JURJUT OVIDIU Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: Patrol Y61 2.8 La ce pret ai dat-o? Daca poti sa-mi spui. Si eu sunt interesat de una, si am gasit una nemodificata la Oradea(pt asta te-am intrebat si de modificari) merita sa iau una si sa ma apuc eu de modificari sau caut una ca si a ta gata preparata. pe asta de la Oradea vrea 5200 Merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Mai 10, 2013 Autor Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: Patrol Y61 2.8 La ce pret ai dat-o? Daca poti sa-mi spui. Si eu sunt interesat de una, si am gasit una nemodificata la Oradea(pt asta te-am intrebat si de modificari) merita sa iau una si sa ma apuc eu de modificari sau caut una ca si a ta gata preparata. pe asta de la Oradea vrea 5200 Merci. Masina a ajuns la un prieten... e mai lunga povestea cu banii :) Depinde de masina, depinde ce modificari are, pe masina mea singurul lucru SH sunt gumele, atat, restul este nou... masina de la Oradea e inscrisa, nu e inscrisa, autoutilitara? clima, blocant? La masina mea, am schimbat ulei motor, ulei cutie, ulei punti, filtre, distributie... mi-e si groaza sa le adun... In puntea fata am schimbat 5 rulmenti + garnituri etc... horror Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate