bogthebat Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Soferul roman Apropos de condus in Bucuresti, azi, pe Stefan cel Mare, EXACT langa politie, in fata mea, marcajul care te avertizeaza sa nu blochezi intersectia. In fata mea, coloana; la semafor, verde; eu : frana.; desigur, in spatele meu claxoane. In fata mea se misca coloana, cat sa se deblocheze intersectia; normal, eu stau pe loc desi era verde. Desigur ca un domn de capitala, cu un tuareg, vine prin stanga mea si se pune exact pe marcaj, blocand intersectia. Am stat si m-am intrebat, injurand printre dinti: de ce sunt unii nesimtiti? pentru ca NU SE INATAMPLA NIMIC!! Daca ar fi existat acea civilizatie de care vorbeam mai la inceput, ar fi fost altfel, iar in capitala, sau in romania, civilizatia se poate face ori cu pusca, ori cu niste amenzi, de sa-i usture si cand se gandesc ca ar putea incalca legea. "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Soferul roman ... Desigur ca un domn de capitala, cu un tuareg, vine prin stanga mea si se pune exact pe marcaj, blocand intersectia.... E cam mult spus "un domn"... corect ar fi cel putin "bizon"... ca sa ma "iecsprim" elegant. Esti sigur ca n-avea la gat un lant din ala de legat cainele?:grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Soferul roman E cam mult spus "un domn"... corect ar fi cel putin "bizon"... ca sa ma "iecsprim" elegant. Esti sigur ca n-avea la gat un lant din ala de legat cainele?:grin: Nu avea lant ca l-am depasit dupa aia. Era la costum....... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 (editat) Re: Soferul roman ...Am stat si m-am intrebat, injurand printre dinti: de ce sunt unii nesimtiti? pentru ca NU SE INATAMPLA NIMIC!! Daca ar fi existat acea civilizatie de care vorbeam mai la inceput, ar fi fost altfel, iar in capitala, sau in romania, civilizatia se poate face ori cu pusca, ori cu niste amenzi, de sa-i usture si cand se gandesc ca ar putea incalca legea. De ce sa se intample? Pai cine sa aplice legea? Cand la tv astia promoveaza curvele, care prin meseria lor fac bani, majoritatea lor, minimum 1000 lei/zi, cum sa aplice aceste amenzi gaborele rutierist, pandaru' din boscheti, care are salariul 1500 lei/luna? Mai bine face si el cateva sute la zi, ca doar "n-a invatat carte degeaba" la scoala de subofiteri de la Campina. Ca sa faca el mai multi bani decat ma-sa sau nevasta-sa.:ha::ha::ha: Asa ca smecherii de azi, vor fi la fel si maine, iar ceilalti doar latram. Ca de altceva nu suntem buni:uameni. Numai bine! Editat Aprilie 17, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Soferul roman De ce sa se intample? Pai cine sa aplice legea? Cand la tv astia promoveaza curvele, care prin meseria lor fac bani, majoritatea lor, minimum 1000 lei/zi, cum sa aplice aceste amenzi gaborele rutierist, pandaru' din boscheti, care are salariul 1500 lei/luna? Mai bine face si el cateva sute la zi, ca doar "n-a invatat carte degeaba" la scoala de subofiteri de la Campina. Ca sa faca el mai multi bani decat ma-sa sau nevasta-sa.:ha::ha::ha: Asa ca smecherii de azi, vor fi la fel si maine, iar ceilalti doar latram. Ca de altceva nu suntem buni:uameni. Numai bine! Pai si -atunci nu mai bine-i trag eu una in lateral, sa ma racoresc? Si uite-asa se naste soferul nervos, frustrat, samd. Da` eu sunt mai prost ca respect legea? Eu totusi mai sper ca, la un moment dat va reveni la asa cum a fost acum 25 de ani, ca cei care sunt acum copii vor avea ceva de invatat de la adulti, si ca valorile vor reveni acolo unde le este locul. 1 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 (editat) Re: Soferul roman Un alt exemplu de lege aparent buna dar neaplicata, este "Legea pic-nic-ului" 54/2012, referitoare la amenzile pe care ar trebui sa le primeasca grataragii de ocazie pe oriunde si oricand "vrea muschii lor" lucrati la sala si de obicei tare ascultatori de manele, carora "le plac carnea!" si lasa in urma mormane de gunoaie. Legea spune clar ca se interzice acest tip de activitate in locurile neamenajate, special destinate, dotate cu pubele de gunoi etc, unde nu ai voie sa faci gratarul direct pe iarba sau pe pamant. Amenzi usturatoare conform normelor de aplicare ... in realitate, povesti de adormit copiii. Aceasta lege a fost promulgata si publicata in M. O. in martie 2012, ati auzit de macar 1 bucata amenda? Eu nu am auzit ... Oare nu cunoasteti sa se incalce aceasta lege? Stau in Tg-Jiu, la ~25 km de Cheile Sohodolului - arie protejata de interes national, (cine nu le-a vizitat inca, sa pofteasca, n-o sa regrete). Vara, acest minunat monument al naturii, in toata splendoarea lui, in weekend-uri, este suprapopulat de sute sau mii de cetateni mai mult sau mai putin burtosi cu puieti cu tot, cu masini bengoase cu usile deschise din care rasuna in toata valea, de-a valma, manele. Ma mir ca nu se iau la bataie intre ei. Pai cine vine sa-i amendeze pe aia, cu riscu' de a pleca cu suba rupta ... Si daca ar veni, cred ca s-ar putea s-o dea "la pace" cu ei, cumva. Dar legea e la misto. Si nu se aplica. Asa ca, speram degeaba. Niciodata n-o sa ne fie mai bine. Mai rau, intotdeauna se poate. Numai bine! Editat Aprilie 17, 2013 de mita31 1 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Soferul roman Ia uite cum au ordonat si mentin circulatia intr-o tara cam cat Bucurestiul si cu populatie de 3 ori mai mare, in Singapore (asta-i pedeapsa pt driving under influence) http://www.youtube.com/watch?v=fxWg6JDoRFs&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DfxWg6JDoRFs&has_verified=1 Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 (editat) Re: Soferul roman Ia uite cum au ordonat si mentin circulatia intr-o tara cam cat Bucurestiul si cu populatie de 3 ori mai mare, in Singapore (asta-i pedeapsa pt driving under influence) http://www.youtube.com/watch?v=fxWg6JDoRFs&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DfxWg6JDoRFs&has_verified=1 Sunt convins ca se vor gasi cativa care sa fie de acord si cu o asemenea pedeapsa..., asta ne mai lipseste noua in legea circulatiei - sadismul- in rest le avem aproape pe toate! Nu am nimic impotriva legilor de circulatie, atata timp cat sunt concepute cu scopul de a reduce sau chiar elimina anumite periciole din trafic, sunt respectate/aplicate de/la toata lumea, fara exceptie: ca este politician, politist, om de afaceri, cocalar ce umbla cu sutele sau miile de euro la el "pregatit" oricand pentru ce este mai "rau" (ca sa nu ia bataita la fund :daisazacaji5:, :cr1 ), nepotu', varu', etc., iar banii obtinuti din amenzi sa fie folositi in acelasi scop (de prevenire al accidentelor) si nu in ultimul rand, valoarea unei amenzi sa fie una realista, pentru ca la urma urmei, oricat de bun sofer ai fi, cat de prudent si cu bun simt te manifesti in trafic, sa nu uitam ca suntem oameni, iar omul este supus greselii! P.S. Pana omul nu constientizeaza de unul singur, ca orice actiune negativa intreprinsa, in cele din urma se rasfrange si asupra lui, raul va exista in toate aspectele vietii! Sa auzim numai de bine! L.E. Iar in ceea ce priveste conducerea sub influenta alcoolului (nu in stare de ebrietate), aici de ce nu ne inspiram de la tarile "civilizate" ale Europei?! Nemtii astia or fi mai prosti de le permite soferilor sa conduca "sub influenta alcoolului"!? Cand este vb. despre conducere in stare de ebrietate sau comiterea unui accident chiar si doar sub influenta alcoolului..., eee, aici este cu totul altceva! Rezolvarea este simpla:anularea permisului de conducere, dupa un an de pauza, inscrierea la o scoala de soferi, examinare in vederea obtinerii categ. dorite, iar daca pe viitor se mai intampla acelasi lucru (accident sub influenta alcoolului sau conducere in stare de ebrietate), anularea permisului, fara drept de a mai obtine vreodata permis de conducere ptr. nici o categorie. Editat Aprilie 18, 2013 de edy_M :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Soferul roman Ia uite cum au ordonat si mentin circulatia intr-o tara cam cat Bucurestiul si cu populatie de 3 ori mai mare, in Singapore (asta-i pedeapsa pt driving under influence) http://www.youtube.com/watch?v=fxWg6JDoRFs&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DfxWg6JDoRFs&has_verified=1 Pai ala parea treaz. Pai pe ai nostri, cel putin pe aia pe care ii vad pe la tv, trebuie intai tinuti legati vreo doua zile, sa se trezeasca, ca sa simta pe viu biciurile. Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Soferul roman Ma faceti sa rad....ce aveti voi cu sarmanul sofer roman, voi dati in el...politia il curata prin buzunare...pisicologii il critica..aia de la mediu il lasa fara masina...e frumos ? :old :dr1 mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 (editat) Re: Soferul roman Ma faceti sa rad....ce aveti voi cu sarmanul sofer roman, voi dati in el...politia il curata prin buzunare...pisicologii il critica..aia de la mediu il lasa fara masina...e frumos ? :old :dr1 Nu are nimeni nimic cu sarmanul. E vorba de NESIMTITUL sofer roman, indiferent ca e cocalar, parlamentar, om de afaceri sau nepot, ruda. Nu mai vorbesc de politisti. Cel putin la mine in oras, toti au geamuri negre la masinile personale, si pe parbriz au sticker-ul cu IPA (Interntional Police Association), asta e, pentru cine nu l-a vazut pana acum: ba chiar multi dintre ei, au mai dat si pe la prieteni, nepoti si cunostinte astfel de stick-ere, de parca acel stick-er lipit ar insemna ca ai mai multe facultati sau mai multe perechi de c:cr1aie. Astfel s-a ajuns la situatia penibila in care prieteni/rude ai unor gabori au geamuri negre si stick-ere cu IPA pe geam si incalca nestingheriti legea, ca sunt smecheri, dupa capu' lor. Politistii, cand sunt opriti in trafic, doar isi arata legitimatia si pleaca, niciodata nu isi dau amenzi intre ei, asta e clar. @edy_m, degeaba tu, eu si alti cativa zeci sau sute, sau mii, mergem cat de cat corect, daca cateva zeci sau sute de mii de soferi, incalca legea circulatiei zilnic, doar pentru ca pot, sau pentru ca asa vor. Indiferent ce am face noi, ei nu se vor schimba. Inteleg ca suntem oameni si ca suntem supusi greselii, dar una e sa faci o greseala si alta e sa ai un mod total gresit de interpretare a legii si a fenomenului circulatie zi de zi. Asa ca nu am pic de mila, mai ales pentru cei care sunt atat de retardati incat sa bea si sa se suie la volan. Pentru acestia, as putea fi de acord si cu masuri extreme precum cea prezentata mai sus, poate de frica s-ar mai schimba animalele. In piata publica, as adauga, ca sa moara si de rusine. Numai bine! Editat Aprilie 18, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Soferul roman Atentie ca s-au pus militienii pe dijmuit la toate colturile. Probabil ca i-ati vazut deja si voi in trafic. Nu stiu sigur daca s-au aplicat deja "maririle de pret" la amenzi, ca n-am mai urmarit stirile. Acum daca tot i-au convins pe majoritatea soferilor ca-s "vinovati" de orice, si ca merita sa-i dijmuiasca mai aspru, parca au elan mai mare. Dupa ce vor plati pensiile si salariile bugetarilor si pe trimestrul asta, poate se vor mai linisti o perioada. Au mai avut un "elan" si prin martie, cand li s-au dat "banii de haine", si si-au adus aminte brusc ca soferii nu poarta centura de siguranta, asta dupa ce s-or fi uitat prin buget si au vazut ca nu le ajung banii decat de nasturi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 (editat) Re: Soferul roman @ mita31 Acel sticker cu IPA ,sau "agzibild" pus in parbriz de toti cocalarii asa cum bine ai zis ,nu este valabil DECAT insotit de o legitimatie corespunzatoare si OBLIGATORIU de un carnet personalizat (poza,serie numar ) vizat la zi altfel te pisi pe el . Iar legitimatiile de zici tu ca le scot cocalarii si scapa ,nu se obtin la orice colt de strada :wink: Editat Mai 30, 2013 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Soferul roman In piata publica, as adauga, ca sa moara si de rusine. :ha: hai ca m-ai facut sa rad! E o utopie ce spui! A avea rusine, presupune mai intai de toate a avea bun simt. Unde ai vazut tu la bizoni bun simt????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Soferul roman @ mita31 Acel sticker cu IPA ,sau "agzibild" pus in parbriz de toti cocalarii asa cum bine ai zis ,nu este valabil DECAT insotit de o legitimatie corespunzatoare si OBLIGATORIU de un carnet personalizat (poza,serie numar ) vizat la zi altfel te pisi pe el . Iar legitimatiile de zici tu ca le scot cocalarii si scapa ,nu se obtin la orice colt de strada :wink: @panzerrow - Nu cred că m-ai înțeles bine - nu am zis că scot acele legitimații cocalarii. Cocalarii, doar au geamuri negre și sticker cu IPA. Polițiștii își scot și își arată acele legitimații între ei, și pleacă mai departe, fără a fi sancționați după ce au încălcat legea, ceea ce nu mi se pare normal. Dar în țara asta, nu mă mai mir de nimic. Confuzia ta cred că a fost făcută din obișnuința de a confunda ”polițist“ cu ”cocalar“. Și de multe ori se poate pune semnul ”=“ între cei doi termeni. Poate o să revin cu ceva imagini care să-mi susțină afirmațiile ... Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Soferul roman Pai politist care scoate legitimatia sa se "scoata" nu e tot cocalar? Ca sa imi intelegi punctual de vedere : -cocalarul este pt mine acea specie bizonica ,ce inca se bucura de formele caroseriei provenite din fabrica, doar pt ca INCA nu am pe masina o bara masiva din fier, care sa il educe in trafic (cel putin cel din Bucuresti). Il protejeaza "agzipildul" si va rog sa o luati ca o parere personala :grin: -"politistul-cocalar" e un fel de ruda sau o derivata a bizonului de mai sus care,odata ce a terminat o scoala de profil sau pur si simplu l-a bagat MA-SA ,TAC'SU sau NASU in Politie devine un fel de Dumnezeu al amenzilor,al spagilor sau al drumurilor din Romania.Are voie sa conduca beat,drogat,pe contrasens,trece pe rosu din oficiu,circula cu 150km/h in localitate etc Il protejeaza "agzipildul" insigna ,pilele ,lipsa de creier etc -politistul NORMAL,specie urbano-rurala pe cale de disparitie,menit sa respecte legea,sa o aplice intocmai si sa apere interesele comunitatii ce o reprezinta.In sprijinul sau vor veni intotdeauna judecatori corecti ,politicieni curati si presa care nu va manca cacat absolut deloc si va prezenta doar realitatea. PS : cei care vad astfel de exemplare sunt rugati sa sune la 112 de urgenta ..... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Re: Soferul roman din pacate iresponsabilitatea unui sofer roman a adus moartea 18 persoane...sa speram si sa ne rugam ca numarul celor morti sa nu creasca iar pt cei plecati de langa noi nu pot spune decat Dumnezeu Sa-i ierte! 1 Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: Soferul roman @ mita31 Acel sticker cu IPA ,sau "agzibild" pus in parbriz de toti cocalarii asa cum bine ai zis ,nu este valabil DECAT insotit de o legitimatie corespunzatoare si OBLIGATORIU de un carnet personalizat (poza,serie numar ) vizat la zi altfel te pisi pe el . Iar legitimatiile de zici tu ca le scot cocalarii si scapa ,nu se obtin la orice colt de strada :wink: Inainte de "agzibildele" IPA (de care am citit doar acum, erau la moda "aptzipildele" cu ceva sindicat LEX. :) Mai fain de atat va fi numai cand masonii o sa puna stickere cu echerul si compasul. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Re: Soferul roman am inteles de la tv ca ambii soferi de pe autocar erau politisti... nu prea are logica, dar asa spuneau . asta poate explica de ce sa incadrat in o depasire extrema... doar ei scapa de orice acasa, de ce nu ar face la fel peste tot forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Re: Soferul roman Pina acum 3 ani, mai umblam si eu pe afara. Ghici cine-mi dadea flash-uri pe autoband in zonele cu restrictii de viteza? Soferii de la atlassib. Si eram in masina cu nr. nemtesti. Ca daca eram cu nr. romanesti, probabil, deschideau geamul si ma si injurau ... asa ... neaos ... romaneste ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 (editat) Re: Soferul roman Inainte de "agzibildele" IPA (de care am citit doar acum, erau la moda "aptzipildele" cu ceva sindicat LEX. :) Mai fain de atat va fi numai cand masonii o sa puna stickere cu echerul si compasul. Tocmai datorita acestori abuzuri s-au scos autocolantele de parbriz si s-au inlocuit cu o insigna. LEX din cate stiu = sindicatul politistilor Din pacate nici asta nu e o rezolvare ci doar reduce numarul cocalarilor caci ieri am avut drum prin Urziceni si am vazut un BMW-eu negru ,cu interior de piele neagra,cu ocupantii scaunelor negrii (a se citi ciori,tigani) cu un numar de genul IL-99-SPP si cu insigna in parbriz... Editat Iunie 28, 2013 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 Re: Soferul roman ... ieri am avut drum prin Urziceni si am vazut un BMW-eu negru ,cu interior de piele neagra,cu ocupantii scaunelor negrii (a se citi ciori,tigani) cu un numar de genul IL-99-SPP si cu insigna in parbriz... Atunci, poate ar trebui să se schimbe titlul discuției din "Soferul român" în ''Șoferul rrom'' :ha::ha::ha: @Panzerrow, lasă-i dracu`, poate erau emancipați ... d-ăștia de știu să citească ... dacă au învățat acronime așa grele ca "SPP":grin:. Nu te mai consuma așa omule, aici trebuie să ne distrăm, să ne simtem bine, dă-i spre Scaraoțchi de tâmpiți ... nu știi vorba aia: "Nu te pune cu prostu`, că te coboară la nivelul` lui și te bate cu experiența!"? Numai bine!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Re: Soferul roman Ce noroc ca n-am Jeep :ha: http://www.youtube.com/watch?v=8ppnhwOHpAo Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Re: Soferul roman Pina acum 3 ani, mai umblam si eu pe afara. Ghici cine-mi dadea flash-uri pe autoband in zonele cu restrictii de viteza? Soferii de la atlassib. Si eram in masina cu nr. nemtesti. Ca daca eram cu nr. romanesti, probabil, deschideau geamul si ma si injurau ... asa ... neaos ... romaneste ... pentru ca mergeau fara tahografe fara diagrame sau mergeau cu ele la dublu adica unul era acolo pe bune sa nu ii amendeze ca nu au si altele dar cand era limitatorul nu functiona ca schimbau setarile :) cunosc personaje de genul care trageau tare sa scoata timp bun sa faca mai multe curse sa ajunga mai repede sa primeasca bonusul.Ca unii daca ajungeau la timp sau chiar mai devreme si aici vorbesc de tiruri cu marfa primeau bonus de la sef si aici mentionez in speta pe cei care faceau transporturi perisabile pacat si sa le fie tarana usoara respectivilor dar din pacate toate astea se datoreaza oboselii,rutinei si eventual prostiei si lipsei de experienta. apropo de soferii de autocar aveam 130-140 pe autostrada in ungaria de la Budapesta spre Viena si din spate tot asa flash-uri de la autocar care a trecut pe langa mine lejer la un 150-160 :) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Re: Soferul roman comportamentul in trafic al cond auto...de marfa sau persoane este dictat in marea majoritate de patronii acelor firme.....asa se practica si acum 15 ani...asa se practica si acum...rezultatul...il vedeti pe sosele ieri am venit de la Cluj...in spate vedeam un autotren...cand pe o parte...cand pe alta...era omu disperat ca nu-i iese programul...si-l fute sefii ca nu ajunge mai repede cu marfa....marfa consta in sase stalpi de beton centrifugati.....aste se intampla pe urcarea de la Roades la Rupea...si de acolo omul era obligat sa ajunga intr-o ora jumate la Sf Gheorghe....o utopie ptr un autotren incarcat.....asta m-a facut sa-mi aduc minte de vremurile care m-au facut sa ma las de soferie ..... deci...ca de obicei...de pe margine...comentam...ne dam cu parerea...soferii sunt niste criminali in libertate....etc cati dintre voi au condus un autocar...sau un autotren sau mai ales o cisterna incarcata ...ca sa stie cu ce se mananca treburile astea? aici vb in general....dspre accident sa spuna cei care au fost acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate