Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bucovina Off-Road Challenge 2008

Postări Recomandate

Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008

O poza macar cu masina mea la prima speciala de la open nu exista nicaieri? Sau o filmare?

Parca am zarit ceva pe la mine, dar tre sa caut. Uf, am vre-o 3000 de poze si e dureaza mult sa fac selectia. Ca sa nu mai zis ca am o groaza de alte lucruri de facut! Dar ma grabesc cum pot si eu! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 90
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator Adina

Am facut si eu acum prezenta la un astfel de eveniment(ca sustinator), pentru prima data. adevarul e ca m-a lovit microbul rau de tot,am fost acolo trup si suflet. Din motive de serviciu am ajuns doar sambata dimineata insa m-am folosit de aparatul foto pentru a surprinde cat mai multe momente. Nu am vrut sa fac o selectie a pozelor asa ca va arat tot ce am deocamdata. Mai urmeaza o portie,in curand. Imi cer scuze ca multe sunt cu echipa din Baia Mare,dar pentru ei am mers in primul rand :grin:

Felicitari deopotriva participantilor si organizatorilor!! :1 M-am simtit excelent si chiar si la petrecerea de sambata,cand am fost impresionata sa vad ce grup mare si unit de oameni sunteti. Cu mici exceptii,bineinteles. :roll:

si linkurile: http://picasaweb.google.co.uk/retard.sock/BORC250508

si http://picasaweb.google.co.uk/retard.sock/BORC240508 Se pot downloada albumele intregi sau poza cu poza,la dimensiuni reale, de undeva din dreapta parca.

Link spre comentariu

Am vazut clasamentul si... sincer nu mi-a placut. :sr :sr :sr

Cum naiba se poate puncta in clasament fara sa fii prezent!? :3

Pe locul 14 apare un echipaj care nici macar nu a luat startul a II-a zi :no :no :no

Probabil a cotizat mai mult decit ceilalti!? :cn

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

Pe locul 14 apare un echipaj care nici macar nu a luat startul a II-a zi :no :no :no

La echipajul de pe locul 14, a doua zi a plecat in cursa doar una dintre masini si a intrat in grupul nostru pentru ca cealalta masina s-a defectat. A si ajutat cateva echipaje din traseu.

Hai oameni buni ca fost o prieteneasca. Da, conform regulamentului nu exista varianta de echipaj cu 3 masini de aceea nici nu ne-am agitat sa ajungem pana la capat. Am facut cat am facut asa de placere.

Daca nu stateam unii dupa altii, iti garantez ca mai existau echipaje care ar fi facut tot traseul. dar am preferat sa ne ajutam unul pe altul.

Link spre comentariu

Echipajele din coada clasamentului au avut timpu maxim la ziua 1 si la ziua 2, dar s-au departajat prin prima speciala si diferenta este doar de cateva puncte intre ele.

Afisam si clasamentu cu toate punctele, dar acum bagam tare sa terminam sectiunea de poze. :wink:

Nu am vrut sa afisam "ABANDON" :)

Ca informatie suplimentara

Clasamentu se calculeaza cam asa:

speciala ziua 1 + timp ziua 1 + penalizari ziua 1 (viteza, etc) + cp-uri zi 1 + timp ziua 2 + penalizari ziua 2 (viteza, etc) + cp-uri zi 2 + speciala zi 2 + trial

Va salut :wink:

Link spre comentariu

.IMPRESIONANT-ACUM PUTEM SPUNE CA SE FACE SI LA NOI LA ROMANIA OFF ROAD ADEVARAT :10 :10

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

Se stia ca bucovinenii sunt oameni linistiti si hotarati, iar ceea ce am vazut din pozele voastre si comentariile pe care le-am citit si auzit despre Bucovina Off-Road Challeng nu fac decat sa intareasca cele deja stiute.

:1 si tineti-o tot asa!!!!!

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

http://picasaweb.google.co.uk/retard.sock/BORC250508/photo#5205486943487295954

Operatiunea de stropire a discului de ambreiaj cu Coca-Cola. I-a mai prelungit aginia cu cativa km. :grin:

bun, sticlei de cola vad ca i-ai gasit utilitate, dar cu generatorul ce ai facut? L-ai pus si la treaba sau numai pe post de contragreutate :ha:

TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4

SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4

Link spre comentariu

@ zdeto :10 :tk :br :ap :pr

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Chiar am niste poze frumoase,dau de baut cu prima ocazie :h5

Vezi sa nu uiti, ca altfel o sa te urmaresc cu obiectivul de-o sa-ti vina rau :))

Ma bucur ca va plac pozele. Mai am o portie:

http://www.flickr.com/photos/zdeto/coll ... 340540261/

Le-am urcat pe contul meu de flickr, intr-o colectie dedicata BORC 2008. Sunt si in plus fata de ce am pus pe site, dar sunt organizate altfel... vedeti voi... ;)

Link spre comentariu

pozele ca pozele, eu n-as fi facut fata acolo. (masina adica)

va salut din nousi va respect ca-ntotdeauna.

ot: zdeto, oricum tre sa iesim la vreo bere, si nu in cafeneaua actorilor.

Link spre comentariu

Excelente pozele,multumim mult!!!!

Chiar am niste poze frumoase,dau de baut cu prima ocazie :h5

si noi la fel !!!

pozele sunt minunate :h5 un spritz mare de la suzukidojo cand ne vedem :grin:

Link spre comentariu

pentru cine il cunoaste pe Bogdan Muraru din Iasi, copilot la un defender cu bena, va rugam sa ne contactati de urgenta, pe Trooper sau pe mine; buletinul, carnetul de conducere, ceva haine sunt la noi!!!

0745765887

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

--> realizat de Ricanu.

Frumos filmul dar nu imi place. :ang3 Nu mi-am vazut masina nici macar o secunda.

Link spre comentariu

Vizitator Ricanu

Salut 4x4 sunt nou pe aici si am incercat sa fac si yo o contributie cat de mica cu acest Promo pe youtube:

Acesta este un mic inceput...

va urma filmul pe DVD....

Acest lucru il voi face cand timpul si inspiratia imi va permite.

Referitor la comentari: Frumos filmul dar nu imi place. Nu mi-am vazut masina nici macar o secunda.

Asta e ....

In DVD promit ca o sa incerc sa stisfac pe toata lumea inclusiv pe domnul care nu si-a vazut masina...

....e usor a scrie versuri fara a avea nimic a spune....

No coment.

Cu stima ,

Ricanu

By Piatra Neamt

0722.257.316

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare