WoBu Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Salutare, Detin o Toyota KZJ 70 din 96,motor 3.0 [1KZT],euro 2 -Masina este autoutilitara:banana -Nu are nici un fel de modificare,doar jante 16'' cu niste cauciucuri vai de ele. -Masina a fost cumparata din germania , insa initial a fost adusa din Italia. -Masina nu are rugina deloc,doar in colturile unde venea peste caroserie pragul. -Urmeaza reconditionat caroseria+vopsita,schimb de ulei in toate cele + filtre,inmatriculata in RO,Simex 35'' ,jante 8-9J R15,flanse distantiere,omocinetica completa,rapoarte in grupuri 4.88,PTO (o sa il achizitonez in urmatorul drum spre germania),Turbo,intercooler,Blocant ARB fata-spate + compresor,MRL-uri avm (am o obsesie cu cele de pe masina si nu imi plac de nici o culoare),scaune sparco,centuri 4 puncte,volan sport. -(In cazul ca voi rupe planetarele cu 35-urile,voi pune si niste planetare chromoly) -Astea vor fi aduse la masina,dupa care ma voi gandi daca o voi taia sau o voi pastra asa.In cazul in care o voi taia vor veni si suspensii Fox sau King si multe altele. Pozele am reusit sa le pun doar asa,scuze. http://imgur.com/a/vtiaJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Re: Toyota KZJ70 Frumoasa masina ! Si buna ! Blocanti fata-spate.....motorul "care trebuie".....buna scula ! Pentru poze, vezi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WoBu Postat Aprilie 19, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Re: Toyota KZJ70 Frumoasa masina ! Si buna ! Blocanti fata-spate.....motorul "care trebuie".....buna scula ! Pentru poze, vezi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini :h5 Mersi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Re: Toyota KZJ70 Vad ca ai doar 16 ani ...sa inteleg ca ori la voi la Sighisoara poti lua permisul mai devreme ...ori o sa o pregatesti doi ani de or sa o gaseasca dracii ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WoBu Postat Aprilie 20, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: Toyota KZJ70 Vad ca ai doar 16 ani ...sa inteleg ca ori la voi la Sighisoara poti lua permisul mai devreme ...ori o sa o pregatesti doi ani de or sa o gaseasca dracii ... :wink: Eu categoric ca nu o sa o conduc pe drum ... eu o voi conduce numa prin padure,si modificarile astea sigur nu o sa dureze 2 ani,poate cateva luni,maxim 1 an. PS: Chiar daca am numai 16 ani,conduc mult mai bine decat multi soferi din RO. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: Toyota KZJ70 Parerea mea ar fi sa pastrezi MRL-uri pentru ca probabil sunt cele originale ale masinii, AISIN...... Cand s-or strica alea, de-abia atunci sa le schimbi cu AVM. Iar ca sa intretii in stare buna MRL-urile, e suficient doar sa le cureti din cand in cand si sa le ungi cu ulei de motor, deci sa nu le umpli cu vaselina. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WoBu Postat Aprilie 20, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: Toyota KZJ70 Parerea mea ar fi sa pastrezi MRL-uri pentru ca probabil sunt cele originale ale masinii, AISIN...... Cand s-or strica alea, de-abia atunci sa le schimbi cu AVM. Iar ca sa intretii in stare buna MRL-urile, e suficient doar sa le cureti din cand in cand si sa le ungi cu ulei de motor, deci sa nu le umpli cu vaselina. Ok, mersi de sfat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 (editat) Re: Toyota KZJ70 Salut si bun venit ! Frumos cadou ti-au facut parinti tai :grin:. Sa intelegem ca ideea proiectului este a ta :grin:? Editat Mai 2, 2013 de Astral 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WoBu Postat Aprilie 20, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: Toyota KZJ70 Salut si bun venit ! Frumos cadou ti-au facut parinti tai :grin:. Sa intelegem ca idea proiectului este a ta :grin:? Da,ideea este a mea. Mai am si un samurai,dar am vrut ceva mai tare,si am ales aceasta masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WoBu Postat Aprilie 21, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Re: Toyota KZJ70 Buna dimineata toyotistilor, Am o intrebare..dupa cum spuneam si in primul post,vreau sa imi iau Simex pe 35x11.5 R15.Intrebarea este legata de jante. -Ar fi potrivit un 10J pentru 35x11.5 R15 sau risc dejantarii in continuu cu ele ? -Anvelopele o sa aiba intre 1 si 1.5 Bari. Multumesc , astept raspunsuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 (editat) Re: Toyota KZJ70 Mai intai trebuie sa decupezi aripile ca altfel nu-ti vor intra 35-uri...... Si eventual sa schimbi rapoartele din grupuri..... Editat Aprilie 21, 2013 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Re: Toyota KZJ70 Prea mare 10 J pentru gume 11.5 J. Un 7 j e numai bun, eventual le intorci. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WoBu Postat Aprilie 24, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2013 (editat) Re: Toyota KZJ70 Mersi de raspunsuri. Deci,am schimbat putin planuriile,in noua configuratie vruta de mine,masina va fi taiata,facuta din teava gen tubulatura doar ca va ramane o mica parte din caroserie , 4-link fata spate , Fox-uri sau King-uri , Simex doar pe 33 [am zis ca pentru 5cm fata de 35,sa nu chinui masina]. In schimb vor iesi din plan urmatoarele : Inmatricularea si Reconditionarea caroseriei. PS: Astazi i-au fost schimbate uleiurile [Mobile] in Motor,C.V.,Cutie transfer,grupuri si deasemenea si filtrele. Voi reveni cu poze dupa ce vom incepe treaba,adica dupa sarbatoriile pascale. O seara buna ! :h5 Editat Aprilie 24, 2013 de WoBu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: Toyota KZJ70 Asta este un pusti care a cistigat la loto....:grin:sau detine ceva din dealul ala de la Sighisoara(el sau parintii)unde-i pusa cetatea :ha:. iarta-ma, dar: -cum dreak sa tai asa masina daca arata bine? si autoutilitara?asa ceva se inscrie obligatoriu... -pt asa ceva gasesti una cu motor bun si atit....sanse mari sa fie muuult mai ieftina -cum poti sa schimbi proiectul asa...ca-n gara?azi roti. miine taiem caroseria, poimiine foxuri.... -daca as avea banii aia de aruncat as cumpara direct una..gen 80 lui Robert de la Iasi... Dar eu sunt eu si am sarit de 30....tineretea inseamna obraz subtire si prieteni...si asta cu cheltuiala se tine... Spor la treaba, dar eu cred ca o sa fii dezamagit de rezultat.Sper sa nu am dreptate.Din toata inima sper sa nu am dreptate. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WoBu Postat Aprilie 25, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2013 (editat) Re: Toyota KZJ70 Asta este un pusti care a cistigat la loto....:grin:sau detine ceva din dealul ala de la Sighisoara(el sau parintii)unde-i pusa cetatea :ha:. iarta-ma, dar: -cum dreak sa tai asa masina daca arata bine? si autoutilitara?asa ceva se inscrie obligatoriu... -pt asa ceva gasesti una cu motor bun si atit....sanse mari sa fie muuult mai ieftina -cum poti sa schimbi proiectul asa...ca-n gara?azi roti. miine taiem caroseria, poimiine foxuri.... -daca as avea banii aia de aruncat as cumpara direct una..gen 80 lui Robert de la Iasi... Dar eu sunt eu si am sarit de 30....tineretea inseamna obraz subtire si prieteni...si asta cu cheltuiala se tine... Spor la treaba, dar eu cred ca o sa fii dezamagit de rezultat.Sper sa nu am dreptate.Din toata inima sper sa nu am dreptate. 1) Nu vad de ce nu o sa fiu multumit de rezultat,da-mi niste argumente. 2) Nu conteaza situatia mea financiara,eu voi arata aici ce voi face cu masina. Editat Aprilie 25, 2013 de WoBu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 (editat) Re: Toyota KZJ70 Wobu, RZV doar si-a spus parerea lui, asa cum si tu iti expui parerile despre cum ce ai vrea sa faci din masina asta, deci nu mi se pare ok sa apostrofezi un coleg pentru ca in felul asta, mai bine tacem toti si te lasam in pace, nu.....? Argumente vad ca ti-a dat suficiente ca sa nu distrugi masina asta si daca vrei, ti le repet si eu : - masinile care intra la taiat, in general, sunt cele care au caroseria ruginita/compromisa/accidentata grav - o masina se taie atunci cand mai ai macar una intreaga sau esti decis sa o prepari pentru campionat - masina asta fiind utilitara, asta e un mare avantaj (impozit mic, se revinde foarte bine) - taierea unei masini si reconstruierea ei va inghiti o poala maaaare de bani... .....Si crede-ma, nici eu si cred ca nici multi altii de pe aici, n-ar taia un KZJ70, autoutilitara, in starea asta buna cum este a ta...... PS - Uite aici una pe care ar merita s-o iei si s-o tai : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78345-Toyota-LJ70-VX-3-0-Turbo-1994-2000-euro&p=883057#post883057 Editat Aprilie 25, 2013 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Toyota KZJ70 Astral a punctat ideea.Nu vad de ce te superi si sari ca ars .fiecare face ce vrea si ce-l taie cu banii si fierul propriu. O masina ca asta -ce vrei tu sa faci-se face pt campionat foarte rar pt amorul propriu.In cazul tau, nu poti participa din cauza virstei. Mai trebuie sa ai linga tine niste mesteri priceputi si cu scule meseriase.Plus ca trebuie sa-ti permiti sa platesti. Odata taiata,inseamna platforma sau limitezi iesirea la dealurile din spatele casei,fara drum public. Parerea mea.... Daca as mai avea virsta ta,si banii de investit ce enumeri tu acolo,as putea iesi la fel de bine cu bicla cu 10000E in rucsac pe coclauri.....m-as simti la fel de bine si nu as munci atit la o masina :old Si joi as pleca in Africa o luna. :grin: PS: nu te mai supara,noi vrem sa-ti dam sfaturi pt ca pari simpatic si un pic prea hotarit.Si pt ca le-ai cerut.Daca te simti deranjat sau asteptai aplauze pt ce vrei sa faci, nu-i locul aici.Altfel faci ce vrei si intelegi tu cu masina si banii proprii. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WoBu Postat Aprilie 25, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2013 (editat) Re: Toyota KZJ70 Astral a punctat ideea.Nu vad de ce te superi si sari ca ars .fiecare face ce vrea si ce-l taie cu banii si fierul propriu. O masina ca asta -ce vrei tu sa faci-se face pt campionat foarte rar pt amorul propriu.In cazul tau, nu poti participa din cauza virstei. Mai trebuie sa ai linga tine niste mesteri priceputi si cu scule meseriase.Plus ca trebuie sa-ti permiti sa platesti. Odata taiata,inseamna platforma sau limitezi iesirea la dealurile din spatele casei,fara drum public. Parerea mea.... Daca as mai avea virsta ta,si banii de investit ce enumeri tu acolo,as putea iesi la fel de bine cu bicla cu 10000E in rucsac pe coclauri.....m-as simti la fel de bine si nu as munci atit la o masina :old Si joi as pleca in Africa o luna. :grin: PS: nu te mai supara,noi vrem sa-ti dam sfaturi pt ca pari simpatic si un pic prea hotarit.Si pt ca le-ai cerut.Daca te simti deranjat sau asteptai aplauze pt ce vrei sa faci, nu-i locul aici.Altfel faci ce vrei si intelegi tu cu masina si banii proprii. Daca te-am suparat imi cer scuze,nu a fost cu intentie ce-am zis,ci ai interpretat gresit ce-am scris acolo mai sus.In plus nici vorba,de suparare,iar..eu daca tai masina categoric ca nu o sa o fac pt amorul propriu,ci o sa o fac pt campionat in dorinta de a o avea terminata pana fac 18 ani.Meseriasi am cine sa ii faca 4 link trolii etc.Singura problema de care nu dispun sunt mecanici pt partea pregatirii motorului , asa ca doar aici va trebui sa apelez la o firma specializata. Editat Aprilie 25, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Toyota KZJ70 Aaaaaaa, ok, acum da, intelegem de ce vrei s-o tai : s-o prepari de campionat ! OK ! La ce pregatire a motorului te-ai gandit ? Hai ca ma apuc sa rascolesc pe aici, pe forum, dupa ceva topicuri, ca sigur gasim ceva discutii cu marire de putere, etc..... PS - Nope, topicul ramane deschis, asa cum te rog si pe tine sa ramai.......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WoBu Postat Aprilie 25, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2013 (editat) Re: Toyota KZJ70 Aaaaaaa, ok, acum da, intelegem de ce vrei s-o tai : s-o prepari de campionat ! OK ! La ce pregatire a motorului te-ai gandit ? Hai ca ma apuc sa rascolesc pe aici, pe forum, dupa ceva topicuri, ca sigur gasim ceva discutii cu marire de putere, etc..... PS - Nope, topicul ramane deschis, asa cum te rog si pe tine sa ramai.......:h5 Eu ma gandeam la o galerie custom , evacuare custom , o turbina garret , intercooler , si ceva pe la injectie am auzit ca se poate modifica (dar aici n-am nici o idee ce se poate face,in afara de a inlocuii injectoarele) + racire mai buna ajutata "putin" de furtunele siliconice. PS : Acum nu stiu cum o sa il intorc pe tatal meu cu partea cu taiatul masini...deoarece eu initial ii spuneam ca voi taia masina,astazi i-am spus ca baietii de pe forum (voi) m-ati convins sa nu o tai.Tot astazi a reapelat la baietii de la vopsitorie,si maine vor veni sa ia masina..categoric ca daca vreau sa o tai nu are rost sa o vopsesc si ... etc. Oricum,aceste modificari le va suferi masina,doar partea cu taiatul e mai greu de rezolvat in acest moment. Sa vedem... Editat Aprilie 25, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 (editat) Re: Toyota KZJ70 ...nu o sa o fac pt amorul propriu Sa-mi fie cu iertare ... daca la 16 ani ne vorbesti de amor ...ori am ramas noi prea in urma ori ai luat-o tu prea inainte. :grin: Lasa masina asa cum e pe motorizare ca poate destul. Nu ii pune roti foarte mari, decupeaza la aripi sa nu iti atinga aripile pe flexare, fa-i bari fata spate la nivelul sasiului (nu sub), elimina pe cele vechi, niste "bush-bar"-uri pe aripi, scoate tot ce poti din ea, trage-i toba sub prag si da-i bataie. Mergi cu ea, asa cu setupul minim care iti va fi ptr inceput suficient,vezi ce poate masina, vezi ce poti tu. Dupa aia in functie de necesitatile tale, adica acolo unde o sa simti nevoia ... te apuci sa modifici ... O masina de teren BUNA si COMPETITIVA (ca banuiesc ca o sa-ti doresti si ceva rezultate si satifactii la un moment dat) se construieste: 1.Plecand de la o baza sanatoasa sau aducand-o la punctul 0 (punctul cand totul tehnic iti functioneaza impecabil pe ea incepand de la sistemul de lumini si terminand cu calea de rulare). Toate masinile construite intr-un timp scurt nu rezista. Cedeaza... 2.Cu foarte multa rabdare ptr fiecare operatiune facuta in ordinea in care trebuie facute 3.Alocandu-ti foarte mult timp studierii fiecarui detaliu tehnic in prealabil, plecand de la greutate si pana la dotarile specifice 4.Proband-o dupa fiecare etapa de modificari parcursa si asigurandu-te ca fiecare detaliu care l-ai adaugat bolidului va functiona si nu va ceda ...sau asigurandu-te ca ai inteles care ar fi punctul in care cedeaza modificarea adusa masinii. 5.Cunoscand foarte, foarte bine limitele masinii si ale tale ca si pilot Altfel, mergand pe alt drum ...nu vei face decat "vartej" in bugetul familiei ...ca ma gandesc ca inca nu depui efort fizic si nici intelectual sa "produci" musuroiul de bani pe care deja vedem ca ti-ai luat avant sa-l irosesti. Si la un moment dat, doamne feresti ...vei deveni dintr-o prostie victima propriului tau hobby ... Sa stii ca nu te judec asa ptr ca ai 16 ani si ptr ca asa de tanar impartasesti cu noi acest hobby ... nu ...sunt niste sfaturi sau mai degraba fraze cu care poti economisi bani si cu ajutorul carora ai putea fi destept ...de la inceput, incadrandu-te din start pe drumul cel bun ... Cred ca tot ceea ce ti-am scris eu aici ...gandesc si colegii care ti-au raspuns mai sus. :grin: Ai deja o turbina Garett pe masina ... Furtunele siliconice nu te ajuta cu absolut nimic la racire... Editat Aprilie 30, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WoBu Postat Mai 1, 2013 Autor Partajează Postat Mai 1, 2013 (editat) Re: Toyota KZJ70 Sa-mi fie cu iertare ... daca la 16 ani ne vorbesti de amor ...ori am ramas noi prea in urma ori ai luat-o tu prea inainte. :grin: Lasa masina asa cum e pe motorizare ca poate destul. Nu ii pune roti foarte mari, decupeaza la aripi sa nu iti atinga aripile pe flexare, fa-i bari fata spate la nivelul sasiului (nu sub), elimina pe cele vechi, niste "bush-bar"-uri pe aripi, scoate tot ce poti din ea, trage-i toba sub prag si da-i bataie. Mergi cu ea, asa cu setupul minim care iti va fi ptr inceput suficient,vezi ce poate masina, vezi ce poti tu. Dupa aia in functie de necesitatile tale, adica acolo unde o sa simti nevoia ... te apuci sa modifici ... O masina de teren BUNA si COMPETITIVA (ca banuiesc ca o sa-ti doresti si ceva rezultate si satifactii la un moment dat) se construieste: 1.Plecand de la o baza sanatoasa sau aducand-o la punctul 0 (punctul cand totul tehnic iti functioneaza impecabil pe ea incepand de la sistemul de lumini si terminand cu calea de rulare). Toate masinile construite intr-un timp scurt nu rezista. Cedeaza... 2.Cu foarte multa rabdare ptr fiecare operatiune facuta in ordinea in care trebuie facute 3.Alocandu-ti foarte mult timp studierii fiecarui detaliu tehnic in prealabil, plecand de la greutate si pana la dotarile specifice 4.Proband-o dupa fiecare etapa de modificari parcursa si asigurandu-te ca fiecare detaliu care l-ai adaugat bolidului va functiona si nu va ceda ...sau asigurandu-te ca ai inteles care ar fi punctul in care cedeaza modificarea adusa masinii. 5.Cunoscand foarte, foarte bine limitele masinii si ale tale ca si pilot Altfel, mergand pe alt drum ...nu vei face decat "vartej" in bugetul familiei ...ca ma gandesc ca inca nu depui efort fizic si nici intelectual sa "produci" musuroiul de bani pe care deja vedem ca ti-ai luat avant sa-l irosesti. Si la un moment dat, doamne feresti ...vei deveni dintr-o prostie victima propriului tau hobby ... Sa stii ca nu te judec asa ptr ca ai 16 ani si ptr ca asa de tanar impartasesti cu noi acest hobby ... nu ...sunt niste sfaturi sau mai degraba fraze cu care poti economisi bani si cu ajutorul carora ai putea fi destept ...de la inceput, incadrandu-te din start pe drumul cel bun ... Cred ca tot ceea ce ti-am scris eu aici ...gandesc si colegii care ti-au raspuns mai sus. :grin: Ai deja o turbina Garett pe masina ... Furtunele siliconice nu te ajuta cu absolut nimic la racire... Eh, faze cu amorul propriu doar am reformulat-o dupa postul lui RZV , iar restul ce mi-ai explicat..Iti multumesc de sfaturi.Si in legatura ca nu ma strofoc eu pt musuroiul ala de bani,atata timp cat am numai note bune la liceu,parintii mei nu-mi cer nimic mai mult. Editat Mai 1, 2013 de WoBu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 (editat) Re: Toyota KZJ70 WoBu asta cu liceul si notele m-a edificat. spor la invatat. Auzi,vrei un pic de ajutor? De Pasti, sunt la Sighisoara. Masina, biciclete,nevasta......pt un amic,imi rup din timpul cu familia 2-3ore,pot sa-ti cunosc masina, parintii si pe tine? :grin: Sa vedem dupa explicatii pe viu cum devine creatia . Editat Mai 1, 2013 de Yonutz Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 (editat) Re: Toyota KZJ70 Felicitari pt. masina. O alegere foarte buna. Cît despre ce vrei sa faci cu ea... , îti doresc succes la oricare dintre variante te hotarasti si îti dau un sfat: Cere pareri, asculta-le, compara-le dar nu le lua neaparat ca reguli. Tu fa-ti "damblaua" ta; traieste-ti visul si nu-ti visa viata. Du-te afara si da-te, aduna experienta si vei vedea ca masina va "cere" singura modificarile de care are nevoie vis-á-vis de ceea ce vrei sa faci cu ea. :h5 Editat Mai 1, 2013 de Astral ....va "cere".....e doar un viitor, nu necesita cratima !!! Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WoBu Postat Mai 1, 2013 Autor Partajează Postat Mai 1, 2013 (editat) Re: Toyota KZJ70 Felicitari pt. masina. O alegere foarte buna. Cît despre ce vrei sa faci cu ea... , îti doresc succes la oricare dintre variante te hotarasti si îti dau un sfat: Cere pareri, asculta-le, compara-le dar nu le lua neaparat ca reguli. Tu fa-ti "damblaua" ta; traieste-ti visul si nu-ti visa viata. Du-te afara si da-te, aduna experienta si vei vedea ca masina v-a "cere" singura modificarile de care are nevoie vis-á-vis de ceea ce vrei sa faci cu ea. :h5 Multumesc de sprijin. Au "sosit" pozele mai repede decat am promis. -Anvelope Silverstone 33x10.50xR15 , Jante Dotz 8J ET-30 R15 , Kit homocinetica punte fata complet - (Multumesc @RazvanGTC) -Flanse distantiere 50mm - (Multumesc @House4x4) PS: Are cineva idee ce rapoarte are masina ? Editat Mai 1, 2013 de WoBu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate