crt82sil Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 (editat) am gasit...chestia asta(ca nu stiu sa va zic ce masina a fost) prin fier vechi. Ce parere aveti? Editat Aprilie 18, 2013 de Astral An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: ce parere aveti de tipul asta de suspensie/transmisie? Nu cumva e de la o dubita Wartburg? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: ce parere aveti de tipul asta de suspensie/transmisie? Trabi ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: ce parere aveti de tipul asta de suspensie/transmisie? Constructiv, seamana foarte mult cu puntile de Pinzgauer... Parca era pe aici un topic pe tema asta... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: ce parere aveti de tipul asta de suspensie/transmisie? Trabi in nici un caz.Am avut si stiu.Pinzgauer parca avea un fel de semiportale si nu-mi amintesc sa fi vazut burdufe la planetare...Asa ca.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 (editat) Re: ce parere aveti de tipul asta de suspensie/transmisie? Buna seara ! Tatra are sistemul acela de planetare si diferential, inclusiv burdufele de cauciuc. Pe vremuri, cand faceam soferie la canal, am ajutat de cateva ori mecanicii la schimbarea burdufelor in cauza. Sistemul de suspensie cu arc lamelar montat transversal il are Corvette C2 si C3 pe spate, iar incepand cu C4 pana la actualul C7, sistemul s-a extins si la puntile fata. La Corvette exista acolo o singura foaie de arc, de obicei din fibra de sticla, care actioneaza si ca bara stabilizatoare. Dragos Editat Aprilie 18, 2013 de Heavy D. 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 (editat) Re: ce parere aveti de tipul asta de suspensie/transmisie? aveau arcul transversal: triumph spitfire , MGA -ul, diverse forduri, chevy-uri... tipul acesta de punte se numeste swing axle. putin probabil ca puntea aceasta sa provina de la un 4x4. uita-te la teava prin care trece cardanul. oricum, n-o arunca, tine-o acolo pina afli de la ce este. Editat August 15, 2013 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate