Kibitz Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 (editat) Salut, Mi se pare ca la masina mea motorul nu merge chiar "rotund". Are un usor "tremurat" ca si cum un injector nu ar merge in parametri (la un motor cu 6 cilindri ma astepatm ca sa mearga mai "lin" nu ca un tractor). Ce teste se pot face pentru a afla daca ceea ce presupun este adevarat? De exemplu cu interfata "conzult" se poate face un test "cylinder balance/contribution" sau testul asta s-ar pute face doar la commonrail, unde sunt sigur ca se poate da comanda catre fiecare injector sa se opreasca? O alta problema - la oprirea motorului mi se pare ca se zguduie un pic cam tare... Dar, iarasi, nu am cu ce compara... Alt patrol nu am condus si la Vitara nu se simte asa ceva. :h5 Sorin Editat Aprilie 6, 2013 de Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Y61 motorul nu merge "rotund" - teste - solutii La motorul tau nu stiu exact cum este, la 3.0 este o componenta "throttle-body" (traducere libera aproximativa corp acceleratie) care este "responsabila" pentru oprirea linistita a motorului. Poate ca si la tine este acelasi lucru (s-ar putea sa-i zica throttle chamber), am o schema in fata care pozitioneaza reperul o iesire/intrare intercooler.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Y61 motorul nu merge "rotund" - teste - solutii La motorul tau nu stiu exact cum este, la 3.0 este o componenta "throttle-body" (traducere libera aproximativa corp acceleratie) care este "responsabila" pentru oprirea linistita a motorului. Poate ca si la tine este acelasi lucru (s-ar putea sa-i zica throttle chamber), am o schema in fata care pozitioneaza reperul o iesire/intrare intercooler.... [ATTACH=CONFIG]174463[/ATTACH] Daemonous, multumesc pentru lamurire - stiu ca acolo este throttle control valve care este actionata pneumatic. Ce ar putea indica o functionare incorecta? Releul de comanda care deschide circuitul de vacuum al clapetei? aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Y61 motorul nu merge "rotund" - teste - solutii Daemonous, multumesc pentru lamurire - stiu ca acolo este throttle control valve care este actionata pneumatic. Ce ar putea indica o functionare incorecta? Releul de comanda care deschide circuitul de vacuum al clapetei? La mine a fost clapeta in sine dusa. Am luat de la dezmembrari alta si nici nu zic ca un motor de 3 litri se opreste....de fapt.....2.2 de pe santa fe se opreste mai tremurat decat cel de la Patrol. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate