dmx Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Mai jos filmuletul cu iesirea noastra de duminica. 1 Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Iesire Duminica 14 aprilie :ha::ha::ha: ,,Tura din gradina ":ha::ha::ha: Misto muzica Bravo voua pentru ca ati reusit sa va adunati vre-o cativa . Pe cand o tura mai ampla( si mai anuntata :old) pe la voi ??? ALIN :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Aprilie 18, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Iesire Duminica 14 aprilie :ha::ha::ha: ,,Tura din gradina ":ha::ha::ha: Misto muzica Bravo voua pentru ca ati reusit sa va adunati vre-o cativa . Pe cand o tura mai ampla( si mai anuntata :old) pe la voi ??? ALIN :h5 Deocamdata e zapada pe unde am fost impreuna anul trecut... trebuie sa vedem cum arata traseele dupa iarna si cand se organizeaza vreun traseu te anunt personal. Partea buna e ca o sa venim si la tine la o tura :grin: asa de 2-3 zile Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Iesire Duminica 14 aprilie Buna treaba. Imi pare rau ca nu am fost si eu dar eram prin Apuseni facand acelasi lucru. :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Iesire Duminica 14 aprilie Foarte faina tura! Iar muzica... exceptionala. Cine canta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo_jimny Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Iesire Duminica 14 aprilie Foarte faina tura! Iar muzica... exceptionala. Cine canta? Canta Focul Viu iar unele piese sunt preluate de la Prefix Folk (Maramureş). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Iesire Duminica 14 aprilie FOARTE FRUMOS ! BRAVO ! Tare si montajul ...felicitarile mele :h5 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate