gogusmarc Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! 'vreodata' ai vrut sa zici, nu? :grin::grin: On topic... http://mercador.ro/oferta/mercedes-s-cupe-ID11dZB.html#d3a91c954d 'mercedes cupe s motor 500, este o masina pentru cunoscatori si cei care iubesc motoarele mari o masina foarte buna,inmatriculata pe bulgaria' Pai ce vrei sefu daca pe portbagaj scrie S500 ? inseamna ca are motor de 500 :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! S ul poate veni de la sucar, defapt de la sucar vine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Crocopter Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! referiitor la pasiuni....mai am si altele....una din ele presupune o arma..o luneta...si o tiinta de hartie...desi sincer prefer ca acea tinta sa fie bipeda...si mobila...cu grad mare in politica ps coltisorul vostru se pare ca se afla in plina expansiune.....spre deosebire de al meu...nu acela cu arma...acela cu coclaurii :grin: Cand am vazut titlul "repetenti/retardati" si am vazut si commentul colegului de mai sus legat de arme, mi-am adus aminte de o faza care s-a petrecut acum circa 2 luni. Cu voia dvs, un pic (sau mai mult) off-topic! Se facea ca eram in Bucuresti cu niscaiva treburi legate de Patrol (probleme cu supraincalzirea motorului). Pe la 21:00 ma suna nevasta-mea panicata si derutata. Mica introducere, gardul fermei noastre din care ne scoatem painea este exact la liziera unei paduri de peste 500 de hectare, adica un teren perfect de vanatoare. Panicata maxim ma anunta ca se trage in padure langa gardul fermei si ca gloantele suiera prin incinta. Initial m-am gandit sa-i recomand sa scoata arPaleta din dotare si sa traga, conform training-ului prealabil, 2-3 sageti in gatul vanatorilor, pe post de avertisment. M-am razgandit insa subit, avand in vedere faptul ca ea vede chiar mai prost decat mine dupa lasarea serii, asa ca i-am zis sa sune la 112 si sa stea la loc ferit in asteptarea cavaleriei loganizate. Sunand la 112, ajunge pe fir cu politistul satului (sau prostul, cum vreti sa-i spuneti). Acesta evident ca a fost foarte interesat sa afle mai intai cine e patronul acolo. Nevasta-mea i-a explicat ca patronul este mai putin important si ca oamenii cu pustile indreptate spre ferma in care se gasesc oameni ar fi subiectul discutiei de fata. Militianul a amenintat ca va inchide telefonul daca nu i se va spune cine este patron, dar in replica nevasta-mea l-a anuntat ca legatura telefonica este prin 112 iar daca va inchide telefonul se va gasi paznic printre barabule si bostani mai repede decat poate conjuga "a fi". Militianului i-a mai "revenit" simtul raspunderii un pic, indrumand-o pe nevasta-mea catre pozitia vanatorilor, in speranta ca va vedea numarul masinii cu care erau acestia veniti si a carei faruri bateau spre ferma. Nevasta-mea calma (eu cred ca-l injuram de mama, bunica si copii in aceeasi propozitie) l-a intrebat "daca e cazul sa se deplaseze in directia gloantelor ca sa vada masina sau daca nu cumva e mai bine sa-l astepte pe el sa-i identifice pe faptasi". Evident ca raspunsul in convorbirea inregistrata a fost "aaaaaaa, nu nu nu!!!! am gresit! adapostiti-va!!!! aveti grija la gloante!!!!" .... Dupa care i-a cerut numarul de telefon al neveste-mii si si-a cerut scuze ca inchide dar trebuie sa faca niste "investigatii". Peste vreo 10 minute omul a sunat inapoi spunand ca nu este o vanatoare autorizata si ca "daca nu cumva ma puteti suna dvs ca nu mai am credit pe cartela" :grin: Intre timp militianul sunase si la organizatorul vanatorii neautorizate caci focurile se oprisera brusc iar masina disparuse. Nu stiu despre voi, dar eu unul ma simt mult mai in siguranta pazit de aceste exemplare. Siguranta si incredere. Aha! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Sa speram, sau mai bine zis sa ne rugam ca ,aceste specimene,sa nu faca copii,caci sunt deja prea multi! Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Octombrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! De departe cel mai tare pe care l-am văzut în viața mea. Știați ce-i ăla un GEP? Dacă nu, aflați acum ... "Gep mitubisi pajero ful exstrase" Descrierea este: "BOLIDUL CU PILOT AUTOMAT, TELESCUAPE CU REGLAJE LA BUTON, 2, 800CM TDIZEL INTERCULER, GENTI MANEZIU, VOLAN PE DREAPTA INMATRICULAT PE MINE IN ANGLIA, STARE IREPROSABILA, GEPUL A FOST A UNUI CONSUL ENGLEZ ARE 132000KM REALI. . AUTOMATIC. UTILITARA7 LOCURI SE FACE SI PAT, VERIFICARE PINA IN 2015 A4, . CONSUM 7 LA DRUM INTINS. 4*4 ACCEPT VARIANTE CU TEREN GRADINA" :ha::ha::ha: Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GabrielRad Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Bedlockuri la minut ieftine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Februarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Repetenți/retardați pe internet - aici îi facem de râs! Prostia revine pe micile ecrane, stimați telespectatori: Titlul ca titlul, da` textu` e belea. telescuape zici? Garsonere?:ha::ha::ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate