Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Gata ! Mi-am luat si eu Feroza mea !

smeagle

Postări Recomandate

Re: Gata ! Mi-am luat si eu Feroza mea !

Salut

Asi vrea si ieu daca are cineva {un MRL}automat va rog caci al meu este stricat

Am eu doua dar nu stiu daca sunt bune :))

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

azi am terminat in mare cu motorul care suna foarte bine , ce-i drept am reglat relantiul dar nu de unde mi-a zis mai sus Peter , ci din surubul clapetei , dar il voi aduce in faza in care clapeta este inchisa total si il voi regla din surubul mai sus mentionat , socul imi functioneaza , de vina ca nu statea la relanti cand se incalzea era de vina chiar piesa responsabila de relanti adica "Idile speed" parca este data in warfs si este cea dreptunghiulara de deasupra motorului prinsa pe caroserie langa filtrul de benzina ; acum la senzorul de clapeta surpriza iar , la cel vechi este cu 3 pini la cel nou cu 4 ... si nu am putut face testul cum zice pe warfs ca nu am stiut cum sunt numerotati pinii in cazul celui cu 4 ... Peter zi-ne tu cum sa masor senzorul ce da pozitia clapetei sau cum sa despistez cand este in NO si cand in NC si cum sa fac concret , altminteri pot sa spun ca masina are viata , are zvac , fuge , si mai nou si-a dat drumul si reglajul amortizoarelor si merge si se simte diferenta foarte clar ...:banana

Link spre comentariu

Masor daca vrei la al meu cu clapeta inchisa pozitia contactelor.

In mod normal cutia respectiva ,poti roti in stanga ,sau dreapta,se pune aproximativ la mijloc,cu clapeta inchisa.

Cu motorul oprit rotind clapeta se aude un finut click,la primele milimetri din cursa.

Da jos linistit capacul cutiei,tine patru cleme din plastic,interiorul este foarte simplu,se vede clar cand trebuie sa lucreze microcontactul.

Avansul reglezi cu jumper conectat din mufa TEST,in relantiu avansul este 0,pe arbore.

http://modificari4x4.blogspot.ro/

relatii la tel 0723013231

peter.erno@yahoo.com

Link spre comentariu

sunt putin in ceata cu avansul , dar am sa te mai intreb cand o fi sa mai reglez acum nemai avand timp , ce-i drept cand astup gaura de soc trece pe relanti , dar cu socul numai lucreaza el bine sau poate o sa-si dea drumu , pana atunci sunt cu surubelnita la mine si cum da sa scada relantiul ii mai dau aer de la surub pana o pun in 8-900 rot ... in rest ce sa zic , merge ok cred , azi am iesit cu ea pe drum , ia 100 si 120 ok eu de fel cam pana in 100-110 merg, cand merg la relanti si accelerez usor si decelerez se aude un clancanit , o fi de pe la jocuri in crucea cardanica ? deasemenea cand virez acolo cred ca trebuie sa gresez capetele de bara ca nu mai au nimic mai mult ca sigur , in rest ca o ultima problema nu prea sta asa bine pe drum si nu e din jocul de la volan e de pe la roti in sensul ca ba o ia in dreapta ba in stanga usor de tot sau de pe la roti , urmeaza in episodul control bucse , brate etc ...

Link spre comentariu

in weekend am fost la tara , undeva mai sus de Valenii de Munte si de acolo pana la Buzau unde pe drum la o curba mai stransa aud prima data problema , si anume pe spate ca si cum s-au rostogolit 3 sticle cu apa in porbagaz dintr-o parte in alta , azi la intoarcere acasa la un sens giratoriu in viraj la fel a trosnit de cateva ori ba sa zic ca a fost si o oarecare vibratie , toate in accelerare , apoi nu a mai facut desi am mai luat viraje la stanga de mai multe ori .... la ce sa ma astept la diferential ? o fi sarit vreun dinte la vreun satelit ?

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Gata mi-am luat si eu Feroza mea

salutare ,

sa ai bafta de ea.

apropo , acum cativa ani am vazut la o cunostinta o Feroza cu diferential blocabil . Sau nu-mi aduc eu bine aminte .

Exista Feroza cu dif. blocabil?

da frate si a mea e la fel cu dif lock

Link spre comentariu

Re: Gata mi-am luat si eu Feroza mea

As paria intr-o suma mai mare ca nu exista dif blocabil la feroza ,poate ai LSD

Maine daca am timp ii fac o fotografie asa vezi mai bine pentru ca eu nu e ca sunt asa de priceput in ale 4x4 dupa aia imi spui părerea ta

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare