Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maine 1 Mai iesire Campina Valea Doftanei...

BOBARU

Postări Recomandate

Re: Maine 1 Mai iesire Campina Valea Doftanei...

Cu parere de rau... nu...

Pai....ar trebui anuntata dificultatea traseului cerinte minime....nivel de experienta....altfel in padure apar probleme..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va rog sa nu mai spuneti chestii d'astea....aceaste este partea linistita a traseului in rest coborari si urcari in cap....puteati sa vedeti daca erati prezenti....asa ca :h5

Editat de Underground
Link spre comentariu

Eu am fost un pic sarcastic dar e vina mea ca nu m-am exprimat mai bine. Stiu cam ce trasee faceti si ca nu sunt usoare deloc dar din explicatiile voastre si filmuletzele postate nu se intelege acest lucru si se poate intampla sa vina omu de la Bucuresti 90 km merge si in off 20 si apoi se intoarce ..ori nu are masina pregatita ori nu are experienta....

deci timp pierdut...benzi consumata si distractie putina.....apoi va mai incurca si pe voi sa stati sa troliati toata ziua sau sa va schimbati traseele pentru fiecare masina in parte.

Cred ca ar fi bine cand stabiliti o iesire sa mentionat minimul necesar pt masina si ca si experienta soferului functie de tipul de iesire pe care vreti sa il faceti hard, prieteneasca cu mici...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare