iwa Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 (editat) Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, Ca si mentiune: la extrem Dan Cernisov (echipajul 31) este dupa Mihai Pascu (echipajul 306). Dan mai avea de incasat o penalizare de 300pct pentru trial. Editat Mai 13, 2013 de iwa GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, Am ajuns si noi cu bine acasa. Multumim organizatorilor care daca stati bine sa va ganditi au incheiat campionatul din 2012 si au inceput campionatul 2013. Au avut un timp foarte scurt pt pregatire de trasee si toate cele necesare pt ca o etapa de campionat sa iasa cat mai bine. In ideea asta si inteleg suprapunerea de trasee din ziua doi cu celel de anul trecut in proportie cam de 75-80% :). Cazarea a fost ok (in cabanutele unde a fost anul trecut tabara), dar nu ca si cea de anul trecut (unde a fost anul acesta tabara). Super misto a fost ciubarul cu apa fierbinte de care ne-am bucurat la maxim :). Felicitari tuturor participantilor si celor prezenti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, Super misto a fost ciubarul cu apa fierbinte de care ne-am bucurat la maxim :). aha deci din cauza voastra era sa mergem noi pe jos la start ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
keith_rom Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, Felicitari organizatorilor si participantilor. Felicitari si castigatorilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, Colegii nostri Dan Barbu si Ovidiu Nicolae sunt cel mai bun echipaj de clasa standard de la Odorhei: Noi am fost pe 2 iar podiumul ar fi trebuit sa arate asa: In rest ne-am simtit bine, traseele au fost ok, mai tehnice decat la alte etape, sper ca si urmatoarele etape sa fie la fel. Greseli minime, trasee bine semnalizate cu banda de confirmare, adecvate clasei pe uscat, daca ploua era chiar interesant. Ce ar putea fi imbunatatit: cazarea si organizarea de la Trial, s-a lungit prea mult, la premiere cred ca au mai ramas doar cei de pe podium si cei mai buni prieteni ai lor :) Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
666 Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, Consider ca Dan Cernisov e mai bun ca mine si ca cele 300 de puncte pentru mine = una planetara , deci , deci... Ba mai mult, a fost o ravena pe care eu am facut-o mai de la jumate, iar el a facut-o pe toata. Ii multumesc oricum lui Iwa ca m-a luminat si pe mine cu unele lucruri , ganduri necurate dealtfel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, La antene.. asta a aparut; http://observator.tv/social/curse-pe-teren-accidentat-in-harghita-si-gorj-99925.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, Si noi am ajuns acasă, cu greu, am ajuns la 3 dimineața ca am stat sa recuperat o masina de la echipaj Ovidiu Bojescu si Costel Focsa din pădure, mulțumit organizatorilor, încă odată pentru modul cum ne ați primit, si felicitări Transsylvania offroad Club ca au stat pe podium in fiecare categoria ședința 13 echipaj aproape toți au punctat. bravo, asta demonstrează efortul depus de toți ca sa renastem clubul acest la modul competitional. Abia așteptăm Mureș, nu uitand ca mai este o cupa la Piatra Neamț . Respect Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 (editat) Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, Am revenit dupa doi ani in campionat. Atit eu cit si Dan Mircea, nu ne-am propus altceva decit sa reusim sa parcurgem cele doua zile de traseu, indiferent de locul pe care vom iesi. N-a fost usor. Traseele s-au schimbat mult fata de ceea ce stiam noi. Au fost foarte solicitante,dar si frumoase. Masina am protejat-o cit am putut. Am balaurit cam mult, dar asta din cauza azimuturilor si coordonatelor pe care nu le stiam folosi. De restul: primire, cazare, masa, organizare, atmosfera, socializare, astea toate pentru noi au fost OK. Marturie stau si chestionarele completate. Am ajuns acasa bine, masina nu are avarii majore,o revizie serioasa si ne pregatim pentru Mures. Poate pina atunci ne punem la punct si cu GPS-ul. In orice caz, ma gindesc la un nou proiect in asa fel incit sa nu fiu stresat ca masina nu face fata. O caracatita NISAN TOYOTA, nu stiu, o sa ma hotarasc. Felicit cistigatorii, participantii, si nu in ultimul rind organizatorii . Editat Mai 14, 2013 de EMIL 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 (editat) Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, Tin sa multumesc organizatorilor, pt traseele oferite! Cam dure pt un NOVICE de campionat, dar cred ca m-am descurcat bine! Am avut ff multe ghinioane in teren dupa cum a enumerat VSTEF ... asta e incerc sa imi remediez problemele si ne vedem la Mures ! Pt campionatul de trial , nu am vazut poze de la premiere :grin: , din pacate nu am avut cu ce sa ma fotografiez in timp ce stateam pe podium :ha: Am ratat locul 1 chiar daca am scos cel mai bun timp la trial , m-am convins de acea banda care de altfel am rupto ( din punctul meu de vedere , sustin , nu a fost pusa regulamentar in maracini si nu a fost banda intinsa corect , se vede si in filmarea lui Semaca cum flutura banda ...) asta e, e bun si locul 2 pt un novice :tk Editat Mai 14, 2013 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, Tin sa multumesc organizatorilor, pt traseele oferite! Cam dure pt un NOVICE de campionat, dar cred ca m-am descurcat bine! Am avut ff multe ghinioane in teren dupa cum a enumerat VSTEF ... asta e incerc sa imi remediez problemele si ne vedem la Mures ! Pt campionatul de trial , nu am vazut poze de la premiere :grin: , din pacate nu am avut cu ce sa ma fotografiez in timp ce stateam pe podium :ha: Am ratat locul 1 chiar daca am scos cel mai bun timp la trial , m-am convins de acea banda care de altfel am rupto ( din punctul meu de vedere , sustin , nu a fost pusa regulamentar in maracini si nu a fost banda intinsa corect , se vede si in filmarea lui Semaca cum flutura banda ...) asta e, e bun si locul 2 pt un novice :tk de acord cu tine referitor la banda pusa pe maracini, data viitoare sa venim cu rulete la noi sa masuram distanta intre benzi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, de acord cu tine referitor la banda pusa pe maracini, data viitoare sa venim cu rulete la noi sa masuram distanta intre benzi Cubo era pe acolo cu ruleta :). Dar am vazut si organizatorii masurand portile deci... :) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Incepatoru Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, Multumiri organizatorilor si din partea noastra! Efortul este evident la orice organizare a unui astfel de eveniment. Pentru mine, traseele de la Open au fost frumoase si bolovanii ne-au dat provocari destule... Speciala grea pentru cei care nu au experienta (inclusiv noi) si masina solida si f scurta. Felicitari castigatorilor! Ne pare rau pentru abandonul lui Piede, dar ii multumim pentru premiul castigat! Ne vedem la Mures! viorel si vali T44 Range Rover 3,9 V8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 (editat) Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, O etapa foarte reusita si, oarecum, pe placul meu de ….standardist. Traseele au fost o combinatie de standard din 2012, cu extremul aceluiasi an, asta cu siguranta, deoarece am recunoscut o mare parte din ele. La speciala a fost extremul fara pomi La azimuturi, ne-am descurcam cel mai bine in sensul ca, daca anul trecut am trecut cu standardul tot pe acolo, cautam drumurile de standard care duceau spre azimut si dai alergatura, astfel incat la jumatatea cursei mai aveam in fata 11 echipaje, noi plecand ultimii, adica a 25-a masina. .Problema noastra a incepatorilor era ca la coborari periculoase ne asiguram ca sa n-o punem de vreo rasturnare. Astfel, la prima coborare periculoasa, am asigurat spate. Fiind la prima coborare am facut-o in 13 minute, timp in care au trecut pe langa mine Blavenstein- Covaci si Marinica- Tuparu fara asigurare, mai in fata fiind Filip- Semaca si inca un echipaj. Mergem ce mergem si ajungem la o noua pozitie naspa, unde Blavenstein era rasturnat in parau s-a pus pe roti, a troliat si a iesit. Am zis ca aici e de blocant. L-am actionat dar …nimic, mort total. Am coborat fara asigurare si cu span la iesire si am trecut. Inca un hop, ma gandeam, cate or mai fi?!.. Mergem mai departe trecem printr-o livada drumul inchisa cu o sarma , ocolim stanga (ne-am cam invartit acolo), dar recunoscand traseul de anul trecut de la standard, am zis ca aici e drumul, sarma nu are ce cauta acolo si iesi….Intrebare?! Gardul putea sa fie electric? Da?!, nu?!…, nu am riscat si am trecut peste el cu rotile.(era o limita de proprietate marcata cu cablu). Am continuat alergatura si am ajuns la inclinarea laterala, unde ne-am sprijinit pe pomi si am facut coborarea fara nici o asigurare. Ajung la pozitia 109, incepem o urcare cu mii de crengi si soarele in ochi, parbrizul cam prafuit si spart de o … frunza… ceva mai jos, si nu vad, nici eu si nici Andrei, decat in ultima clipa, o ditamai cioata, cu tot cu pamant, ce ocupa partea stanga a drumului. Frana, usor viraj dreapta (ca in dreapta era rapa mare), nu reusesc sa o evit si intru in ea …… Consecinta: axul de la caseta de directie a facut un scurt ‘trosc’ si gata …concursul. Asa s-a incheiat pentru noi prima etapa de campionat. ( nu o s ail uit pe Alex Miu care mi-a dat o caseta de englezoi si nu am luat-o ca am zis ca e…..prea grea) Noroc cu ajutorul echipajului 313, Viorel si Vali de la T44, care ne-au ajutat pe timpul lor sa aducem masina in forestier, cel putin o ora am virat din roti cu ei, fiecare metr era o reduta cucerita iar la final ne-a mai ajutat cu o troliere si Turcu Mihai, Vlad Viorel si George Croitoru. Le multumesc inca o data si pe aceasta cale tuturor .A doua zi am vrut sa plecam spre casa, dar mi-am zis : totusi, am stat la toate etapele pana la final, indiferent de …daune, si acum nu raman?! Si am ramas. L-am rugat pe Marius Pasca sa imi dea masina lui (o Toyota 120) cu care am mers dupa organizatori pana am ajuns la un CP de standard si am filmat si pozat standardul de ziua 2. La final ne-am luat dupa un grup de standardisti si am ajuns si la finish…. dar si la concluzia ca daca vrei sa te dai in campionatul national la OPEN este suficient sa alegi STANDARD. De ce? Simplu: masina -Toyota 120- a ajuns cu pragul stanga indoit. Si atunci pun o intrebare? Cum incurajam sa avem “puiet” de offroad, ca daca vine unul cu masina de strada si si-o rupe, nu mai calca a doua zi … O etapa foarte frumoasa, cu mult praf si imi pare rau ca nu am facut trialul, aveam niste surprize, nu a la Viorel… Ne vedem la Mures. Poze si filme in curand pe facebook Editat Mai 14, 2013 de piede Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, Prima etapa de campionat a fost si prima etapa ptr mine si copilotul meu ,prima data cand vedea cum trebuie sa folosesti un roadbook in concurs. Am tras la sorti si cum era normal am plecat din pozitia a doua dupa un echipaj la fel de incepareti ca si noi dupa cateva zeci de poziti aveam nu stiu cate masini in spate in coloana noi ne opream aproape la fiecare pozitie ca sa raspund la copilot "ce facem aici"pana au inceput sa treaca pe langa noi profesionistii ,am mers incet zicand sa castigam experienta la un moment dat eram singuri in padure si am inceput sa facem poze si sa admiram peisajele superbe am ajuns la finis ziua 1 a saptea masina. In ziua a2 a ni sa urcat la cap daca in prima zi am mers incet si am iesitpe 7 am zis sa mergem mai tare si am parasit traseul ratand si un CP am revenit intraseu si am inceput ca in ziua 1 incet si cu grija si am ajuns la finis a opta masina am fost penalizati 200 puncte ptr parasire traseu si 50 ptr ratare un CP fara penalizare eram pe patru ,asa am terminat pe sapte si trialul l-am facut usor in 4 minute Ca incepatori sa terminam in puncte a fost exelent. Organizarea a fost OK, mancarea buna,cazarea se putea mai bine. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, Scriu si eu cateva randuri cu impresiile mele de la prima etapa din 2013. Traseele au fost dragute dar s-a vazut ca au fost facute in graba, exact cum a zis si Mao se vede ca au incheiat sezonul 2012, poate pe viitor se va tine cont de asta si nu se va pune etapa care inchide campionatul sa deschida anul urmator asa au si organizatorii mai mult timp de pregatiri, mai ales intr-o zona ca Odorhei unde nu cred ca duc lipsa de zapada. Intr-adevar mult din traseu a fost extremul de anul trecut inclusiv speciala din prima zi , bine fara un copac masiv care acum se ocolea prin dreapta. Daca era un pic de ploaie ar fi fost mai interesant, dar vremea nu o poti controla. Se pare ca la Odorhei este al 3-lea an unde in prima zi apare o problema, anul acesta s-au rupt ambele curele de la alternator, mii de multumiri lui Tuparu si Marinica care au avut la ei o curea si astfel am putut continua dupa ce am reparat masina. A doua zi am avut un pic de furca cu bara de conexiune care freca in telescop si nu puteam vira stanga am dat-o jos dar s-a dus filetul la piulita fugi inapoi in baza dupa alta , toate astea la start unde plecasem deja in cursa :) Trialul a fost dragut multumesc celor care m-au convins sa intru pana la urma in trial, le-am dat si motiv sa fie fericiti ca m-au convins cu al 3-lea timp.Pacat de GPS-cu cu acea penalizare a mers chiar frumos in trial.Pacat si de Luci si Mao cu planetarele dar mi se pare ceva senzational sa ajungi la trial cu asa un avans incat sa-ti permiti sa iei TM si sa ramai pe pozitia 1.Felicitari!! Felicitari la toti care au fost la Odorhei si multumim celor de la Odorhei pentru ospitalitate. Sa ne vedem cu bine la Mures si la mai bine pentru Odorhei 2014. PS.multumesc lui Laura pentru copilotaj. Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, Nu pot fi acuzat ca sunt :grin: fan GPEscian... asa ca pot sa spun ca, din ceea ce am vazut eu, merita locul 1 la trial!!! Chestia cu banda e absolut discutabila!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, .Intrebare?! Gardul putea sa fie electric? Da?!, nu?!…, nu am riscat si am trecut peste el cu rotile.(era o limita de proprietate marcata cu cablu). Garantez ca gardul era electric. Nu, de data asta nu m-am mai curentat in el (ca la Arad anul trecut :)) ) . in schimb anul acesta am tratat problema ca 'deschide - inchide poarta'. Noi am deschis-o iar celelalte 2 masini care ne-au urmat au ramas sa o inchida :) Chiar acolo, peste drum, gardul avea un maner cu care puteai manevra fara sa te curentezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, Eu nici macar nu mi-am dat seama ca e electric, am vazut manerul si l-am folosit, pe acelasi principiu de inchide / deschide poarta. Am tinut poarta deschisa si pt masina din spatele nostru... :grin: Totusi era util daca se marca si in RB inchide/deschide poarta... Razvan GTC spunea ca a incercat sa ocoleasca si sa caute un drum ca sa nu strice terenul omului, asa ca a fost indus in eroare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, Imi permit sa scriu si eu aici cateva vorbe, desi nu am tangenta cu latura competitionala si as vrea sa spun doar urmatoarele : Mult succes tuturor participantilor in campionatul 2013 care a debutat cu aceasta etapa ! PS - In masura in care timpul v-o permite, continuati sa postati aici pe forum, asa cum ati facut-o pentru aceasta etapa, pentru ca VOI, concurentii din campionat, sunteti cei care puteti sa-i "educati", atat tehnic, cat si ca spirit, pe novicii, pe incepatorii care de-abia acum descopera pasiunea 4x4 ! VA MULTUMESC CA EXISTATI SI CA NU NE IGNORATI ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 (editat) Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, Garantez ca gardul era electric. Nu, de data asta nu m-am mai curentat in el (ca la Arad anul trecut :)) ) . in schimb anul acesta am tratat problema ca 'deschide - inchide poarta'. Noi am deschis-o iar celelalte 2 masini care ne-au urmat au ramas sa o inchida :) Chiar acolo, peste drum, gardul avea un maner cu care puteai manevra fara sa te curentezi. Eu consider ca organizatorul trebuia sa scria asta in roadbook.... (Dar e dramul de neprevazut) . La Campulung, anul trecut ne-am trezit in fata unei bariere, pe traseul de standard. Un smecher a inchis bariera. Si o parte din concurenti sau vazut pusi in situatia sa o ocoleasca. Macavei, care era cu tancul de nissan, a ramas ingropat in mal timp de o ora. Tipui ii cerea 200 lei ca sa il scoata de acolo. Am fiert instantaneu si am intrat cu masina in bariera, rupand-o - daune ..minore. La Odorhei tot anu trecut o un tir bloca drumu. Am fortat trecerea frecandu-ma intre tir si sira de lemne- daune spart faruri oglinzi infundari de usi. Nu se putea ocoli nici stanga nici dreapta. Eram la standard. Stiu ca nu e normal sa fac asta dar consider ca daca pregatesti un traseu de offroad il pregatesti ca la carte. Suntem in concurs si nu ne da nimeni STOP TIMP ! si nu ni-l putem lua singuri ....... Neglijentele organizatorilor. . Si acum revenind la Odorhei daca se stia ca e teren privat trebuiau sa ia aprobare de la proprietar sau sa ocoleasca traseul. PS. daca stiam ca e gard electic treceam cu masina pe tot perimetrul lui cu riscul parasirii trackului Editat Mai 15, 2013 de piede Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, A fost o etapa frumoasa pentru noi si am inceput cu un frumos loc 2.Asa cum a spus si Andrei nu am nimerit o cazare prea buna dar in rest a fost foarte frumos si vreau sa multumesc pe aceasta cale organizatoriilor. Traseul mi-a placut,eu personal nu am intalnit decat o singura greseala de RB in prima zi unde era sageata pusa gresit.In ziua doi a fost cam multa alergatura si mult praf dar au fost si urcari/coborari frumoase pe care le-am facut pe roti toate :wink: Speciala si trialul au fost cam grele avand in vedere ca noi ne dam cu o masina nemodificata si cu unghiuri proaste de atac si degajare dar ne-am descurcat si ne pregatim sa taiam maina acum :ha: Toate cele bune si ne vedem la Mures cu o oprire la sfarsitul lunii la Piatra Neamt :banana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, A fost o etapa frumoasa pentru noi si am inceput cu un frumos loc 2.Asa cum a spus si Andrei nu am nimerit o cazare prea buna dar in rest a fost foarte frumos si vreau sa multumesc pe aceasta cale organizatoriilor. Traseul mi-a placut,eu personal nu am intalnit decat o singura greseala de RB in prima zi unde era sageata pusa gresit.In ziua doi a fost cam multa alergatura si mult praf dar au fost si urcari/coborari frumoase pe care le-am facut pe roti toate :wink: Speciala si trialul au fost cam grele avand in vedere ca noi ne dam cu o masina nemodificata si cu unghiuri proaste de atac si degajare dar ne-am descurcat si ne pregatim sa taiam maina acum :ha: Toate cele bune si ne vedem la Mures cu o oprire la sfarsitul lunii la Piatra Neamt :banana Tot ce scrie sus e valabil si pentru noi in afara de locul 2, nu ne-am bagat in speciala cu patrolul stock cu care am ramas suspendat pe cur la trial si de faptul ca o sa vedem daca ne vedem la Mures!(ca spectator nu vreau ca ma doare). Multumesc Lui Variferi si ceilalti baieti care au lucrat la organizarea evenimentului, si comfirm faptul ca cu inainte de concurs cu o luna mai era zapada in vai ascunse de soare. "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, Eu consider ca organizatorul trebuia sa scria asta in roadbook.... (Dar e dramul de neprevazut) . La Campulung, anul trecut ne-am trezit in fata unei bariere, pe traseul de standard. Un smecher a inchis bariera. Si o parte din concurenti sau vazut pusi in situatia sa o ocoleasca. Macavei, care era cu tancul de nissan, a ramas ingropat in mal timp de o ora. Tipui ii cerea 200 lei ca sa il scoata de acolo. Am fiert instantaneu si am intrat cu masina in bariera, rupand-o - daune ..minore. La Odorhei tot anu trecut o un tir bloca drumu. Am fortat trecerea frecandu-ma intre tir si sira de lemne- daune spart faruri oglinzi infundari de usi. Nu se putea ocoli nici stanga nici dreapta. Eram la standard. Stiu ca nu e normal sa fac asta dar consider ca daca pregatesti un traseu de offroad il pregatesti ca la carte. Suntem in concurs si nu ne da nimeni STOP TIMP ! si nu ni-l putem lua singuri ....... Neglijentele organizatorilor. . Si acum revenind la Odorhei daca se stia ca e teren privat trebuiau sa ia aprobare de la proprietar sau sa ocoleasca traseul. PS. daca stiam ca e gard electic treceam cu masina pe tot perimetrul lui cu riscul parasirii trackului Salutare la toata lumea! In primul rând felicitări concurentilor si organizatorilor! Daca stiu bine si voi ( GTC-ul) o sa organizati o etapa de CN anul acesta. Eu as folosi mai usor aceste cuvinte "neglijentele organizatorilor" (este cu doua taisuri). Cu gardul electric, da trebuia sa fie mentiont in road book. Cu camioane, tractoare, carute (si alte vehicole), animale pe traseu, porti inchise (din diferite motive), acest lucru este românia pitoreasca (nimeni nu poate sa asigure 100 la 100 traseul). Ne vedem la Piatra Neamt s-au Tg. Mures. Va doresc o zi cat mai faina Gyula Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: Prima etapa CNOR - 2013 - Harghita Off Road Trophy 09-12 Mai 2013, bag si eu o intrebare si sper sa nu inflamez spiritele :) la Standard ca acolo am participat ce sa intamplat de pe cateva portiuni de legatura pe traseu desigur unde nu era mentionat nici atentie drum public nici limitare de viteza veneau masinile cu turisti la plaja si la gratar si noi ii dadeam cu 70-80 pe criblura sa ne ciocnim cu ei? eu am patit asta de era sa ma urc pe un astra gri de mures plin cu oameni intr-o curba larga la dreapta cu boscheti pe margine unde veneam de jos cu aproximativ 70km/h desigur am tras stanga am evitat totul bine si frumos dar consider ca ar trebui macar o informare sau macar pe cineva care sa restrictioneze putin traseul macar pana trec concurentii...a si a mai fost ceva ce nu mi-a placut si anume ca la un cp fizic unde era un oficial noi ieseam din padure si drept in fata pe pajiste oameni cu paturi la gratare si plaja foarte aproape de zona unde ieseam si nu aveam vizibilitate,plus ca traseul nu era cat de cat marcat ci pur si simplu riscam sa ajungem sa calcam pe friptura omului sau sa ii aruncam niste condimente de noroi pe mici... in rest numai de bine cazarea a fost pentru noi super ok curat si liniste dar e drept ca am stat si mai departe de parcul tehnic cred ca vreo 5 km mancarea ok dar mai important mi-a placut ca berea era rece si asta ma interesa cel mai mult dupa cursa :) traseele au fost la standard cele de anul trecut dar in sens invers cel putin in prima zi si in a doua cam lafel, mici erori uneori de distanta si desigur de schema uneori care o intorceai pe toate fetele si tot nu se nimerea ...a si unele slab vizibile era slabe rau de tot abia daca sesizai ca a calcat un cauciuc pe iarba...nu de putine ori m-am dat jos din masina si am inceput sa caut urme pe jos ca indienii cand cautau cai in colorado. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate