nikepatrol Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 (editat) Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! eu zic sa-i cereti adminului sectiune de lingvistica ....semantica,...si ce mai vreti...cu subiecte placute domnului Pruteanu...... spunea cineva mai sus...suntem buni la carcoteli si observatii deci...voi sunteti cei care puteti arunca cu piatra...e bine de stiut...sa ne ferim Orice propozitie incepe cu litera MARE si se termina cu PUNCT (.) Mariuse mai zambeste si tu ! :grin: Editat Octombrie 6, 2013 de nike&patrol "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Octombrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2013 (editat) Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Nu despre asta era vorba aici. Dar, dacă tot ați adus vorba, cred că voi sunteți cam cârcotași. Respect Yknot, care a înțeles și a învățat ceva de aici. Vi se pare prea mult ca fiind român, măcar să știi să scrii corect? E o rușine să înveți mai târziu? Sau de la altul mai tânăr? Discuția de aici, era despre repetenții care scriu articole, sau anunțuri pe net ... deși nu le-ar fi greu să se uite pe produsul pe care-l vând sau să caute pe google/dex/wikipedia etc. brand-ul, produsul/termenul despre care scriu. Pe Jeep-ul ăla scrie clar Cherokee pe spate, nu chiroci sau chirochi, pe anvelope scrie BF Goodrich nu BF Goodrige ... și la fel la piață, pe Kent scrie Kent, nu Chent. Ca să nu mai vorbim scrisul cuvintelor românești 100%, pocite ca dracu` de toți oligofrenii. Mi se pare că e o lipsă de respect față de sine și față de ceilalți. Și pe net, chiar mi-ar plăcea, ca atunci când caut pe google sau pe vreun site de anunțuri, de ex. ”Wrangler“ să-mi găsească toate jeep-urile Wrangler. Nu să trebuiască să caut după Vrenglăr. Și am dreptul să mă distrez, pe seama lor. Că de îndreptat, nu se mai îndreaptă ... nici cu parul. Asta e părerea mea. Nu înseamnă că trebuie să fie toată lumea de acord cu mine. Dar să deturnăm dicuția pe ”dacă ești perfect, dă tu primul cu piatra“, mi se pare deplasat. Perfect nu e nimeni, dar unii în loc să se apropie, mai mult se depărtează. Dacă nu vă place subiectul de discuție, nu vă mai dați cu părerea, că nu se supără nimeni. Aici, repet, era despre altceva ... era despre umor.:h5 Toate cele bune! Editat Octombrie 8, 2013 de mita31 1 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Nike...pe bune...mi se falfaie ca steagul de pe Tampa.......cand intru pe aici prefer sa vad ceva folositor nebuniei noastre....dar se pare ca din ce in ce mai des apar rubrici de can-can..... la infiintare....pe aici erau info stricte...la obiect...se pare ca pe parcurs.....pasiunea noastra ptr fiare...se transforma in altceva s-au poate ma insel eu? posibil...ma ajung batranetile din urma si nu mai stiu sa ma distrez 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Nu despre asta era vorba aici. Dar, dacă tot ați adus vorba, cred că voi sunteți cam cârcotași. Respect Yknot, care a înțeles și a învățat ceva de aici. Vi se pare prea mult ca fiind român, măcar să știi să scrii corect? E o rușine să înveți mai târziu? Sau de la altul mai tânăr? Discuția de aici, era despre repetenții care scriu articole, sau anunțuri pe net ... deși nu le-ar fi greu să se uite pe produsul pe care-l vând sau să caute pe google/dex/wikipedia etc. brand-ul, produsul/termenul despre care scriu. Pe Jeep-ul ăla scrie clar Cherokee pe spate, nu chiroci sau chirochi, pe anvelope scrie BF Goodrich nu BF Goodridge ... și la fel la piață, pe Kent scrie Kent, nu Chent. Ca să nu mai vorbim scrisul cuvintelor românești 100%, pocite ca dracu` de toți oligofrenii. Mi se pare că e o lipsă de respect față de sine și față de ceilalți. Și pe net, chiar mi-ar plăcea, ca atunci când caut pe google sau pe vreun site de anunțuri, de ex. ”Wrangler“ să-mi găsească toate jeep-urile Wrangler. Nu să trebuiască să caut după Vrenglăr. Și am dreptul să mă distrez, pe seama lor. Că de îndreptat, nu se mai îndreaptă ... nici cu parul. Asta e părerea mea. Nu înseamnă că trebuie să fie toată lumea de acord cu mine. Dar să deturnăm dicuția pe ”dacă ești perfect, dă tu primul cu piatra“, mi se pare deplasat. Perfect nu e nimeni, dar unii în loc să se apropie, mai mult se depărtează. Dacă nu vă place subiectul de discuție, nu vă mai dați cu părerea, că nu se supără nimeni. Aici, repet, era despre altceva ... era despre umor.:h5 Toate cele bune! Te-ai gandit vreodata ca au existat si exista vremuri cand nu toata lumea avea (are) posibilitatea sa-si intretina copii la scoala! Stii ca sunt sate uitate de Dumnezeu unde nu exista scoala si nici profesori? Acei oameni unde sa invete si cine sa-i invete gramatica limbii romane? Daca nu-ti convine ce citesti pe internet, nu da importanta sau ocoleste subiectul respectiv! Este mult mai fairplay decat sa incepi sa critici pe cineva! Gandeste-te ca odata si-o data roata morii se invarte si oricand ti se poate intampla si tie sa gresesti! Omul cat traieste invata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Aveti dreptate, ascundeti-va cu capul in nisip. Asa o sa dispara tot noianul de analfabeti. De ce sa inveti ceva cand poti persista in nestiinta, e atat de comfortabil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! si daca noi scoatem in evidenta greselile lor aici pe forum..... vor invata ei ceva din astea? vor invata sa scrie corect? nu...vor ramane aceleasi persoane ignorante.... cui de pe acest forum folosesc treburile astea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Poate unii vor invata, cine stie? Eu, de exemplu, am invatat chiuloasa <> chiulasa <> culasa :wink: Nu inteleg de ce te deranjeaza un astfel de subiect. De fapt, nu inteleg de ce un astfel de subiect ar deranja pe oricine. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! l... a infiintare....pe aici erau info stricte...la obiect...se pare ca pe parcurs.....pasiunea noastra ptr fiare...se transforma in altceva s-au poate ma insel eu? Mariusica, ai uitat tu oare ca s-a cam terminat campionatul si vine iarna.... acu tre' ceva can-can sa tina spiritele aprinse :) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Interese?? ce sa fie.. hai sa n-o mai dam cotita.. limba gramatica ramane una pentru toti, fiecare atat cat poate..cine se scuza se acuza?? sau cum era???:wink: 1 Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Poate unii vor invata, cine stie? Eu, de exemplu, am invatat chiuloasa <> chiulasa <> culasa :wink: Nu inteleg de ce te deranjeaza un astfel de subiect. De fapt, nu inteleg de ce un astfel de subiect ar deranja pe oricine. Bine spus, eu deja am corectat in minte un termen la care nu m-am gandit vreodata ca ar fi gresit. M-a deranjat in sinea mea ca-l stiam gresit si nu am stat 2 secunde sa ma gandesc daca forma e corecta, si nu m-a deranjat ca cineva m-a corectat, pentru ca beneficiul este al meu. Oricum, ideea initiala era cu totul alta, se referea la "Repetenți/retardați pe internet", departe fata de unde a dus firul discutiei. :bl 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! :ang1 :rules :sl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 (editat) Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Aveti dreptate, ascundeti-va cu capul in nisip. Asa o sa dispara tot noianul de analfabeti. De ce sa inveti ceva cand poti persista in nestiinta, e atat de comfortabil ! Un exemplu. Ce sa fac acum? Sa fiu carcotas? Sa te intreb daca ai tastat rapid? Sau nu stii cum se scrie si se pronunta corect gramatical cuvantul CONFORTABIL? Cate unii dintre voi sunteti fenomenali! Si nu va lasati! O tineti langa-balanga! Vorba lui @worldscape: "Se plictiseste tare lumea p'aici". Editat Octombrie 7, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Octombrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2013 (editat) Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Mac01 - Bravo, e foarte corectă observația ta. Confortabil se scrie cu "N"... e amintită și pe "Dicționar". Dar ce vrei tu să faci aici? Care este scopul tău? Discuția era despre ce găsim pe internet și postăm aici. Crezi oare că numai eu am observat că tu ai scris în postarea #22 din 06.10.2013 Eu ti-am zis! Nu ai vrut sa ma asculti! Nimeni si nimic nu este perfect! Toti gresim! Mai rau este cand nu vedem gunoiul din ochii nostrii si ne repezim sa-i criticam pe altii! Va las mai departe cu topicul vostru, ca la atras atentia suntem primii! ?!? Corect era noștri. Cu un singur i. A doua zi, în postarea #29 revii și spui: Te-ai gandit vreodata ca au existat si exista vremuri cand nu toata lumea avea (are) posibilitatea sa-si intretina copii la scoala! Stii ca sunt sate uitate de Dumnezeu unde nu exista scoala si nici profesori? În acest context trebuia să scrii copiii. Cu trei i. De ce crezi că nu ți-a atras nimeni atenția? Pentru că, probabil lumea a înțeles că nu ăsta e scopul. Puteam să-ți atrag atenția printr-un PM. Dar dacă tu consideri că e normal să deturnezi discuția prin observații făcute lui X și lui Y ... hai s-o deturnăm. În momentul în care ai zis că ne lași cu discuția noastră ... eu chiar te-am crezut. Mi-ai înșelat încrederea ... :cr3 Numai bine! Editat Octombrie 8, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Un exemplu. Ce sa fac acum? Sa fiu carcotas? Sa te intreb daca ai tastat rapid? Sau nu stii cum se scrie si se pronunta corect gramatical cuvantul CONFORTABIL? Cate unii dintre voi sunteti fenomenali! Si nu va lasati! O tineti langa-balanga! Vorba lui @worldscape: "Se plictiseste tare lumea p'aici". :wink: Multam de observatie, ai mare dreptate. Si nici macar nu a fost din tastatura, ci din obisnuinta de a folosi o alta limba, in care se scrie cu "m". Dar asta nu e o scuza. Voi fi mai atent alta data. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gogusmarc Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Mă uitam pe un site românesc pe la nește mașini și ... ce văzui la vânzare? Un Jeep. Ia ghiciți ce model ...?!? [ATTACH=CONFIG]191469[/ATTACH] :ha::ha::ha: Asta este cel mai tare :ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Asta este cel mai tare :ha::ha: mai e de vanzare scula? o cumpar doar sa il cunosc pe vanzator:ha::ha::ha: ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Octombrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Altu` și mai tare ... MITUBISHI PAGERO PINI 4X4 Și descrierea e tare ...:ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Gogule sa nu dai, "a-si rade" se scrie "as rade". Poate vrei si tu sa vinzi atelaju vreodat...:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 (editat) Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Gogule sa nu dai, "a-si rade" se scrie "as rade". Poate vrei si tu sa vinzi atelaju vreodat...:2dr 'vreodata' ai vrut sa zici, nu? :grin::grin: On topic... http://mercador.ro/oferta/mercedes-s-cupe-ID11dZB.html#d3a91c954d 'mercedes cupe s motor 500, este o masina pentru cunoscatori si cei care iubesc motoarele mari o masina foarte buna,inmatriculata pe bulgaria' Editat Octombrie 9, 2013 de cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! ie multi acestia care face misto de altiii:ha: ceva mai util si ineteresant s-ar gasi? fapte demne de a fi luate in seama? sau acele fapte trec neobservate.....sau nu prezinta interes? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Mariuse, ce-ai cu noi? Avem si noi un coltisor de ne varsam of-ul ! Tu ai o pasiune, mersul pe coclauri. Noi avem cel putin inca una: aia de a vana, steril, agramati. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 (editat) Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! referiitor la pasiuni....mai am si altele....una din ele presupune o arma..o luneta...si o tiinta de hartie...desi sincer prefer ca acea tinta sa fie bipeda...si mobila...cu grad mare in politica ps coltisorul vostru se pare ca se afla in plina expansiune.....spre deosebire de al meu...nu acela cu arma...acela cu coclaurii :grin: Editat Octombrie 9, 2013 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! :ha: pai aici e moca, doar sa fi mers la scoala! pe coclauri costa, chiar daca ai mers la scoala ! ps: deci si tu ai o pasiune sterila... (in sensul ca nu produce rezultate palpabile) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! da...dar din fericire n-am arma :grin: si cand mai trag....au altii grija sa nu ma lase cu ea prea mult in mana....deh...calibru marisor 7.62:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gogusmarc Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 (editat) Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Gogule sa nu dai, "a-si rade" se scrie "as rade". Poate vrei si tu sa vinzi atelaju vreodat...:2dr scuze:h5 iar atelajul nu-l dau , cine ma mai scoate pe mine iarna la sosea ? ca astia uita sa treaca si pe la mine cu deszapezirea :wink: Editat Octombrie 9, 2013 de gogusmarc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate