kato Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 sexi rau de tot airbagu ala :g Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Fotograful ca fotograful da si subiectul..... :twisted: :P :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Ceva poze de sezon :t1 MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 :cort :2dr MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 :scr MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 bine ar fi sa ninga maine :fr2 :e :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 super peisaje :1 daca mai ai mai vrem! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Foarte misto... da sunt de sezon... sezonu' trecut :) 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 E un pic offtopic, dar daca s-a inceput cu poze... astea sunt facute acu 2 saptamani. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator andrei_mitsu Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 "Aclimatizarea" pe un deal din apropierea Iasului... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat August 17, 2008 Partajează Postat August 17, 2008 Re: Alpinism si eu pactic alpinismul ,dar de cand cu tija in femur din martie 2008 am luat pauza ,-m-am apucat de of-road ,cred ca la anu ma reapuc de cocot,poate facem o iesire ,sau chiar in iarna la gheata . -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat August 17, 2008 Partajează Postat August 17, 2008 Re: Alpinism in Mt.Retezat ma simt ca acasa[attachment=1]retezat nov 07 101.jpg[/attachment][attachment=1]retezat nov 07 101.jpg[/attachment] -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baggy Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Alpinism Eu is fost catarici, am inceput prin '88 si m-am lasat in 2000, din motive diverse: s-a spart gasca, m-am apucat si de para(panta), job-ul, nevasta... Am "activat" in special in Buila Vanturarita (Cheile Cheii/Recea & Cheile Olanestiului/Folea) si Cheile Lotrisorului, in gasca lui Bebe Braneci (pt. cunoscatori), iar dupa '95 in Costila; am prins vremurile cand de abia aparusera "rot punkt-ul" si boulderingul, cand erai sensei daca aveai carabe de dural si corzi care nu erau facute la Oradea... he he tinerete... :grin: Jimny 1.5 DDiS PARATEAM.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adizdr Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Alpinism Salutare!Am vazut aici pe forum destul de multi oameni care au avut sau mai au legatura cu alpinismul.Cei din zona brasovului care vor sa incerce pentru prima data sau sa se reapuce de catarat sunt bineveniti la Brasov unde s-a deschis o sala de escalada.Sala e destul de mare si ofera posibilitati pentru toata lumea-de la cei care inceraca pt prima data pana la mare performanata.Daca aveti nevoie de ajutor sau alte informatii pe mine ma gasiti mai toata ziua pe acolo. Adi Zdrobis 0744755394 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Alpinism Salut! Acum ma mir, ca cum numai acum am gasit acest topic! Desi mare iubitor de natura , la 28 ani ma consider un novice ce a ce priveste alpinismul, sper si cu ajutorul vostru sa acumulez cat mai multa experienta. Sa ne auzim cu bine! Daca modaratorii imi dau voie, fac si putina reclama: sunt memru a unei asociatii de salvamontisti recent infiintata la Sovata. Daca are cineva in plus sau de donat orice fel de echipament il primim cu cea mai mare bucurie! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Alpinism Eu is fost catarici, am inceput prin '88 si m-am lasat in 2000, din motive diverse: s-a spart gasca, m-am apucat si de para(panta), job-ul, nevasta... Am "activat" in special in Buila Vanturarita (Cheile Cheii/Recea & Cheile Olanestiului/Folea) si Cheile Lotrisorului, in gasca lui Bebe Braneci (pt. cunoscatori), iar dupa '95 in Costila; am prins vremurile cand de abia aparusera "rot punkt-ul" si boulderingul, cand erai sensei daca aveai carabe de dural si corzi care nu erau facute la Oradea... he he tinerete... :grin: Dar titanuri, telamelisuri, walteruri, sa nu mai vorbim de pompieresti, opt de rapel turnat de un prieten de al tau la cine stie ce fabrica, 9bineinteles din dural), ham cusut de tine cu inca doi prieteni in care aveai cea mai mare incredere, ai avut? :cort :1 MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Alpinism Manole...sa-mi aduci aminte sa-ti arat primul meu rucsac cilindric....cusut la celebra masina de cusut Ileana....din prelata militara....cu bretele din chingi de centura de siguranta....il folosesc si azi....singura diferaenta e de culoare....ploaia soarele si vantul l-au mai decolorat :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Alpinism oOsa rideti, dar am tirit peste tot pe unde am fost titanul( mai am doar unul) carabele si poignee-ul rusesti. Lampa veche cu carbid (m-am ocupat mai mult de speologie)si carabele de otel si pompieresti, pitoanele militare lama si morcov gasite prin cheile dimbovicioarei, le mai am inca pe perete. plus alte vechi. Din pacate acum , de la 2000m am ajuns la 2m sub nivelul marii, s-a cam dus cataratul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Alpinism carabele de titan au fost scule de nadejde..... :grin: nu se mai fabrica asa ceva.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Alpinism ...dar piolet si coltari, facuti de Aliosa la Atelierele Grivita ati avut? :cort :2dr MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Alpinism am eu...facut la IAR Ghimbav.....a fost in Pamir pana la vreo 7500 de metrii....si s-a simtit ca pestele in apa :grin: pe vremea aia m-a costat 900 sute d-alea albastre cu poza lui Balcescu :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Alpinism De Pasti si de 1 Mai cand unii dintre voi faceau gratare sau mergeau la off road, altii faceau altceva. :cort :2dr MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Alpinism :h5 MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Alpinism :hi MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Alpinism :banana MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate