mrJv Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 salut. am una bucata aripa stanga fatza shifonata... am decis ca o schimb, am gasit ceva surse ptr una noua, proveniente diferite, preturi ok. dupa ce o cumpar tre sa o si vopsesc.... stie cineva o vopsitorie calumea cu mana de lucru experimentata? sa n-am o masina de o culoare cu o aripa de alta culoare (negru metalizat) am gasit cate ceva pe net dar prefer sa nu merg cu ochii inchisi la oricare :) http://www.torbmotor.ro/service.aspx http://www.comnicoserv.ro/ro/service_au ... torie.html - astia par super tari daca e sa te iei dupa site Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: vopsitor? Si eu sunt interesat... Dar si de preturi, ca am cateva elemente de vopsit.. o usa, aripa si capota. Pt ca cei care le-au reparat ptima data au facut treaba de mantuiala. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: vopsitor? salut. am una bucata aripa stanga fatza shifonata... Daca nu e prea sifonata, las-o ma se merge asa, eventual ii dai o gaura si iti faci snorkel! :grin: FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: vopsitor? daca ti-au facut-o prost prima data,a doua oara te costa dublu............. :P ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Mai 29, 2008 Partajează Postat Mai 29, 2008 Re: vopsitor? Am vazut in aceeasi curte cu Pilot (Stefanesti) o super vopsitorie, lucrau ingrijit, cuptoare 2 .... si aveau in lucru numai fitze de masini. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Mai 29, 2008 Autor Partajează Postat Mai 29, 2008 Re: vopsitor? aha. langa borla... pai si la borla tot numai fitzosenii de masini :D si cate o vitara din cand in cand... Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate