Cristinelu Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Grand ZJ 5.9 limited - uleiuri, consumabile, piese ? Asa ma gandeam si eu ca numa ceva electronic ar putea fi ca nu caraie, nu suna, cand schimba schimba bine, si dupa cum se comporta si mai ales ca influenteaza si deconectarea baterie...in fine, o sa intreb prin cj de un tester. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinelu Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Grand ZJ 5.9 limited - uleiuri, consumabile, piese ? Apropo, multumesc frumos de sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Grand ZJ 5.9 limited - uleiuri, consumabile, piese ? nu ai pentru ce sa multumesti :) e normal ne ajutam sa ne facem utilajele sa mearga mie imi pare rau si ma intiga de ce face asa ca nu inteleg functionarea si in plus mie repet nu mi-a facut nici o fita nimic am schimbat 2 seturi de amortizoare,arcuri,uleiuri,filtre,discuri, placute...etc dar nici o manifestare de genul. a si mi-a mancat nervii un bec la un moment dat dar le-am inlocuit pe toate pana am descoperit problema :) daca reusesti sa ajungi la masina si ai o baterie buna sa o conectezi,da-mi un telefon si te ghidez sa faci acel diagnostic cu contactul pus si oprit sa iti faci o idee despre ce poate avea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinelu Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Grand ZJ 5.9 limited - uleiuri, consumabile, piese ? Asta e acuma, se intampla, nu merita sa ne intristam si pt lucruri de astea ca sunt destule restu, are si ea o varsta plus ca nu sunt cele mai fiabile masini din cate am citit... Azi nu cred ca mai apuc, maine sau poimaine daca nu deranjez:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Grand ZJ 5.9 limited - uleiuri, consumabile, piese ? sa stii ca in state sunt cotate ca masini de femei :) dar sunt totusi recunoscute ca motoare foarte bune nepretentioase dar care indura multe despre cutie,e o cutie derivata din clasicele cutii TH dar cum electronica a intrat peste tot o gasim si pe cutia asta 46RE stiu ca majoritatea in state schimbau cutia de transfer cu acea cutie care avea decuplarea puntii fata parca NP249 se numea,dar asta era ca si cum ai pune tu in loc de cauciucuri pe 16 unele pe 15,doar desfacut suruburi si remontat,nu ceva extraordinar de complicat. inca ceva,cutia de 5,2 nu se potriveste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinelu Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Grand ZJ 5.9 limited - uleiuri, consumabile, piese ? Am inteles, stiu ca nu potriveste cutia de pe 5.2 ca aia parca e 42RE, cred ca cel mai bine sa o repar, nu stiu daca merita masina o investitie mai mare, saptamana trecuta am vrut sa cumpar toata mecanica de sub un Y61 si sa vb cu Alin sa vad daca ar fi imposibil pe potrivit, dar mam gandit mai bine si am ajuns la concluzia ca nu merita investita ca ies mai eftin sa iau un patrol si sa schimb motoru decat asa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Grand ZJ 5.9 limited - uleiuri, consumabile, piese ? asta era urmatorul meu proiect pe care il aveam in cap :) chiar vorbeam cu un prieten carui i-am spus ca vreau sa ii pun motorul de jeep pe patrol :) si deja incepuse-m sa fac masuratori la placa de adaptare intre motor si cutie...etc dar am zis ca in conditiile astea imi blochez ambele masini si nu puteam sa fac asta:D:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinelu Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Grand ZJ 5.9 limited - uleiuri, consumabile, piese ? Atatea as vrea sa fac si eu si atatea imi trebuie dar uit ca nu prea am cu ce, momentan nici unde si asa mai departe...sau macar daca as avea un tata pasionat de asa ceva sau macar daca m-ar intelege si nu ar fi discutii contradictorii mereu si daca m-ar ajuta nu sa ma incurce, zic si la modu general nu numa in legatura cu sportu asta...si uite asa raman cu gandu:cr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinelu Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Grand ZJ 5.9 limited - uleiuri, consumabile, piese ? In fine, ma luat gura pe dinainte, se rezolva toate cu timpu.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Grand ZJ 5.9 limited - uleiuri, consumabile, piese ? lasa ca e timp nu te stresa, altii la varsta ta au impresia ca rata impunge :) cand ea macane si fuge :) idei sunt ,tehnic unele pot fi aplicate altele nu,desi tot tehnic teoretic orice e posibil si practic uneori dar cu o caruta de bani investiti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinelu Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Grand ZJ 5.9 limited - uleiuri, consumabile, piese ? Asa este, toate au vremea lor si la toate le vine vremea. Cat despre GC daca mai stie cineva ceva sau are o parere, e bine venita. O sa postez care a fost problema cand o voi afla. Pana atunci sa auzim de bine si multumesc:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Re: Grand ZJ 5.9 limited - uleiuri, consumabile, piese ? Domnu Alin, nimic peaici? Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate