Marius C alias Turagmes Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 ceva poze de cand eram mic si iute pe munte :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 Ref de la Ascutit :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 Pe Braul de Mijloc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 Tot din Crai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 Dupa viscol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 Padina lui Calinet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 Fostul Malaiesti....cine-si mai aduce aminte..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 Din pacate mai intalnesti asa ceva pe munte.....trist Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 Simbolul muntilor....scuze dar Zenitul luase o tranta zdravana....prisma a facut poc :D Am aflat asta dupa ce am developat filmul :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 e cineva care stie? "E unii care stie cum se poate scoate poze de pe diafilm?". ca era o vreme, demult, cand asa era moda. Daca e cineva care stie, acum vorbind pe bune, sa spuna. Daca nu, poate e cineva care vrea sa inventeze asta. Nu de alta, dar ar fi ceva sa vezi poze facute acum tz... ani. MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Oricum, o sa incerc sa pun cat mai curand niste poze, inclusiv de la nunta mea, care sper sa va placa. In afara de alpinism sunt si niste peisaje foarte frumoase. MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Alpinman...daca afli cine poate face imagini digitale din diapozitive...sa ma anunti si pe mine am fff multe...ca asa era moda pe atunci...ORWO UT21....sau alea ptr lumina slaba ORWO UK17 :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 ca asa era moda pe atunci...ORWO UT21....sau alea ptr lumina slaba ORWO UK17 :D :D :D He he... ce vremuri... ... pe la sfarsit UT21 se gasea foarte greu... Daca bine tin minte, sunt unele scannere, nici nu tare scumpe, care au un dispozitiv de scanat diapozitive. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 trebe sa caut prin Brasov ...musai sa fie asa ceva ORWO UT21 il luam pe sub mana la 140 de lei...scump ptr vremurile alea :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 cateva poze din perioada de glorie :D MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 :D MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 :grin: MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Re: e cineva care stie? "E unii care stie cum se poate scoate poze de pe diafilm?". ca era o vreme, demult, cand asa era moda. Daca e cineva care stie, acum vorbind pe bune, sa spuna. Daca nu, poate e cineva care vrea sa inventeze asta. Nu de alta, dar ar fi ceva sa vezi poze facute acum tz... ani.Este un scaner care scaneaza filmele foto. Eu am scanat toate filmele vechi. Problema e ca negativele trebuie sa fie drepte si taiate cate 5-6-7 pozitii. Cel putin asa e al meu. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 :y MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 :D MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 faine poze, mai baga :g :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Faine poze :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 super poze :1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 ... Am sa va prezint o lucrare a prietenului Tuparu (fotograf de renume). MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 incomod tare hamul :g :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate