rozsa Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 (editat) Sper sa postez unde trebuie. De curand am achizitionat un Trooper din 1988 2.3 benzina + gpl, sincer e cam epava dar mi-am pierdut mintile si vreau sa il fac . Motor +cutie merge bine aproximativ :) da ceva rateuri pe gpl mentionez ca e carburatie dublu corp cred si mai mult de 3000 de ture nu vrea sa mearga, bujii am schimbat fise am verificat capac delcou am verificat e ok , la plamn gpl nu am umblat dar am dat mai tare la gaz de pe conducta care intra in carburator si nu e diferenta , de inecat sau zmucituri nu am parte oricat as accelera .Poate cineva sa ma indrume cam ce problema ar avea. A doua problema este ca am si roti de padure sa zicem care ma incetinesc ingrozitor . A treia problema este ca anumite piese de interior imi lipsesc cum ar fi plasticul de la contact de sub volan nu il mai are , grila fata e rupta cica acolo a avut troliu acum binenteles ca nu il mai are , traim in Ro :) de unde as putea face rost ? Deocamdata cred ca am spus prea multe :) Salut pe toti Editare :Problema cu rateuri este aproximativ rezolvata. Mai am nevoie de piese Dl Ovidiu zice ca ma ajuta sper sa mai gaseasca . Si vreau sa scap de cauciucurile care le am daca e cineva interesat .Cauciucurile fata mai merg putin cele din spate sunt foarte bune cred ca sant reesapate acum nu stiu ce pret sa cer poate ma indrumati voi . Dimensiune 255/75/15 Editat Martie 25, 2013 de rozsa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate