cormosilviu Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 http://www.emaramures.ro/Video-Maramures/Video.aspx?VideoID=14040 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 (editat) Re: aveti grija la sirocol idioti , spargeau geamul de pe usa si deschideau capota buna mentiunea omului :un detector de fum nu au pompierii? este banal si costa cateva sute de lei Editat Martie 24, 2013 de Unimog 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Re: aveti grija la sirocol Pe mine m-a frapat calmul omului.... desi paguba e mare. Apoi daca era asta pe-acilisica prin sud mama mama ce injuraturi, poate si batai ieseau.... On topic: teoretic pompierii, din pacate vor trebui sa plateasca paguba omului. Banuiesc ca exista o asigurare exact pentru cazuri ca acesta..... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Re: aveti grija la sirocol Pe mine m-a frapat calmul omului.... desi paguba e mare. Apoi daca era asta pe-acilisica prin sud mama mama ce injuraturi, poate si batai ieseau.... On topic: teoretic pompierii, din pacate vor trebui sa plateasca paguba omului. Banuiesc ca exista o asigurare exact pentru cazuri ca acesta..... M-as mira ca pompierii sa plateasca ceva fara o hotarare judecatoreasca , si nu vad care judecatorar da o asemenea hotarare impotriva unei fraze : " eveniment cu posibilitate de desfasurare rapida si consecinte grave asupra persoanelor si bunurilor din jur " Oricum moaca si vorba pompierului din finalul clipului arata cat de incult si prost este 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Re: aveti grija la sirocol Asigurarea rca nu cred ca plateste asa ceva si casco a zis omul ca nu are deci nu ramane decar sa isi recupereze paguba in instanta de la idiiotii aia de pompieri.Vorba lui Zoli trebuia sa sparga geamul si in cazul asta pabuba era mai mica. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Re: aveti grija la sirocol era suficient sa adulmece ,,fumul,, ...cand un auto arde sau scoate fum miroase altfel iar el ca pompier sunt sigur ca stie...dar probail nu l-a interesat decat sa distruga si sa dea cu furtunul...si nu unul ci 4 nasuri erau in motor si nici unul nu a simtit ca nu se simte miros de plastic sau guma arsa. ...Idioti Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: youtube ....and stuff http://www.emaramures.ro/Video-Maramures/14040/VIDEO-Un-apel-la-112-anunta-ca-iese-fum-de-sub-capota-unei-masini Ghinionul de a avea sirocou.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 (editat) Re: youtube ....and stuff Ghinionul de a nu avea creier... "Autoritatile" astea foarte bine "pregatite" nu puteau sa sparga un geam si sa deschida capota? Rezolvau si mai repede si nici nu distrugeau masina omului. Oricum la cat s-au scremut ei sa deschida capota, daca era un incendiu, se facea scrum de mult... Vai de noi! Editat Martie 25, 2013 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stnul Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: youtube ....and stuff incredibil asa ceva..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: youtube ....and stuff Si politia nu putea sa identifice rapid proprietarul si sa-l sune ? Ca doar omul era din localitate...... Ce retardati......:uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: youtube ....and stuff Filmul e fake. Nu exista oameni atît de idioti. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: youtube ....and stuff http://www.emaramures.ro/Video-Maramures/14040/VIDEO-Un-apel-la-112-anunta-ca-iese-fum-de-sub-capota-unei-masini Ghinionul de a avea sirocou.. idiotii puteau sa sparga doar un geam...era mai elegant...si fara mare paguba...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: youtube ....and stuff Vand sirocol :ha1 http://www.actualmm.ro/o-femeie-a-alertat-pompierii-ca-de-sub-capota-unei-masini-iese-fum-afla-aici-ce-s-a-intamplat-video/ Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: aveti grija la sirocol :off Se numeste incalzire auxiliara (unul din cele mai cunoscute brand-uri este Webasto). SIROCOL nu exista. E un termen tampit, pur romanesc, probabil deviat din sirocou (un alt termen idiot inventat de soferii de Raba de pe vremuri). In DEX - siroco - este: - s. n. Vânt cald și uscat care bate pe coastele Mării Mediterane. [scris și: sirocco] – Din fr. sirocco. Sursa: DEX '98 (1998). Similar cu DEBILMETRU - de la debitmetru s.a.m.d. On topic acum: In locul pagubitului as da ISU in judecata. Nu e posibil sa stai 10 minute sa te chinui sa rupi trager, capota cu rangile si sa nu iti dai seama ca nu e fum. Si nu o persoana, mai multe persoane. In plus si daca era sa fie foc si fum, daca dadeau cu furtunul de pompieri fara sa deschida capota, se putea stinge fara probleme. Compatimentul motor e departe de a fi etans. Dar nu domn`e, ei: BATMAN, BATMAN! Si prostu` ala, la sfarsit mai si zicea ca se indreapta, ca nu e mare paguba. Normal ba capatanosule ca se indreapta, da` da tu bani de reparatie ca tu o stricasi ... ce vina are omu` ca voi sunteti prea zelosi si prea prosti pe deasupra. Ne enervam degeaba, daca erau destepti, vorba colegilor gandeau putin inainte, puteau sparge un geam lateral si rezolvau mai elegant si cu minim efort o problema care nici nu a existat. Eu cand i-am vazut cu foarfecele hidraulic folosit la descarcerare mi s-a taiat de tot ... nici pe ranga nu sunt buni!:ha::ha::ha: Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: aveti grija la sirocol Cum dealtfel am spus si în celalalt topic, parerea mea ca filmul e o înscenare. Nu exista oameni atît de idioti. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: aveti grija la sirocol Cum dealtfel am spus si în celalalt topic, parerea mea ca filmul e o înscenare. Nu exista oameni atît de idioti. Eu tind sa te contrazic : idiotimea si prostia nu are limite 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: aveti grija la sirocol Am adus aici, pe un singur topic, toate postarile legate de acest subiect ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: aveti grija la sirocol Pe mine m-a lasat perplex uimirea pompierilor care pulverizau apa pe motor si vedeau ca "tot iese fum" :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: aveti grija la sirocol @Astral, poti sa corectezi si titlul thread-ului. Nu e corect SIROCOL.:h5 Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: aveti grija la sirocol @Astral, poti sa corectezi si titlul thread-ului. Nu e corect SIROCOL.:h5 Numai bine! I-am pus ghilimele ca sa fie conform cu ce "zice" priceputii aia din film.......:ha1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: aveti grija la "sirocol" !!! Nu pot sa cred. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: aveti grija la sirocol Cum dealtfel am spus si în celalalt topic, parerea mea ca filmul e o înscenare. Nu exista oameni atît de idioti. Vio,din pacate nu este nici o facatorie,chiar este adevarat iar proprietarul masinii este un prieten de-al meu care are un atelier de tinichigerie-vopsitorie,pur si simplu nu ia venit sa creada ca s-a intamplat,tot astepta sa vina cineva si sa-i spuna ca a fost o farsa tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Claudiu Jeep Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: aveti grija la "sirocol" !!! ce idioti. puteau sa sparga un geam si terminau in 2 min fara pagube asa mari. acu cine-i plateste paguba? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: aveti grija la sirocol Vio,din pacate nu este nici o facatorie,chiar este adevarat iar proprietarul masinii este un prieten de-al meu care are un atelier de tinichigerie-vopsitorie,pur si simplu nu ia venit sa creada ca s-a intamplat,tot astepta sa vina cineva si sa-i spuna ca a fost o farsa Nu stiu ce sa mai zic... . Bineînteles ca te cred, dar pompierii stiu cum se deschide o masina, atît "elegant" cît si cu forta (inkl. foarfeca hidraulica au folosit-o incorect). TREBUIE!!! sa stie. E job-ul lor. Învata, exerseaza si sînt examinati în si pt. situatii de acest gen. Daca e sa ne luam dupa tipul care afirma mereu ca "a iesit fum", ne putem astepta ca sa ne fie casele sparte si umplute cu apa de fiecare data cînd facem focul în soba, sau: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: aveti grija la "sirocol" !!! Nu au spart geamul pentru ca in masina puteau fi bunuri de valoare(acte ,bani etc) daca dispareau pompierii erau vinovati.Treaba lor este sa stinga focul.In casa la fel nu intra singuri de aceea prefera sa inunde tot blocul de afara si dupa ce li se pare ca este stins focul patrund in incinta in prezenta cuiva politie sau proprietar.A uitat vecina o tigaie pe foc fum de ziceai ca ardem toti au venit cu trei autospeciale inca doua masini mici dubite un logan salvare politie in 3 minute.Dar nu au spart usa au urcat pe scara in balcon si au intrat pe usa dupa ce proprietarul a deschis.Sunt niste proceduri mai tampite asa dar asta este grija mare. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate