zippo Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Am incercat sa gasesc ceva informatii pe forum dar nu am gasit. Prin urmare cat de inalt pot face body-lift-ul la un Isuzu Troper fabricat prin anii '95 (nu stiu exact) fara sa trebuiasca sa trec la alte modificari: furtune, conducte, directie prelungita etc... Stiu ca la Nissan Patrol Y 60 am putut inalta cu 5 cm fara sa fie nevoie de alte modificari. Stie cineva? Multumesc Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: Cat pot inalta un Isuzu din body-lift? Din cate cunosc eu ...Maxim 5cm ...Eu l-am inaltat 5cm din suspensie si nu am facut alte modificari decat repozitionarea anumitor conducte ...dar fara sa prelungesc nimic. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 8, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: Cat pot inalta un Isuzu din body-lift? Eu ma refer la inaltarea din body-lift nu din suspensie. Banuiesc ca nu e acelasi lucru. Cand ridici caroseria direct de pe sasiu cred ca efectul asupra conductelor etc e mult mai mare decat la ridicarea din suspensie. Oricum tin cont de opinia ta. Tot la 5 cm m-am gandit si eu dar totusi mai doream o confirmare sa nu muncesc degeaba ca la sfarsit sa constat ca trebuiau max. 3 cm. Daca mai sunt si alte pareri sau sfaturi, le primesc cu mare placere! :grin: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Re: Cat pot inalta un Isuzu din body-lift? Inalta-l din suspensie este mai simplu si mai eficient pe teren 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexander_r Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Cat pot inalta un Isuzu din body-lift? corect ,ptr diferenta de 5 cm nu se justifica sa il ridici din caroserie chiar daca implicatiile financiare par mai mici.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: Cat pot inalta un Isuzu din body-lift? salutare eu am pus un body de 9 cm! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate