Cleo Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Am citit topicul cu Locuri ce trebuie vazute insa ma gandeam sa deschidem un topic unde sa postam numai pensiuni sau alte forme de cazare,sa includem adresa,impresiile,cum ajungem acolo ,unde se mananca bine ... Daca mai exista alt topic si eu nu l-am gasit,rog sa aveti mila :grin: Pensiunea Casa Noastra-Apuseni-Vartop Pensiunea Casa Noastra este localizata pe DN75 Campeni-Stei la aproximativ 3 km de centrul comunei Arieseni si cca 6 km de partia de ski Vartop Arieseni.O familie foarte cumsecade ,Toyotisti :grin: Obiectivele turistice din zona: 1. Cascada Varciorog 2. Pestera Scarisoara 3. Pestera Ursilor 4. Ghetarul Vartop 5. Coiba Mare 6. Coiba Mica 7. Izbucul Taut 8. Pestera Meziad 9. Pestera Focul Viu 10. Pestera Huda Lui Papara 11. Cetatile Ponorului 12. Zona Padis 13. Parcul National Muntii Apuseni 14. Cheile Galbenei 15. Groapa Ruginoasa 16. Detunatele 17. Targul de fete de pe Muntele Gaina 18. Casa memoriala Avram Iancu 19. Muzeul Etnografic si de Arta Populara Lupsa 20. Manastirea Lupsa 21. Muzeul Aurului Brad 22. Galeriile Romane 23. Rosia Montana La Mama Uta se mananca bine : Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Pensiuni/hoteluri/cazare Romania Sincer , La Mama Uta a ramas doar legenda , se manca foarte bine acum nu e chiar asa . nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Pensiunea Casa Noastra-Apuseni-Vartop Cleo, ti-am schimbat titlul topicului, dupa cum se poate vedea, astfel incat fiecare recomandare de pensiune sa aiba propriul topic pentru ca altfel, sa fie puse intr-un singur topic mai multe locatii/pensiuni, va iesi un talmes-balmes si nimeni nu va mai gasi nimic..... Deci, cred ca e mai bine ca fiecare locatie/pensiune sa aiba topicul propriu, separat, cum deja se pot gasi in sectiunea si alte topicuri pentru diverse locatii. :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Aprilie 27, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Pensiunea Casa Noastra-Apuseni-Vartop Multumesc! Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Pensiunea Casa Noastra-Apuseni-Vartop Cleo, ti-am schimbat titlul topicului, dupa cum se poate vedea, astfel incat fiecare recomandare de pensiune sa aiba propriul topic pentru ca altfel, sa fie puse intr-un singur topic mai multe locatii/pensiuni, va iesi un talmes-balmes si nimeni nu va mai gasi nimic..... Deci, cred ca e mai bine ca fiecare locatie/pensiune sa aiba topicul propriu, separat, cum deja se pot gasi in sectiunea si alte topicuri pentru diverse locatii. :h5 Poate n-ar fi rau sa se creeze, in cadrul acestei sectiuni, o sub-sectiune care sa curpinda strict acest gen de recomandari, fiecare topic facand referire la o singura unitate de cazare, din Romania. Spun asta, deoarece in cadrul acestei sectiuni se regasesc topicuri de tot felul, de la noi si din strainatate si, dupa o vreme, va fi extrem de greu sa se regaseasca strict topicurile cu "recenzii" privitoare la unitatile de cazare de pe la noi. Pe de alta parte, e foarte riscant, dupa parerea mea, sa recomanzi o anume unitate: aceasta poate fi buna sau foarte buna la un anumit moment, iar, dupa o perioada oarecare de timp (perioada in care se petrec diverse schimbari) sa treaca in extrema cealalta, a locurilor "de evitat". Am patit pe pielea mea o astfel de situatie: m-am cazat in vara la o pensiune pentru o noapte, m-am simtit excelent, note bune pe toata linia! Acum circa o luna, am trecut din nou pe acolo: alti proprietari, alt personal... concluzia finala "de evitat"! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Aprilie 27, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Pensiunea Casa Noastra-Apuseni-Vartop Eu am cautat PENSIUNI / CAZARE Satu Mare si Bistrita Nasaud pe site, si mi-au aparut diferite topicuri referitoare la pensiuni.De aceea am venit cu ideea ca ar fi mai bine daca avem o sectiune in care sunt topicuri numai cu cazare. Poate ca ar fi mai bine pe zone Apuseni,Banat,etc. @teddybear are dreptate,te trezesti ca te duci intr-un loc recomandat pe site-ul nostru si de fapt te lovesti de servicii jalnice.Dar acu',ca aproape totul in viata,este si risc :grin: Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Pensiunea Casa Noastra-Apuseni-Vartop Poate n-ar fi rau sa se creeze, in cadrul acestei sectiuni, o sub-sectiune care sa curpinda strict acest gen de recomandari, fiecare topic facand referire la o singura unitate de cazare, din Romania. ...... Studiem problema, un bob zabava....Max acum e prins cu "salvarea" aia mare si alba.....:ha1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Pensiunea Casa Noastra-Apuseni-Vartop Studiem problema, un bob zabava....Max acum e prins cu "salvarea" aia mare si alba.....:ha1 "Salvare" sau "frigider"?:ha: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 (editat) Re: Pensiunea Casa Noastra-Apuseni-Vartop "Salvare" sau "frigider"?:ha: :off Hmmm ... @teddybear ... frigider - prin deductie - "salvarea" se va numi Fram (ursul polar) ??? :wink: http://i1279.photobucket.com/albums/y535/nomadlogistic/Fram_zps218c0aa3.jpg Editat Aprilie 27, 2013 de nomad Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Pensiunea Casa Noastra-Apuseni-Vartop :off Hmmm ... @teddybear ... frigider - prin deductie - "salvarea" se va numi Fram (ursul polar) ??? :wink: Ca sa intelegi cele spuse, ar fi trebuit sa fi fost prezent anul trecut la MMT... Asa, ceea ce ai scris tu ramane doar la capitolul "off-topic". It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Pensiunea Casa Noastra-Apuseni-Vartop Ca sa intelegi cele spuse, ar fi trebuit sa fi fost prezent anul trecut la MMT... Asa, ceea ce ai scris tu ramane doar la capitolul "off-topic". Imi prezint scuze,avand in vedere cele mentionate de tine este evident faptul ca intelesesem altceva.Bucuria de a descoperi aceasta comunitate si de a va fi alaturi s-a intamplat dupa acest eveniment,anul trecut.Cine stie,poate anul acesta... :h5 ps.Scuze @Cleo pentru poluarea topicului. 1 Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Aprilie 28, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Pensiunea Casa Noastra-Apuseni-Vartop Numai sa nu va certati :ha1 Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate