mongli Postat Mai 26, 2008 Autor Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 Pagina media BORC 2008 http://www.bucovinaoffroad.ro/media2008.php Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Mai 26, 2008 Autor Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 Daca vreti sa ne lasati o impresie pt. "eternitate" despre BORC 2008 o puteti face pe aceasta pagina http://www.bucovinaoffroad.ro/eveniment2008.php Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Mai 26, 2008 Autor Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 ceva poze http://www.gurahumorului.info/galerie/ mai vin :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 Multumim organizatorilor, multumim participantilor, ne-am simtit extraordinar... :tk :rsp :10 :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 :ft :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 :ft :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 Ovidiu Limoncu – pilot Simona Talpos - copilot mama ce echipa gravaaaaa!!!! :grin: sa va fie de bine d-lor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 ... cateva poze mai putin spectaculoase dar cu incarcatura emotionala... Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 locatie: ..................imprejurimele orasului Gura Humorului coordonate GPS:.......necunoscute ... pozitia 82 din roadbookul de OPEN (iesirea din traseu) data:......................vineri....23/06/2008 ora:........................20:58 Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 ... Nike&Maria si Trooper@Emilia ... fara alte comentarii ... ora 21:05 Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 ... Rober & Ioana ... ... Deian & Craiu' & Domnul Pedala... p.s. nu am putut si nici nu am vrut sa fac o selectie a pozelor ... asa ca le-am postat pe toate... Multumim tuturor celor ce au facut efortul de a veni la aceasta a doua editie a Bucovina Off Road Challenge. Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 cred că începui să lipesc fotografiile în alt topic viewtopic.php?f=25&t=2551&start=60. Voi continua aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 un singur cuvant... BRAVO ! :h5 :1 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 NO COMMENT ... sunte-ti extraordinari ... felicitari domnilor :1 va da-ti seama ca anul viitor va trebui sa fie si mai bine decat anul acesta :h5 :B :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 Am uitat sa va spun. Eu am primit o diploma speciala intitulata "Lost in the forest", diploma care il va face invidios pe Koala. :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 cateva impresii si de la mine A fost cu adevarat extraordinar! Multumiri si felicitari organizatorilor! Un regal de offroad! Felicitari si membrilor clubului 4x4 care au facut o nota foarte buna in peisajul participantilor si, nu in ultimul rand :1 si tot respectul pentru premianti: Nike & Maria, Trooper & Emilia (Trooperita lui) si ultimate extreme team: fratii Tzupari ! Multumesc si copilotului meu Simona mare (Mama mare), care mi-a suportat istericalele offroadistice din teren cu stoicism si calm (are un calm englezesc debordant cateodata!) si care a dovedit ca este un copilot de mare success! (pe bune ionut73, suntem o echipa bunicica si... ne mai facem!). Am invatat multe lucruri in acest weekend si ceea ce este important pentru mine, am inceput sa-mi cunosc masina. Batrinica este surprinzatoare, capricioasa, am impresia ca trebuie sa-i vorbesti frumos ca altfel...ba nu-i merge carburatia, ba i se lipeste ambreiajul, ba ii sare o planetara, ba nu vrea sa se suie in trailer! Momentele le alege ea! Insa a dat clar dovada ca ii place teribil in teren motiv pentru care o iubesc! atat deocamdata Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 A fost greu, A plouat, Am rupt 3 usi, Am dejantat de 3 ori Am rupt 1 cauciuc, A fost NOROI, NOROI si iar NOROI, A fost tot ce-si poate dori un offroader A fost SUPER(B) Pentru toate acestea nu am decit un cuvint MULTUMESC! :B :10 Pentru toate eforturile organizatorilor, Pentru toti cei care au fost ACOLO, Pentru toti cei care au terminat cursa, (dar si pentru ceilalti) :1 :rsp :1 :1 :rsp Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 http://youtube.com/watch?v=b4wkvBh1R0A&feature=related Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2008 O poza macar cu masina mea la prima speciala de la open nu exista nicaieri? Sau o filmare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate