revo Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Vreau sa urc pe la Crasna.Intre orele 12 si 16 voi fi acolo Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Lacul Vulturilor - 28 aprilie 2013 Oare o Frontera de stradă cu MT- uri ar răzbi până acolo? Mă gândesc că mai poate fi noroi, sau poate chiar zăpadă şi eu experienţă- nu prea. În rest m-ar tenta o încercare, dar n-aş vrea să încurc, poate o să fiu şi eu în zonă. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Lacul Vulturilor - 28 aprilie 2013 Oare o Frontera de stradă cu MT- uri ar răzbi până acolo? Mă gândesc că mai poate fi noroi, sau poate chiar zăpadă şi eu experienţă- nu prea. În rest m-ar tenta o încercare, dar n-aş vrea să încurc, poate o să fiu şi eu în zonă. la cum arata ultima data drumul o indoi sigur , sa vedem ce zice ca a facut colegul ce s a hotarat ieri! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Aprilie 28, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2013 (editat) Re: Lacul Vulturilor - 28 aprilie 2013 In pofida parerilor pesimiste, am ajunsi.In urma mea a parut din cate mi-am dat seama si Cristi G. Se pare ,dupa urmele din zapada ca am fost prima masina dupa iarna Editat Aprilie 29, 2013 de revo 1 Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Lacul Vulturilor - 28 aprilie 2013 foarte frumos!!! si da esti primul pe acest an !!!felicitari !!!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 (editat) Re: Lacul Vulturilor - 28 aprilie 2013 După aproape 2 ore de lopătat la zăpadă şi săltat punţile cu cricul, în şfârşit am ajuns şi eu. Noroc cu urmele colegului, căci e prima oară când merg la lac, şi se pare al doilea pe anul acesta, şi nu cunoşteam drumul Oricum sunt mulţumit de maşină, am vrut să văd ce poate. Dacă avea şi un şofer mai dibaci, ajungea sigur fără înzăpezire, dar am răzbit fără nici o troliere, ce-i drept nici n-aveam cu ce ,dar după cât am muncit sigur următoarea achiziţie e un troliu. Editat Aprilie 29, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Re: Lacul Vulturilor - 28 aprilie 2013 Foarte frumos.Felicitari Frontera ai reusit singur, fara troliu si altele. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Re: Lacul Vulturilor - 28 aprilie 2013 Foarte frumos , in curind o sa parcurg acest traseu dar cu campare de minim doua zile ! Felicitari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Re: Lacul Vulturilor - 28 aprilie 2013 Foarte frumos.Felicitari Frontera ai reusit singur, fara troliu si altele. Mulţumesc. Ce-i drept am avut baftă de o vreme superbă şi-n pădure a fost uscat, altfel... Şi nici nu mă încumetam peste nămeţi, dacă nu ştiam că am o altă maşină în faţă. Nici la întoarcere n-am fost sigur că o să mă descurc singur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Re: Lacul Vulturilor - 28 aprilie 2013 Se pare ca nu ati fost chiar primii. Un prieten a fost cu un atv sambata, dinspre Slon 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 Re: Lacul Vulturilor - 28 aprilie 2013 Dinspre Slon se poate, erau urme de ATV sus după intersectarea drumurilor, dar dinspre Crasna era zăpada neâncepută. Duminică au mai fost şi două motoare dinspre Chiojdu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 Re: Lacul Vulturilor - 28 aprilie 2013 Conteaza asa mult cine a fost primul sus?Se da vreun premiu?Conteaza ca se fac iesiri si fiecare participa cum poate si cu ce poate.Bafta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Mai 2, 2013 Autor Partajează Postat Mai 2, 2013 Re: Lacul Vulturilor - 28 aprilie 2013 Atv-uri si motociclete au mai fost, chiar si eu am fost cu atv acum vreo 3 saptamani. Asteptam si alti colegi "pe lac":banana Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 Re: Lacul Vulturilor - 28 aprilie 2013 Conteaza asa mult cine a fost primul sus?Se da vreun premiu?Conteaza ca se fac iesiri si fiecare participa cum poate si cu ce poate.Bafta. Corect. Eu de frică să nu rămân singur acolo nici n-am avut timp să văd bine lacul, am făcut două poze şi retur. Deabea aştept să urc din nou să mă bucur pe deplin de privelişti.( şi de-un grătar şi de-un şpriţuleţ dacă-o fi de două zile,... de ce nu) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Lacul Vulturilor - 28 aprilie 2013 Cristi G pe 18 mai vin la Bozioru ma plimb pe la Colti sa vad schiturile alea cu masina cat pot si pe urma pe jos.Duminica vreau sa ma duc spre Gura Teghii si drumul ce merge spre Comandaau.Vad ca esti din zona poate ne vedem. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Lacul Vulturilor - 28 aprilie 2013 Bucuros. Pe 18 până după prânz sunt ocupat, dar după amiază şi duminică sunt liber. De la mine până la Colţi sunt numai 10 km. Gura Teghii- Comandău l-am făcut acum 2ani, frumos şi f. bun drumul. Se poate face retur pe Siriu. Las un telefon: 0746206851. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate