oube_la Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Poate cineva ma explice ce cu taxa asta total absurda, aberanta chiar? desi te obliga sa stai intru un club care nu te ofera satisfactie deloc, ce cu taxa asta ai sa zicem ca la mijloc sezon de campionatul te mutai de club aveai o taxa dar inainte de toate competitie vei sa muti de la un club la alt si te obliga sa platesti ceva... cine a hotarat asemenea aberatie Pedro Pinto 1 Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Taxa de transfer de un club la alt -pareri si explicati Chiar așa!?! De ce trebuie plătit la FRAS 50euro? Ce primim in schimbul acestei sume? Dreptul de a ne transfera, de a ne alege clubul? O chestie absurda, birocratica si comunista!!! Se insista ca aceasta "taxa"/bir sa fie plătită! Nu se mai satura!b:uameni :uameni :uameni Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: Taxa de transfer de un club la alt -pareri si explicati taxa exista de la afiliere, pana acum nu a fost ceruta. De anul acesta am intrat si noi in randul lumii :wink: GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zoltan ims Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: Taxa de transfer de un club la alt -pareri si explicati Deja cred ca in mintea unora am ajuns ca sport la nivelul fotbalului si al baschetului unde trebuie sa-ti dea finantatorul voie sa pleci la alt club, sa te vanda sau sa nu isi onoreze contractul pentru a fi eliberat. Cred ca treptat offroadul va plati scump neputinta de a-si face o federatie independenta. Vasalitatea fata de structuri si conduceri din generatia CUZA VODA nu aduce dupa parerea mea personala decat regres. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Aprilie 8, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: Taxa de transfer de un club la alt -pareri si explicati taxa exista de la afiliere, pana acum nu a fost ceruta. De anul acesta am intrat si noi in randul lumii :wink: Iwa cand o sa iti fie randul vreau sa vad ce zici, eu pot sa iti spun ca personal as plati nicio taxa, ce se putea intampla, hai spune mi si tu Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: Taxa de transfer de un club la alt -pareri si explicati Iwa cand o sa iti fie randul vreau sa vad ce zici, eu pot sa iti spun ca personal as plati nicio taxa, ce se putea intampla, hai spune mi si tu @Pedro: ... ramai pe taxa One-Event si ai scapat de bataie de cap :) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: Taxa de transfer de un club la alt -pareri si explicati Poate ca nu ii cazul sa ma bag, dar sincer asa ceva ii chiar.....Noi tot vorbim de statul asta de c***t ca au fel si fel de taxe, nu stiu cum se mai scoata bani de pe noi oameni civili, daca vad ca te descuri un pic in viata, toti sunt pe tine sa ia si ei ceva bani de pe tine...dar asa suntem si noi restul oamenilor care tot judecam statul asta:LA FEL CA STATUL!!! Sa imi fie cu iertare daca am jignit pe cineva.... Cu respect, Cristi Dan Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Aprilie 8, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: Taxa de transfer de un club la alt -pareri si explicati Spre deosebire de toți, in momentul de fata sunt foarte fericit cu clubul de care aparțin, acum 2 ani, am avut o discuția si am ales sa rămân si cred ca mi am facut treaba si cred ca si clubul e fericit cu prezenta mea, la subiectul aceasta nu vorbeam despre mine ci despre toți cei care dintre un motiv sau alt vor sa schimb coloare clubului, si oare de ce se plătește o taxa? Locuiește la Buc din cauza jobul tau te mulți la Iași, de ce sa nu aparțin clubul din oraș unde de acuma încolo o sa faci offroad? Trebuie sa plătesc ca merg la clubul A B sau C? Dacă bine imi amintesc acum 3 ani erau mai mulți membri in mai multe cluburi, plătească ceva? Cum era atunci? Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: Taxa de transfer de un club la alt -pareri si explicati Sa inteleg ca nu ai voie sa fii membru a doua cluburi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: Taxa de transfer de un club la alt -pareri si explicati Eu nu m-am referit la cei care sunt inscrisi aicea pe forum, ci la cei ce cer taxe si taxe, chiar nu am avut nici un gand sa jignesc pe cineva aica de pe forum...sper sa nu fi fost, sau sa fiu inteles gresit de cei care citesc ce am postat eu.....asa era, erau mai multi membri in mai multe cluburi...... Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Aprilie 8, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: Taxa de transfer de un club la alt -pareri si explicati Eu nu m-am referit la cei care sunt inscrisi aicea pe forum, ci la cei ce cer taxe si taxe, chiar nu am avut nici un gand sa jignesc pe cineva aica de pe forum...sper sa nu fi fost, sau sa fiu inteles gresit de cei care citesc ce am postat eu.....asa era, erau mai multi membri in mai multe cluburi...... Răspunsul meu era direct la Laur worldscape nu tie, anyway, da erau persoane membre al mai multe cluburi, de ce nu dacă își plătesc cotizatii la fiecare?!! Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 (editat) Re: Taxa de transfer de un club la alt -pareri si explicati Pedro poti fi membru in cate cluburi vrei tu. Licenta de sportiv iti iei doar pe unul, sau one event. Ce imi place este ca pana acum desi se stia ca exista (sau trebuia sa se stie) nu a interesat pe nimeni. Asa ne trezim noi mai tarziu... Fiecare se duce unde vrea, sau unde ii convine. Cu ocazia asta macar vor afla si cei din clubul din care a plecat ca a plecat si nu mai trebuie sa afle de prin cine stie ce parti, cum s-a mai intamplat. Pe de alta parte taxa are binenteles si exceptii pentru cazuri bine definite, si tocmai de asta mie unul mi se pare foarte ok. @fulgeras - frumos ar fi sa citesti documentatia necesara si apoi sa dai cu piatra. p.s. Nu am nimic cu FRAS-ul, dimpotriva sunt sucarit ca nu au facut nimic din cele 2 chestii care au fost agreate la afilierea CNOR-ului, dar poate cine stie pe viitor se vor rezolva si alea. p.s.2 Din cei de pana acum stie cineva care erau cele 2 chestii pe care trebuia sa le faca FRAS? Editat Aprilie 9, 2013 de Astral GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Re: Taxa de transfer de un club la alt -pareri si explicati ....p.s.2 Din cei de pana acum stie cineva care erau cele 2 chestii pe care trebuia sa le faca FRAS? normal ca NU, doar de-asta te avem pe tine IWA :wink: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate