Filip Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 In perioada sus-mentionata o sa fiu in Mehedinti la parintii mei si imi iau si masina de off-road cu mine. Daca organizati ceva, dati de stire. Filip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Iesire zona Craiova in perioada 2-5 mai In perioada sus-mentionata o sa fiu in Mehedinti la parintii mei si imi iau si masina de off-road cu mine. Daca organizati ceva, dati de stire. Filip Colegule....Mehedinti...Dolj...e ceva distanta :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Aprilie 18, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Iesire zona Craiova in perioada 2-5 mai De la mine pana la Craiova sunt 50 km. Lejer. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate