Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie mitsubishi pajero pinin din 2000

GMihaela
 Share

Recommended Posts

Re: Sfat achizitie mitsubishi pajero pinin din 2000

Multumesc pentru detalii,vazand cheltuielile tale ....incep sa cred ca fac o alegere foarte buna.

Dau 2000 euro pe ea si inca 400 la bulgari.

Tinand cont de pret,volan dreapta,crezi ca este o alegere buna la pretul acesta?

Da, clar, atata timp cat nu te deranjeaza volanul pe dreapta si inmatricularea in BG, e super pret. Eu vreau sa ma plimb mult cu el, sa mai ies din tara, poate in locuri mai exotice, ma gandeam ca n-am chef sa stau sa le explic cu semne la ceva negrotei de la vreo vama din Africa de ce e masina inmatriculata in alta tara. :ha1

Sunt curios ce consum o sa scoata asta lung, ca al meu m-a surprins placut cu 5,8 in afara si 7,4 prin Bucuresti.

Am inteles ca are un sistem GDI si in exterior undeva pe la 7-8,Bucuresti 9-12

Astazi sau maine plec dupa ea la Targu Jiu :banana astept confirmarea vanzatorului care este pe drum din Germania.

Vad ca locuiesti in Tartasesti,eu merg des la fratele meu in Gulia si poate ne vedem la o mozoleala :grin:

Clar, la mine acasa oricum se poate ajunge numai prin noroi, ca asta e unul din motivele pentru care am luat Pinin-ul, ca dupa ce ploua nu mai pot ajunge cu masina acasa, am un bebe mic pe care trebuie sa-l duc prin ploaie pana la masina, car prin ploaie bidoane cu apa, e amuzant de cateva ori dar te enervezi pana la urma.

Spor la cumparare si sa vedem cum iti place si tie.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use