Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pensiunea Casa Noastra-Apuseni-Vartop

Cleo

Postări Recomandate

Am citit topicul cu Locuri ce trebuie vazute insa ma gandeam sa deschidem un topic unde sa postam numai pensiuni sau alte forme de cazare,sa includem adresa,impresiile,cum ajungem acolo ,unde se mananca bine ...

Daca mai exista alt topic si eu nu l-am gasit,rog sa aveti mila :grin:

Pensiunea Casa Noastra-Apuseni-Vartop

Pensiunea Casa Noastra este localizata pe DN75 Campeni-Stei la aproximativ 3 km de centrul comunei Arieseni si cca 6 km de partia de ski Vartop Arieseni.O familie foarte cumsecade ,Toyotisti :grin:

482791940_P1010031-Copy-Copy.thumb.jpg.febe3cd5c6051012aa94220a4da33ccd.jpg

Obiectivele turistice din zona:

1. Cascada Varciorog

2. Pestera Scarisoara

3. Pestera Ursilor

4. Ghetarul Vartop

5. Coiba Mare

6. Coiba Mica

7. Izbucul Taut

8. Pestera Meziad

9. Pestera Focul Viu

10. Pestera Huda Lui Papara

11. Cetatile Ponorului

12. Zona Padis

13. Parcul National Muntii Apuseni

14. Cheile Galbenei

15. Groapa Ruginoasa

16. Detunatele

17. Targul de fete de pe Muntele Gaina

18. Casa memoriala Avram Iancu

19. Muzeul Etnografic si de Arta Populara Lupsa

20. Manastirea Lupsa

21. Muzeul Aurului Brad

22. Galeriile Romane

23. Rosia Montana

La Mama Uta se mananca bine :

P1010055.thumb.jpg.99b1c80be686a652ac8c07bff4923af8.jpg

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pensiunea Casa Noastra-Apuseni-Vartop

Cleo, ti-am schimbat titlul topicului, dupa cum se poate vedea, astfel incat fiecare recomandare de pensiune sa aiba propriul topic pentru ca altfel, sa fie puse intr-un singur topic mai multe locatii/pensiuni, va iesi un talmes-balmes si nimeni nu va mai gasi nimic.....

Deci, cred ca e mai bine ca fiecare locatie/pensiune sa aiba topicul propriu, separat, cum deja se pot gasi in sectiunea si alte topicuri pentru diverse locatii.

:h5

Link spre comentariu

Multumesc!

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Cleo, ti-am schimbat titlul topicului, dupa cum se poate vedea, astfel incat fiecare recomandare de pensiune sa aiba propriul topic pentru ca altfel, sa fie puse intr-un singur topic mai multe locatii/pensiuni, va iesi un talmes-balmes si nimeni nu va mai gasi nimic.....

Deci, cred ca e mai bine ca fiecare locatie/pensiune sa aiba topicul propriu, separat, cum deja se pot gasi in sectiunea si alte topicuri pentru diverse locatii.

:h5

Poate n-ar fi rau sa se creeze, in cadrul acestei sectiuni, o sub-sectiune care sa curpinda strict acest gen de recomandari, fiecare topic facand referire la o singura unitate de cazare, din Romania. Spun asta, deoarece in cadrul acestei sectiuni se regasesc topicuri de tot felul, de la noi si din strainatate si, dupa o vreme, va fi extrem de greu sa se regaseasca strict topicurile cu "recenzii" privitoare la unitatile de cazare de pe la noi.

Pe de alta parte, e foarte riscant, dupa parerea mea, sa recomanzi o anume unitate: aceasta poate fi buna sau foarte buna la un anumit moment, iar, dupa o perioada oarecare de timp (perioada in care se petrec diverse schimbari) sa treaca in extrema cealalta, a locurilor "de evitat". Am patit pe pielea mea o astfel de situatie: m-am cazat in vara la o pensiune pentru o noapte, m-am simtit excelent, note bune pe toata linia! Acum circa o luna, am trecut din nou pe acolo: alti proprietari, alt personal... concluzia finala "de evitat"!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Eu am cautat PENSIUNI / CAZARE Satu Mare si Bistrita Nasaud pe site, si mi-au aparut diferite topicuri referitoare la pensiuni.De aceea am venit cu ideea ca ar fi mai bine daca avem o sectiune in care sunt topicuri numai cu cazare. Poate ca ar fi mai bine pe zone Apuseni,Banat,etc.

@teddybear are dreptate,te trezesti ca te duci intr-un loc recomandat pe site-ul nostru si de fapt te lovesti de servicii jalnice.Dar acu',ca aproape totul in viata,este si risc :grin:

Link spre comentariu

Poate n-ar fi rau sa se creeze, in cadrul acestei sectiuni, o sub-sectiune care sa curpinda strict acest gen de recomandari, fiecare topic facand referire la o singura unitate de cazare, din Romania. ......

Studiem problema, un bob zabava....Max acum e prins cu "salvarea" aia mare si alba.....:ha1

Link spre comentariu

Studiem problema, un bob zabava....Max acum e prins cu "salvarea" aia mare si alba.....:ha1

"Salvare" sau "frigider"?:ha:

Link spre comentariu

"Salvare" sau "frigider"?:ha:

:off Hmmm ... @teddybear ... frigider - prin deductie - "salvarea" se va numi Fram (ursul polar) ??? :wink:

http://i1279.photobucket.com/albums/y535/nomadlogistic/Fram_zps218c0aa3.jpg

Editat de nomad
Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

:off Hmmm ... @teddybear ... frigider - prin deductie - "salvarea" se va numi Fram (ursul polar) ??? :wink:

Ca sa intelegi cele spuse, ar fi trebuit sa fi fost prezent anul trecut la MMT... Asa, ceea ce ai scris tu ramane doar la capitolul "off-topic".

Link spre comentariu

Ca sa intelegi cele spuse, ar fi trebuit sa fi fost prezent anul trecut la MMT... Asa, ceea ce ai scris tu ramane doar la capitolul "off-topic".

Imi prezint scuze,avand in vedere cele mentionate de tine este evident faptul ca intelesesem altceva.Bucuria de a descoperi aceasta comunitate si de a va fi alaturi s-a intamplat dupa acest eveniment,anul trecut.Cine stie,poate anul acesta... :h5

ps.Scuze @Cleo pentru poluarea topicului.

• Like 1
Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

Numai sa nu va certati :ha1

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare