Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alpinism

Mugur

Postări Recomandate

• Răspunsuri 90
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...

Re: Alpinism

si eu pactic alpinismul ,dar de cand cu tija in femur din martie 2008 am luat pauza ,-m-am apucat de of-road ,cred ca la anu ma reapuc de cocot,poate facem o iesire ,sau chiar in iarna la gheata .

-iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 luni mai târziu...

Eu is fost catarici, am inceput prin '88 si m-am lasat in 2000, din motive diverse: s-a spart gasca, m-am apucat si de para(panta), job-ul, nevasta...

Am "activat" in special in Buila Vanturarita (Cheile Cheii/Recea & Cheile Olanestiului/Folea) si Cheile Lotrisorului, in gasca lui Bebe Braneci (pt. cunoscatori), iar dupa '95 in Costila; am prins vremurile cand de abia aparusera "rot punkt-ul" si boulderingul, cand erai sensei daca aveai carabe de dural si corzi care nu erau facute la Oradea... he he tinerete... :grin:

Jimny 1.5 DDiS

PARATEAM.ro

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salutare!Am vazut aici pe forum destul de multi oameni care au avut sau mai au legatura cu alpinismul.Cei din zona brasovului care vor sa incerce pentru prima data sau sa se reapuce de catarat sunt bineveniti la Brasov unde s-a deschis o sala de escalada.Sala e destul de mare si ofera posibilitati pentru toata lumea-de la cei care inceraca pt prima data pana la mare performanata.Daca aveti nevoie de ajutor sau alte informatii pe mine ma gasiti mai toata ziua pe acolo. Adi Zdrobis 0744755394

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Salut! Acum ma mir, ca cum numai acum am gasit acest topic! Desi mare iubitor de natura , la 28 ani ma consider un novice ce a ce priveste alpinismul, sper si cu ajutorul vostru sa acumulez cat mai multa experienta. Sa ne auzim cu bine! Daca modaratorii imi dau voie, fac si putina reclama: sunt memru a unei asociatii de salvamontisti recent infiintata la Sovata. Daca are cineva in plus sau de donat orice fel de echipament il primim cu cea mai mare bucurie! :grin:

Link spre comentariu

Eu is fost catarici, am inceput prin '88 si m-am lasat in 2000, din motive diverse: s-a spart gasca, m-am apucat si de para(panta), job-ul, nevasta...

Am "activat" in special in Buila Vanturarita (Cheile Cheii/Recea & Cheile Olanestiului/Folea) si Cheile Lotrisorului, in gasca lui Bebe Braneci (pt. cunoscatori), iar dupa '95 in Costila; am prins vremurile cand de abia aparusera "rot punkt-ul" si boulderingul, cand erai sensei daca aveai carabe de dural si corzi care nu erau facute la Oradea... he he tinerete... :grin:

Dar titanuri, telamelisuri, walteruri, sa nu mai vorbim de pompieresti, opt de rapel turnat de un prieten de al tau la cine stie ce fabrica, 9bineinteles din dural), ham cusut de tine cu inca doi prieteni in care aveai cea mai mare incredere, ai avut? :cort :1

MItubishi Pajero V6 3OOO
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Manole...sa-mi aduci aminte sa-ti arat primul meu rucsac cilindric....cusut la celebra masina de cusut Ileana....din prelata militara....cu bretele din chingi de centura de siguranta....il folosesc si azi....singura diferaenta e de culoare....ploaia soarele si vantul l-au mai decolorat :ha:

Link spre comentariu

oOsa rideti, dar am tirit peste tot pe unde am fost titanul( mai am doar unul) carabele si poignee-ul rusesti. Lampa veche cu carbid (m-am ocupat mai mult de speologie)si carabele de otel si pompieresti, pitoanele militare lama si morcov gasite prin cheile dimbovicioarei, le mai am inca pe perete. plus alte vechi. Din pacate acum , de la 2000m am ajuns la 2m sub nivelul marii, s-a cam dus cataratul

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare