mita31 Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Aici puteți posta anunțuri, imagini din anunțuri sau articole scrise de diverși repetenți/retardați să "ne simtem" bine și noi, ăștiălalți. Încep eu, cu o captură de ecran a unui anunț de pe un site de vînzări auto cunoscut. Numai bine! 1 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! E loc si de exemplare de pe forumul de fata? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Mai 8, 2013 Autor Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! E loc si de exemplare de pe forumul de fata? Internet-u` e mare. Acest forum, este pe internet. Rămâne la latitudinea fiecăruia, eu nu am deschis acest subiect ca să se creeze animozități sau conflicte între useri. Deși dacă mă uit cu atenție cam peste tot sunt discuții cu :ps și cu :fr2, că ăștia suntem:uameni. În plus, sper că din greșelile altora, se poate învăța, deci poate fi constructivă discuția cu astfel de exemple de ”așa nu!“, cu o singură condiție - puțin creier. Concluzia, cum vreți voi, deși aș prefera fără exemple de pe acest forum.:h5 Numai bine! 1 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Mai 8, 2013 Autor Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Citeam ceva și m-am trezit cu o fereastră de notificare cum că am un e-mail nou. Intru în mail și dau de o ciudățenie de mesaj, cred că e trimis din altă țară și tradus cu google translate. Am făcut o captură de ecran. Ce-o fi asta. Si pentru ce le-o trebui pin-ul de la telefon? Oare pin-ul de la tabletă e bun?!? Sau să le dau un pin de la un card?:ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Eu cred ca ala de ti-a trimis mesajul doreste si va reusi sa se "mprumute nerambursabil de la tine ...daca o sa-i dai datele ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! uite aici perle... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Octombrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Mă uitam pe un site românesc pe la nește mașini și ... ce văzui la vânzare? Un Jeep. Ia ghiciți ce model ...?!? :ha::ha::ha: 1 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 4, 2013 Partajează Postat Octombrie 4, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Cred ca ar fi interesant sa colectionam aici si perle de pe acest forum. Nu din cele in care este evidenta graba in scriere sau o functionare defectuoasa a tastaturii. Doar cele cu "defect" gramatical, fiind exceptate de la regula cele scrise de useri nascuti in alte tari. Eu unul m-am saturat de analfabeti care se cred buricul pamantului. Cel putin ne mai radem si noi, poate se merita.... :grin: 1 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Octombrie 4, 2013 Partajează Postat Octombrie 4, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Esti sigur ca tu esti perfect? Ai curaj sa pui mana pe piatra si sa arunci primul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Nu ai inteles cred, la ce se refera initiatorul topicului. In nici un caz la perfectiune. Si nici nu mi-a trecut vreodata prin cap ca sunt "flawless". Insa daca gasiti vre-o postare de a mea care sa corespunda descrierii, spargeti gheata, faceti-ma de ras, ca pe viitor sa nu mai repet gresala. :h5 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EDI OPREA Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Nu ai inteles cred, la ce se refera initiatorul topicului. In nici un caz la perfectiune. Si nici nu mi-a trecut vreodata prin cap ca sunt "flawless". Insa daca gasiti vre-o postare de a mea care sa corespunda descrierii, spargeti gheata, faceti-ma de ras, ca pe viitor sa nu mai repet gresala. :h5 "vre-o" se scrie impreunat,adica "vreo". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Cred ca ar fi interesant sa colectionam aici si perle de pe acest forum. Nu din cele in care este evidenta graba in scriere sau o functionare defectuoasa a tastaturii. Doar cele cu "defect" gramatical, fiind exceptate de la regula cele scrise de useri nascuti in alte tari. Eu unul m-am saturat de analfabeti care se cred buricul pamantului. Cel putin ne mai radem si noi, poate se merita.... :grin: Nu va fi usor de gasit deoarece de foarte multe ori corectam noi mesajele in care apar astfel de scrisuri "defectuoase" cum le spui tu. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Merita, nu "se merita", ca nu e reflexiv. :D Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 (editat) Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! "vre-o" se scrie impreunat,adica "vreo". Corect, insa incerc sa ma las :wink:. Eu asa cred ca am invatat la scoala(dar nu bag mana in foc), pe vremea impuscatului, cu cratima. Si nu la asta s-a referit initiatorul topicului. :grin: Promit sa nu mai repet. :tk Editat Octombrie 5, 2013 de yknot 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Merita, nu "se merita", ca nu e reflexiv. :D Pe bune? 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Pe bune? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar/page5&highlight=dictionar Postul 50:grin: Si ai acolo niste trimiteri explicative:wink::h5 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Octombrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2013 (editat) Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Foarte corecta remarca referitoarea la "vre-o". Intotdeauna se scrie VREO/vreun. Si tot asa se scria si pe vremea lui Ceausescu. Asta e clara. Referitor la "se merita" - daca vedeati postarea originala a lui YKNOT, observati ca a scris "ne radem" si "se merita" asa: "ne radem" si "se merita" - de unde ati fi tras clar concluzia ca stie cum e corect si ca face doar un misto subtil (poate prea subtil) -> chiar de foarte multa lume care foloseste in mod gresit si pe aici pe forum aceste 2 verbe. Mai ales "se merita" - desi am observat ca se zbat unii (vezi Astral) ... si le modifica postarile, explicandu-le si/sau indicandu-le forma corecta. Pe de alta parte suntem off-topic ... grupa mare. Ne-am indepartat de subiect, nu credeti? Ramaseseram la JEEP CHIROCI ... sau era CHIROCHI?:ha::ha::ha: Asteptam si alte exemple, de care sa ne radem.:h5 Editat Octombrie 5, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Asteptam si alte exemple, de care sa ne radem.:h5 Da poate unii au chef sa rada nu sa se rada:wink::h5 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! o noua marca de gume :ha::ha::ha: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 (editat) Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! ...inchidere centralezata, cuplaz 4x4 si cu meleuri etc. ... destept tare. aia cu MRL-urile seamana cu sintagma fratemeleu:no1 . nu prea mi-a reusit print screen-ul poate ma ajuta cineva http://www.tocmai.ro/suzuki-vitara-decapotabil-4x4-11925105.html Editat Octombrie 5, 2013 de ancuta_laurentiu ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Octombrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2013 (editat) Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! @ancuta_laurentiu - tare ăsta cu Vitara, fratemeleu! Închiderea centralezată, cred că e din aia ... alezată în centru, nu?:ha: Și meleuri ori fi alea pe care și le pun unii pe planșa de bord să nu le-o arză soarele? Făcute la croșetă sau la andrele ... :h5 Te ajut eu ... :ha::ha::ha: Editat Octombrie 6, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 (editat) Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Corect, insa incerc sa ma las :wink:. Eu asa cred ca am invatat la scoala(dar nu bag mana in foc), pe vremea impuscatului, cu cratima. Si nu la asta s-a referit initiatorul topicului. :grin: Promit sa nu mai repet. :tk Eu ti-am zis! Nu ai vrut sa ma asculti! Nimeni si nimic nu este perfect! Toti gresim! Mai rau este cand nu vedem gunoiul din ochii nostrii si ne repezim sa-i criticam pe altii! Va las mai departe cu topicul vostru, ca la atras atentia suntem primii! Editat Octombrie 5, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! N Insa daca gasiti vre-o postare de a mea care sa corespunda descrierii, spargeti gheata, faceti-ma de ras, ca pe viitor sa nu mai repet gresala. :h5 Greseala, nu gresala!:h5 Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Aia e tastatura, bat-o vina. Eram convins ca nu scapa de ochiul vigilent al forumistilor. :h5 Si daca tot ati facut incalzirea pe mine, si am bagat la cap, eu zic sa continuati cu exemplificari mai serioase. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 (editat) Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! eu zic sa-i cereti adminului sectiune de lingvistica ....semantica,...si ce mai vreti...cu subiecte placute domnului Pruteanu...... spunea cineva mai sus...suntem buni la carcoteli si observatii deci...voi sunteti cei care puteti arunca cu piatra...e bine de stiut...sa ne ferim Editat Octombrie 6, 2013 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate