Forte Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 (edited) Intr-o luni ... la o cafea ... am pus la cale ... un TRIAL care urma sa se intample pe 24 martie 2013 ... la Cumpana! Si s-a intamplat! :) [video=youtube;e-xUAMniZx4] ----------------------------------------------------- A fost o zi minunata! Sorin si a lui echipa au organizat un trial perfect! Gsi si Doru au fost gazde calduroase! Multumim! Eu chiar nu am crezut ca al meu Jimny poate face trialul de la OPEN, dar dupa trecerea peste anvelope ... care la Impotmoliada ... mi-au rupt directia ... am apasat pe acceleratie ... si am zburat prin prima groapa de noroi ... urcari si coborari ... ravena coborata si urcata ... urcarea prin ravena fara probleme dupa ce a fost scoasa piatra ... si noroiul ... unde am luat-o direct prin mijloc ... Ion tipa ... sunt plin de noroi si apoi ... am schimbat a doua ... a treia ... si am zburat sus ... extrem de usor ... la start nu credeam ca pot urca acolo! Inapoi ... coborare sau cadere ... iarasi a doua ... a treia si noroi mult ... am zburat prin el ... coborare si la ultimele gropi se aude trosc ... MRL dreapta rupt ... M-am simtit super in timpul trialului ... chiar daca am rupt masina! Acum ... masina merge la Maz Garage! P.S. Mult mai tehnic mi s-a parut trialul de la Standard ... unde am avut nevoie de volan si frana ... Am accelerat la final ... sa se auda un pic motorul! Edited April 3, 2013 by Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxxxxxxxxxx2003 Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Re: Trial Cumpana dc nu deschizi si u un topic inainte de a face o iesire k poate mai sunt doritori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted April 3, 2013 Author Share Posted April 3, 2013 Re: Trial Cumpana dc nu deschizi si u un topic inainte de a face o iesire k poate mai sunt doritori. Asa vom face! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexey86 Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Re: Trial Cumpana Frumos! Pacat ca nu ai deschis un topic inainte de trial. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted April 3, 2013 Author Share Posted April 3, 2013 Re: Trial Cumpana Si o poza inedita! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristibuzatu Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Re: Trial Cumpana chiar trebuia sa deschizi un topic pt treaba asta. poate dai un "bis"....sigur se strange lumea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted April 3, 2013 Author Share Posted April 3, 2013 Re: Trial Cumpana chiar trebuia sa deschizi un topic pt treaba asta. poate dai un "bis"....sigur se strange lumea Facem ... facem ... nimic nu este intamplator! :) Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted April 3, 2013 Author Share Posted April 3, 2013 (edited) Re: Trial Cumpana A mea bestie! :) Edited April 3, 2013 by Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
air_wolf Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Re: Trial Cumpana Si o poza inedita! [ATTACH=CONFIG]174034[/ATTACH] deci astea sint cauciucurile fara aer... da, da, da... model nou... :ap The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stnul Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Re: Trial Cumpana cred ca au fost antrenamentele de incalzire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted April 10, 2013 Author Share Posted April 10, 2013 Re: Trial Cumpana Noroi mult si presiune joasa! [ATTACH=CONFIG]174920[/ATTACH] Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts