Forro Laszlo Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Brasoveni iesire de 2 zile Exact Vili si eu asa am gandit:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Brasoveni iesire de 2 zile lasa ca vedem duminica daca tine sau nu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Brasoveni iesire de 2 zile iesirea s-a facut....toate au fost ok...cu exceptia radiatorului radiatorului de la Patrolul lui Zoli,,,care a spus pas plimbarii de azi poze de azi gasti aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56971-Sa-cunoastem-frumusetile-din-zona-Brasov&p=883684#post883684 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forro Laszlo Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Brasoveni iesire de 2 zile Ce vreme frumoasa ati avut:grin: din pacate ca nu am avut timp sa ma duc cu voi, dar sa speram ca data viitoare o sa am timp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Brasoveni iesire de 2 zile pacat ca n-ai venit...azi a fost vreme buna...nu ca acum doua saptamani :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forro Laszlo Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Brasoveni iesire de 2 zile Dar acum 2 saptamani a fost mai tare:ha::ha: Cand veniti la targu secuiesc? sa stabilim un weekend si aici sunt locuri bune:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Re: Brasoveni iesire de 2 zile Dar acum 2 saptamani a fost mai tare:ha::ha: Cand veniti la targu secuiesc? sa stabilim un weekend si aici sunt locuri bune:wink: Normal ca a fost mai tare. Atunci am fost si eu de fata - ceea ce garanteaza succesul iesirii :banana. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate