razvanlb Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Buna, Imi poate spune cineva daca la L200 din 2007 uleiul din cutia de transfer este separat fata de uleiul din cutia de viteze? Am fost la un service si mi s-a spus ca pe cutia de viteze este doar un singur buson de golire si ca uleiul ar fi comun. Asa este? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Ulei cutie transfer In cutie (daca este manuala) trebuie sa intre 3.4 litri de ulei, iar in cutia de transfer 2.5 litri. Deci trebuie sa fie separat. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lupumic Postat Octombrie 4, 2014 Partajează Postat Octombrie 4, 2014 Re: Ulei cutie transfer L200 din 2007 Eu tocmai am schimbat tot uleiul din transmisie:diferential fata,cutie viteze,reductor si diferential spate=10 litri de valvolina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate