Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Prin Adamclisi spre Dunare!


Forte
 Share

Recommended Posts

Intr-o sambata, 16.03, din Bucuresti, Fetesti, Medgidia si Constanta s-au unit trupele pentru o zi in natura!

 

[video=youtube;-NYs33Nn--U]

 

--------------------------------------------

 

Incepem povestea cu ...

 

Lore Basa: Cum spuneam, placerea de a ma alatura voua este a mea. Sunteti o comunitate care are toate ingredientele pentru a atrage si mai multi oameni de calitate. Va anima dragostea de natura (apreciez indeosebi pe cei care nu-si arunca gunoaiele pe geamul masini ), setea de cunoastere, de explorare, de frumos, de libertate, setea de adrenalina dar cu nu cea iresponsabila si asta face diferenta. Ma uimesc la voi, de fiecare data, principiile prieteniei, gesturile generoase, solidaritatea si simtul (sanatos) de apartenenta la grup, identic cu cel al unei mari familii. V-am ales, pentru ca va plac! Reciproca ma bucura . Anturajul este o alegere individuala, pana la urma. Va felicit pentru ceea ce ati reusit sa fiti ca intreg! Pe curand!

 

--------------------------------------------

 

Plimbarea a fost lunga, nu iesisem de ceva vreme si am profitat ... sa ne bucuram de natura de la 8 dimineata pana la ora 22!

 

Provocarea zilei: sa impaci varza si capra ... sa oferi un traseu atat pe gustul ATV-istilor, cat si off-road-erilor! A fost destul de greu, dar pana la urma fiecare a avut de invatat! ATV-ul este o bestie 4x4, el zboara peste obstacole unde masinile se chinuie, se strecoara printre copaci si fuge ... fuge ... cu viteze incredibile pentru o masina de off-road! Asa ca i-am lasat pe ATV-isti in fata si ei au facut 2 ture ... pana sa-i prindem noi din spate! Cum ajungeam la noroi ... cum faceam sedinta foto! Asa a fost in Abrud, iar la Cariera de la Urluia ... s-a dat startul pe traseul de enduro-ATV ... 3-4 masini au tinut pasul cu ATV-urile ... in viata mea nu am fost cu masina in locuri atat de stramte si cu inclinare laterala atat de mare ... mare noroc am cu Jimny, un ATV care are si coviltir! Cat timp ... ATV-istii si-au facut de cap ... lumea a socializat si a executat o urcare printr-o ravena prin padure! In timp ce masinile ... au ocolit un pic prin Ion Corvin pana la Aliman ... ATV-urile au trecut peste vai si dealuri si au ajuns in acelasi loc ... aproape in acelasi timp!

 

Aici a urmat o noroiala de cateva ore ... toate lumea s-a declarat invingatoare ... pentru ca fiecare si-a gasit modul prin care poate trece noroiul mare ... unii mai incet ... iar altii in viteza!

 

Gasca s-a spart ... unii au plecat spre casa, noi am luat-o prin padurea din lunca Dunarii si am ajuns la Dunare! Cautam locuri bune de pus rulotele pentru 1 Mai ... dar nu ai cum sa ajungi cu rulota pe dig si apoi pe mal ... este frumos, dar greu de ajuns! Erau deja oameni care aveau corturile puse!

 

Eram in Rasova ... cum mergem acasa? Pai mereu ... mi-am dorit sa merg pe langa autostrada ... am traversat-o ... si am ajuns pe malul Canalului Dunare-Marea Neagra! Un mic popas am facut la Peco Partener RomPetrol (prietenul nostru)! La Medgidia ... am ratat intentionat intrarea pe autostrada ... si am luat-o prin Siminoc, Basarabi!

 

Apoi doar eu, Maz si Elvir ... am venit pe langa canal, i-am salutat pe baietii de la Zip (echipaj ZIP-ESCORT intr-un Suzuki Jimny ... alegere recomandata de Off-road in Dobrogea) ... am iesit la Cumpana si ne-am despartit sub pod la Agigea!

 

A fost o zi lunga!

In parcare la MegaImage ... am parcat langa o masina ... care petrecuse si ea o zi lunga impreuna cu noi! Mica-i lumea!

 

Multumim!

 

[video=youtube;nz6p-5no3g4]

 

--------------------------------------------

 

In final ... strada meeeeeeeeeea ...

 

[video=youtube;-UHGepYbi-8]

Edited by Forte
Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use