ak47apache Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Daca tot trebuie in perioada asta sa fac rodajul tinerei conserve am zis sa ies putin la iarba verde. Luat la repezeala ceva de machiala si haleu, sunat pe @plici (bart) si fuga in padure pe repede inainte :ypu Poze doar cateva de la leneveala ca in padure n-a avut cine face. PS1: am dat frontal intr-un copac. interesanta senzatia :B PS2: m-am dat cu bombardieru' ... ca pasager e cam nasol :sc:ha1... dar cand l-am luat eu de coarne, eheee :ypu 1 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak47apache Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 Re: O duminica asa... de plimbareala :) ...si cativa pieteni in vizita Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jighi Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Re: O duminica asa... de plimbareala :) Bartule ce ti mai place verdele...:ha:...trebe sa ne vedem...:2dr pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts