atar Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Re: Nissan versus defender! Praf amandoua! Nici macar la Defender SVX Cabrio nu dai cu capul de rollcage, dar la Wrangler, nici nu-ti dai seama ca exista. :grin: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Re: Nissan versus defender! Praf amandoua! ...invidia nick, invidia. La prima revedere iti dau voie sa te uiti in masina si nici nu-ti vei da seama care-i rollcage-ul L-am studiat la Paltinis. Pai tu ai spatiu kklau fata de Defender. Daca imi pun roll-cage ca al tau de la jeep o sa respir prin tub, ca nu mai am loc. Teava+buretele ala profi ajunge la 10-12 cm diametru si imi lipsesc aia 10. PS atar: SVX cabrio nu are roll-cage intern, doar ala extern. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Re: Nissan versus defender! Praf amandoua! PS atar: SVX cabrio nu are roll-cage intern, doar ala extern. Stiu cum e SVX Cabrio. Rollcage-ul este in interiorul softopului. In exterior ramane numai cadrul tubular de protectie a parbrizului si legatura pana la rollcage. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Re: Nissan versus defender! Praf amandoua! MAi lejer cu cotatiile de greutate ,daca nu aveti habar de ele un simplu serch pe google va poate spune multe de exemplu la teava trasa de 45-50mm greutatea nu depaseste 3 kg/metru.SI un rollcage nu are 100 de metri...ci doar maxim 36 de metri in varianta de masina mare nissan patrol 5 usi.De altfel toate aceste detalii le puteti accesa pe site care vand rollcage uri pentru asemena masini la masa totala a rollcage.Conform normelor un astfel de rollcage trebuie sa suporte greutatea masini x N. Succes in montare construire...ca la noi mai intai se moare si apoi se pune rolcage. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: Nissan versus defender! Praf amandoua! MAi lejer cu cotatiile de greutate ,daca nu aveti habar de ele un simplu serch pe google va poate spune multe de exemplu la teava trasa de 45-50mm greutatea nu depaseste 3 kg/metru.SI un rollcage nu are 100 de metri...ci doar maxim 36 de metri in varianta de masina mare nissan patrol 5 usi.De altfel toate aceste detalii le puteti accesa pe site care vand rollcage uri pentru asemena masini la masa totala a rollcage.Conform normelor un astfel de rollcage trebuie sa suporte greutatea masini x N. Succes in montare construire...ca la noi mai intai se moare si apoi se pune rolcage. La mine te referi cand zici ca nu am habar de greutate? In primul rand am dat o cifra aproximativa (150 kg) dedusa din efortul combinat a 4 oameni (eu fiind unul din ei) la ridicarea ansamblului! :grin: In al doilea rand ce am eu acolo nu e numai roll-cage,se mai aduna ceva greutate si din roof-rack,plasa de 50x50x5 de pe el si protectia proiectoarelor. In al treilea rand teava este de 42,4 cu 3,2 in carne,are 3,07 kg/m si sunt aproape 28 de metri plus 4 metri de rectangulara- dupa cum stii lucrez cu fiare,daca nu aveam habar de cat cantaresc demult vindeam legume in piata.:ha::banana PS Daca insisti pot sa-ti spun si cat cantaresc tablele profilate pentru prinderea pe caroserie,suruburile,sudura,vopseaua,etc......:old Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: Nissan versus defender! Praf amandoua! Petromul are niste Nissan Navara cu rollcage-uri din fabrica. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 11, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: Nissan versus defender! Praf amandoua! Una peste alta, Patrol sau Defender, tabla sau aluminiu...PILAF! Scopul topicului era destinat compararii a ceea ce inseamna "cam mai dura masini din offroad" - Patrol cu "cea mai conserva masina" - Defenderul. Ambele stock-ambele praf! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: Nissan versus defender! Praf amandoua! @D-nul Petre - Cu mari eforturi reusesc sa inteleg cat de cat ce vreti sa spuneti. Fiti mai calm cu tastatura, ca nu musca:grin: Si Patrolu' si Defenderu' sunt masini, nu-s una "mai dura" si una "mai conserva". Singurul lor defect e ca nu sunt facute din material de tanc, sau de ciocan - ca ala e unul din cele mai dure:ha::ha::ha:. Sunt facute sa mearga cu rotie in jos si pentru off-road, nu pentru extrem. Nici Toyota si nici un alt producator nu le face "tari" in plafon, pentru ca scopul nu e sa le dai peste cap, ci dimpotriva, sa le tii cu cat mai multe roti pe pamant. Daca faci modificari, orice masina sa poate intari la capitolul siguranta la rasturnare, cu sacrificiile mai mari sau mai mici, care rezulta de aici. Parerea mea e ca merita, altfel e pacat si de oameni si de masini.:h5 Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 11, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: Nissan versus defender! Praf amandoua! @D-nul Petre - Cu mari eforturi reusesc sa inteleg cat de cat ce vreti sa spuneti. Fiti mai calm cu tastatura, ca nu musca:grin:! Desi refuz in ultimii ani sa intru in polemici cu orice iuzar, am sa incerc sa-ti detaliez, desi sper ca ai mers suficient la scoala in asa fel incat sa-ti fie reflex procedeul mental de a interpreta " ce a vrut sa spuna autorul" - exercitiu intuitiv si logic care incepe in ciclul primar. Prin urmare, scopul era de a atrage atentia ca nu numai o masina facuta din aluminiu -Defenderul, Disco - se face pilaf in timp ce altele sunt ca tancurile, ci si cele mai rezistente masini (Patrol, Toyota, G) se fac pilaf si nu ofera siguranta in offroad. Concluzia: cine merge asa in offroad, ori alege masuri suplimentare de siguranta ori isi pune rollcage - INDIFERENT DE MARCA! Trec peste tupeul tau de a mi te adresa in felul asta, si consider ca noi doi n-avem ce sa ne spunem cu exceptia acestor doua posturi. Concluzia? Aluminiu se indoaie la fel ca fierul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: Nissan versus defender! Praf amandoua! In concluzie, cred ca topicul si-a atins scopul si s-au spus suficiente pe marginea acestei teme. Poate fi inchis? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 (editat) Re: Nissan versus defender! Praf amandoua! ... Scopul topicului era destinat compararii a ceea ce inseamna "cam mai dura masini din offroad" - Patrol cu "cea mai conserva masina" - Defenderul. Ambele stock-ambele praf! Domnule, eu ma refeream doar formularea in graba, excluzand nestiinta, care duce la ambiguitate in exprimare. Desi afirmati ca sunteti jurnalist, nu scrieti corect! Am pus-o pe seama grabei, de-asta am zis sa nu va mai impacientati in fata tastaturii, folosind-o cu calm, va scrie corect! Dar la modul in care puneti problema, mi se pare ca deja ati luat-o ca pe o insulta, ceea ce nu e ok. S-a inteles clar, de la bun inceput scopul thread-ului si termenii comparatiei. Sper ca si pe mine la varsta dvs, cand o sa gresesc la scrierea in limba romana, sa ma corecteze unul cu mult mai tanar desi, slabe sanse, la ce carte se face in ziua de azi. Oricum, nu ma deranjeaza corecturile, ci doar maniera securisto-comunista in care ati pus problema cu "tupeul". Si eu consider aceasta discutie incheiata. In rest, concluzia este corecta, indiferent de materialele folosite la caroserie sau de producator, trebuie tevi, scaune si centuri serioase pentru siguranta in caz de rasturnare. Numai bine, Editat Aprilie 11, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 Re: Nissan versus defender! Praf amandoua! La mine te referi cand zici ca nu am habar de greutate? In primul rand am dat o cifra aproximativa (150 kg) dedusa din efortul combinat a 4 oameni (eu fiind unul din ei) la ridicarea ansamblului! :grin: In al doilea rand ce am eu acolo nu e numai roll-cage,se mai aduna ceva greutate si din roof-rack,plasa de 50x50x5 de pe el si protectia proiectoarelor. In al treilea rand teava este de 42,4 cu 3,2 in carne,are 3,07 kg/m si sunt aproape 28 de metri plus 4 metri de rectangulara- dupa cum stii lucrez cu fiare,daca nu aveam habar de cat cantaresc demult vindeam legume in piata.:ha::banana PS Daca insisti pot sa-ti spun si cat cantaresc tablele profilate pentru prinderea pe caroserie,suruburile,sudura,vopseaua,etc......:old Man, daca ma refeream la cineva anume selectam exact postul..... de adunat se aduna ceva acolo cu totul.. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Re: Nissan versus defender! Praf amandoua! M-am simtit vizat....ca sa ne impacam dau o cafea cand ai drum prin zona mea.....:x Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Re: Nissan versus defender! Praf amandoua! Domnule, eu ma refeream doar formularea in graba, excluzand nestiinta, care duce la ambiguitate in exprimare. Desi afirmati ca sunteti jurnalist, nu scrieti corect! Am pus-o pe seama grabei, de-asta am zis sa nu va mai impacientati in fata tastaturii, folosind-o cu calm, va scrie corect! Dar la modul in care puneti problema, mi se pare ca deja ati luat-o ca pe o insulta, ceea ce nu e ok. S-a inteles clar, de la bun inceput scopul thread-ului si termenii comparatiei. Sper ca si pe mine la varsta dvs, cand o sa gresesc la scrierea in limba romana, sa ma corecteze unul cu mult mai tanar desi, slabe sanse, la ce carte se face in ziua de azi. Oricum, nu ma deranjeaza corecturile, ci doar maniera securisto-comunista in care ati pus problema cu "tupeul". Si eu consider aceasta discutie incheiata. In rest, concluzia este corecta, indiferent de materialele folosite la caroserie sau de producator, trebuie tevi, scaune si centuri serioase pentru siguranta in caz de rasturnare. Numai bine, Domnilor, este o plăcere pentru mine să va urmăresc disputa, astfel folosind limba română :g. Sunteţi un deliciu :wink: Altfel, nu va mai certaţi pentru nimic, puţin respect şi o mâna de îngăduinţă întotdeauna aduc armonie. Hai mai bine să ne infruntam în molfait noroiul :h5 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate