Alin Costel Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Participantii sunt rugati sa ocupe pozitia de plecare din OMV Campina ora 9 .Prezenti la nebuneala sunt:Alin,Jighi,Doctorasu,Mihnea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Re: Nebuneala de sambata Asteptam cateva foto,video. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Re: Nebuneala de sambata Un pic de video... Panta cea temuta.....:ha1 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Re: Nebuneala de sambata Un pic de video... Panta cea temuta.....:ha1 ...ati avut probleme , dl.Jighi ? Cum se intampla ...se strica mereu ? Nu cred ca mai vreau mitsu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Mai 11, 2013 Autor Partajează Postat Mai 11, 2013 Re: Nebuneala de sambata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Mai 11, 2013 Autor Partajează Postat Mai 11, 2013 (editat) Re: Nebuneala de sambata Incep filmarile mai putin furtunoase Editat Mai 11, 2013 de Alin Costel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Re: Nebuneala de sambata ...Bv.,foarte frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Mai 11, 2013 Autor Partajează Postat Mai 11, 2013 (editat) Re: Nebuneala de sambata [video=youtube_share;S4wiFbWC_-M] [video=youtube_share;yehn9R-5Fbg] [video=youtube_share;waT3dKk-X-w] Te rog ca pe viitor sa incerci sa postezi filme corect pe forum. Ptr asta este necesar sa citesti acest topic. Editat Mai 11, 2013 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Mai 11, 2013 Autor Partajează Postat Mai 11, 2013 (editat) Re: Nebuneala de sambata Imi pare rau de Jighi ca nu a putut sa ramana cu noi pana la finis Editat Mai 11, 2013 de Alin Costel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Re: Nebuneala de sambata Cum ai ajuns in pozitia aia ca in spatele rotilor se vad frunzele ca si cum te-ai dus pe frana la vale, dar vale nu e. Ai vrut sa vezi daca poti sa sari santu :grin: Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Mai 11, 2013 Autor Partajează Postat Mai 11, 2013 Re: Nebuneala de sambata Cum ai ajuns in pozitia aia ca in spatele rotilor se vad frunzele ca si cum te-ai dus pe frana la vale, dar vale nu e. Ai vrut sa vezi daca poti sa sari santu :grin: Bai nu stiu ce a vrut sa faca Doctorasu,dar noi asa l-am gasit:ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Nebuneala de sambata ...ati avut probleme , dl.Jighi ? Cum se intampla ...se strica mereu ? Nu cred ca mai vreau mitsu. Te rog nu generaliza... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate