giorgel Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 (editat) Re: Plasare ideala mufa telecomanda troliu.....care e? Nota 5 cu indulgenta:ha: Era mai bine daca foloseai cabluri MCCG. Cele folosite de tine sunt pt. retele electrice de interior, cu izolatia din PVC. In compartimentul motor variatia de temperatura ajunge la 80-100 grade Celsius, vibratiile sunt bashca. O sa functioneze cu siguranta, stai linistit, eu carcotesc doar:h5 Macar vopseste-le cu negru:ha: Editat Aprilie 19, 2013 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Aprilie 19, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Re: Plasare ideala mufa telecomanda troliu.....care e? dap...:old.... urmarim si vedem ce se intampla..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Re: Plasare ideala mufa telecomanda troliu.....care e? Doctore , io nu te iubesc too ... dar totusi , m-am troliat de afara si am troliat ( tot de afara ) multe alte diverse corpuri auto sau nu . Regretabil sau nu , de multe ori sunt singur si folosesc troliul si la altele . Nu-mi aduc aminte cand m-am troliat in grup - cu o singura exceptie = cand rechinu ne-a dus pe o 'scurtatura' , incursiune la care tu ai lipsit , poate de asta tin minte , lipsa ta m-a marcat ( sau poate lipsa amantei tale care face ce zici tu - tu stii ... ) . Daca cuiva nu-i place de telecomenzi , e optiunea lui personala . Nici mie nu-mi place in mod special , dar nici nu prea o folosesc , am pastrat-o pentru a avea un backup la backup . Si cum ziceai tu doctore , in masina mea sunt ele multe , dar ma folosesc de ele . Eu le-am pus , eu le folosesc , eu le stric etc ...sunt fericit ca ma lasa doamna sa-i folosesc masina . Si da , totusi se invarte . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate