Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alpinism

Mugur

Postări Recomandate

• Răspunsuri 90
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

e cineva care stie?

"E unii care stie cum se poate scoate poze de pe diafilm?". ca era o vreme, demult, cand asa era moda. Daca e cineva care stie, acum vorbind pe bune, sa spuna. Daca nu, poate e cineva care vrea sa inventeze asta. Nu de alta, dar ar fi ceva sa vezi poze facute acum tz... ani.

MItubishi Pajero V6 3OOO
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ca asa era moda pe atunci...ORWO UT21....sau alea ptr lumina slaba ORWO UK17 :D :D :D

He he... ce vremuri...

... pe la sfarsit UT21 se gasea foarte greu...

Daca bine tin minte, sunt unele scannere, nici nu tare scumpe, care au un dispozitiv de scanat diapozitive.

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: e cineva care stie?

"E unii care stie cum se poate scoate poze de pe diafilm?". ca era o vreme, demult, cand asa era moda. Daca e cineva care stie, acum vorbind pe bune, sa spuna. Daca nu, poate e cineva care vrea sa inventeze asta. Nu de alta, dar ar fi ceva sa vezi poze facute acum tz... ani.
Este un scaner care scaneaza filmele foto. Eu am scanat toate filmele vechi. Problema e ca negativele trebuie sa fie drepte si taiate cate 5-6-7 pozitii. Cel putin asa e al meu.
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare