just curios Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Re: Sfat achizitie mitsubishi pajero pinin din 2000 Multumesc pentru detalii,vazand cheltuielile tale ....incep sa cred ca fac o alegere foarte buna. Dau 2000 euro pe ea si inca 400 la bulgari. Tinand cont de pret,volan dreapta,crezi ca este o alegere buna la pretul acesta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hcampian Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Re: Sfat achizitie mitsubishi pajero pinin din 2000 Da, clar, atata timp cat nu te deranjeaza volanul pe dreapta si inmatricularea in BG, e super pret. Eu vreau sa ma plimb mult cu el, sa mai ies din tara, poate in locuri mai exotice, ma gandeam ca n-am chef sa stau sa le explic cu semne la ceva negrotei de la vreo vama din Africa de ce e masina inmatriculata in alta tara. :ha1 Sunt curios ce consum o sa scoata asta lung, ca al meu m-a surprins placut cu 5,8 in afara si 7,4 prin Bucuresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
just curios Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Re: Sfat achizitie mitsubishi pajero pinin din 2000 Am inteles ca are un sistem GDI si in exterior undeva pe la 7-8,Bucuresti 9-12 Astazi sau maine plec dupa ea la Targu Jiu :banana astept confirmarea vanzatorului care este pe drum din Germania. Vad ca locuiesti in Tartasesti,eu merg des la fratele meu in Gulia si poate ne vedem la o mozoleala :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hcampian Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Re: Sfat achizitie mitsubishi pajero pinin din 2000 Clar, la mine acasa oricum se poate ajunge numai prin noroi, ca asta e unul din motivele pentru care am luat Pinin-ul, ca dupa ce ploua nu mai pot ajunge cu masina acasa, am un bebe mic pe care trebuie sa-l duc prin ploaie pana la masina, car prin ploaie bidoane cu apa, e amuzant de cateva ori dar te enervezi pana la urma. Spor la cumparare si sa vedem cum iti place si tie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts