze si filmulete are dom' Piede!!!! Sa speram ca organizatorii aleg mai atent data ca sa putem veni si noi:x:x:x 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AIIM Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: Agnita ladies ride 2013 Foarte frumos, nici nu ma steptam altfel... Oamenii buni de la Agnita au avut grija de noi, sa ne simtim bine si foarte bine. Trasee care m-au facut sa ma decid ca niciodata nu voi fi copilot la open :ha: si respectele mele pentru cei care se dau la clasa asta, mai ales pentru doamne, in general. Caci la Agnita, ele au fost piloatele si rasfatatele:grin: In concluzie, in 15 minute, sa incepem sa ne pregatim :ha: fiecare pentru ce vrea, dar mie asta mi-a ramas :grin: adina@gtcmotorsport.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Aprilie 2, 2013 Partajează Postat Aprilie 2, 2013 Re: Agnita ladies ride 2013 In 15 minute incarc un rand de poze ! :ha: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate