DKW Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Dragi colegi, am o mare rugaminte la voi, daca stiti vreunul de proprietarul unei Skoda Octavia gri inchis sau verde inchis, B 30 LUH, sa-mi dati de veste. Idiotul era sa-l faca material de stiri pe un prieten motociclist. Faza s-a intamplat ieri pe podul Basarab, prietenul se deplasa cu 50 km/h avand prietena pasagera pe motor iar individul cu Octavia l-a depasit cam cu 11o km/h trecand pe langa el la milimetru, mai sa-l dea pe jos. cand l-a prins din urma pe individ si i-a batut obrazul acesta a inceput sa-i franeze in fata si sa traga de volan in directia lui nelasandu-l sa-l depaseasca. La Banu Manta l-a pierdut din vizor fiind cu ochii dupa vreun echipaj de Politie, sa le explice incidentul. Prietenul in cauza nu este vreun teribilist, merge prudent, nu este genul scandalagiu, pot oricand sa garantez pentru el. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Idiot in trafic B 30 LUH Amicul tau a facut plangere la politie ? Ca aia pot sa-l identifice rapid...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Mai 17, 2013 Autor Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Idiot in trafic B 30 LUH A gasit un echipaj si cand le-a explicat toata faza replica a fost geniala "pai daca nu l-am vazut eu, n-am ce sa-i fac!"... Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbstao Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Idiot in trafic B 30 LUH Pacat ca e plina tara asta de idioti ca cel cu Octavia. Toate frustrarile mirlanilor se accentueaza cind sint la volan, cind se simt cei mai tari. Sa nu te dai cu toporul la freza lor ??? Daca le atragi atentia ca au gresit, o iau razna si mai sar si la bataie... Nu promovez violenta fizica, dar doar asa cred ca ii poti trata pe idiotii astia. Din pacate, fara o proba video si fara ca politistii sa fi fost pe faza, nu aveau ce face. Cel mai bine, localizata in vreun fel masina ( pile la RAR, politie, asigurare, etc. ) si peste noapte sa ii apara citeva avarii, sa-i sara impresiile din cap de rege al soselelor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Idiot in trafic B 30 LUH La data de 02-05-2013, autovehiculul cu numarul de inmatriculare B30LUH este asigurat la: On 02-05-2013, the vehicle having the registration number B30LUH is covered by an MTPL policy issued by: ALLIANZ-TIRIAC ASIGURARI S.A. Filiala / Branch: ALLIANZ LEASING Sa il reclame ca i-a lovit motocicleta . Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Idiot in trafic B 30 LUH Si din cate stiu agresivitatea pe sosele se pedepseste. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 (editat) Re: Idiot in trafic B 30 LUH Atata timp cat nu a existat contact intre ei politia nu are cu ce sa te ajute. De aia era buna o camera ...avea cu ce proba teribilismul acestui animal si doar asa putea fi amendat. Daca esti de acord sa folosim topicul in acest sens adaug si eu : B-111-ALL . Taran prost cu un S500 de culoare neagra ce a depasit coloana de masini si a trecut pe ROSU in zona circului de stat.Doar o minune a facut ca cel ce venea pe verde sa nu fie facut praf... Editat Mai 17, 2013 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Mai 17, 2013 Autor Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Idiot in trafic B 30 LUH Daca esti de acord sa folosim topicul in acest sens adaug si eu de azi dimineata: B-111-ALL . Din partea mea nu este absolut nici o problema, mai aflam si noi de cine sa ne ferim, ce "zmei" mai exista in trafic. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 (editat) Re: Idiot in trafic B 30 LUH Si iar ajungem la sistemul si legile de c@c@t!!! Parca era o prevedere cu "sicanele in trafic", dar pe care militienii nu o aplica, se pare. Am patit si eu o faza cu un idiot care mergea lesinat si "fara directie" pt ca avea treaba cu telefonul, il claxonez, dupa care incepe fazele cu franatul in fata mea pana chiar a oprit si nu aveam cum sa-l depasesc fiind pe banda 2, iar pe banda 1 se mergea snur, nu aveam nici o sansa sa fac o manevra sigura. Il claxonam toti din coloana formata in spatele lui, iar el n-avea nici o treaba. In situatia aia aveam 2+1 alternative: 1: sa-i f_t un bullbar in spatele masinii si sa-l imping pana in primul zid, stalp, etc... 2: sa ma dau jos la el sa-l iau la pumni... +3: sa astept sa-i treaca. Avand in vedere ca pt primele doua variante ma alegeam cu dosar penal tot eu, am ales varianta 3... In plus, mai eram in masina cu o persoana bolnava care s-a panicat cand am zis ca merg la ala sa-l "rezolv"... O alta patanie recenta, intr-o curba la dreapta cu 2 benzi, un mosneag intr-o Fabia care era in paralel cu mine pe banda 1 (eu pe banda 2) in curba la dreapta se trezeste ca vrea pe banda 2, fara sa semnalizeze, fara sa se asigure, fara sa inteleaga macar ce se intampla?! Norocul lui, dar si al meu, este ca l-am observat la timp, am franat, am tras stanga, am claxonat ca un apucat sa-l atentionez pe ala, am urcat putin pe bordura dinspre fantani, eu in Pajero Sport... L-am evitat la milimetru, initial am fost sigur ca m-a "sters" dar din fericire nu a fost asa. Il ajung apoi din urma, acum eu pe banda 1 si el pe 2, trecand pe langa el ii fac un semn cu degetul la cap si-l intreb "ba, esti nebun, nu te uiti?" dupa care ma incadrez iar pe banda 2 care era mai avansata. Mosul ajunge in spatele meu, si observ apoi ca baba de langa el imi fotografiaza masina cu telefonul... Sa ma astept acum sa primesc vreo citatie pt "sicane in trafic"?!?!?! De aia zic, pana nu vor exista legi clare si autoritati care sa le aplice, vom vedea zilnic inconstienti dintr-astia in trafic. Nu sunt idioti, ca asta nu ar fi asa grav, sunt cumplit de inconstienti si astia nu au ce cauta in trafic, pe drumuri publice! Dupa mine, as retrage cel putin jumatate din permisele din Romania! Iar din jumatatea ramasa, as suspenda jumatate, pana la invatarea corecta a codului rutier si dobandirea abilitatilor necesare in conducerea unui autovehicul. sa vedeti atunci trafic lejer si reducere a numarului de accidente! Dar din pacate, legile le fac "parlamentarii" care majoritatea sunt analfabeti sau preocupati cu smenurile personale, iar autoritatile care trebuie sa implementeze legile si sa contribuie la elaborarea lor, sunt de fapt niste parveniti, impostori, pseudo-savanti cu doctorate furate, samd... Editat Mai 17, 2013 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 (editat) Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Ieri pe Viilor dinspre Trafic Greu ...aglomeratie ...mergeam linistit pe banda mea cu Patrolul...cand vad pe unul cu un Logan bleumarin care venea in tromba pe linia de tramvai pe langa coloana si incerca sa ma "stranga" sa se bage in coloana. Am luat usor de volan spre el ...si i-am dat intentionat oglinda peste cap ...cu bara mea fata ... am deschis geamul ...si i-am zis:"Vrei mai mult, acum pe loc te rezolv!" Nu a carait nimic ...ptr ca daca zicea ceva intram cu patrolul peste el in Logan ...ii opream casetofonul cu troliul.:beat:ha1 Nu i-am retinut numarul, dar cu idioti ("JMecheri") de genul asta ma intalnesc zilnic ...si apoi depinde de starea mea de atunci ...pe unii i-am "urcat" pe trotuar sau ii "strang" eu pana renunta la orice gand de a isi etala JMecheria, pe altii ii ignor si imi vad de treaba mea ...si tot asa. De obicei dau prioritate in trafic celor care vin de pe strazi laterale, mai ales atunci cand este aglomeratie ... Editat Mai 17, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL camera on bord .... plangere la politie pe urma si o sa fie futut si el ciar daca nu o sa ii taie capul:grin: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Mai 17, 2013 Autor Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Idiot in trafic B 30 LUH La data de 02-05-2013, autovehiculul cu numarul de inmatriculare B30LUH este asigurat la: On 02-05-2013, the vehicle having the registration number B30LUH is covered by an MTPL policy issued by: ALLIANZ-TIRIAC ASIGURARI S.A. Filiala / Branch: ALLIANZ LEASING Sa il reclame ca i-a lovit motocicleta . Mda, masina e in leasing, mai trebuie gasit utilizatorul. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursuletz_82 Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL @ Optimus,o faza de genu am patit si eu cu o Bora SDI in car ese incapatana sa-mi taie fata.Nu i-a mers a inceput sa ma filmeze,am dat o frana de motor si picior era sa se infinga in carlig cu telefon cu tot.Concluzia,ca aici vroiam sa ajung.Am vb. de indata cu un prieten politist.ATATA TIMP CAT NU AI FOST FILMAT CU UN APARAT OMOLOGAT,VERIFICAT POLITIA NU ITI VA FACE ABSOLUT NIMIC. @Soimu deci nici camera on bord,n-o sa rezolve problemele cu ceilalti participanti la trafic.Politia Romana se zice ca are trebuir mult mai importante decat faze de genu-mi-a tatait calea,m-a injurat,mi-a aratat jejetul.Dreptatea in cazul asta....ti-o faci tu,parerea mea.Stii cum e pana ajungi la D-zeu te mananca sfintii. Drumuri bune! In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL macar este o cale legala care se poate urma...altfel mai ramane sa iti faci dreptate singur...ceea ce nu e atat de usor si dupa schimbarea codurilor de procedura... filmele si pozele pot fi dovezi, nu e necesar sa fie din aparate omologate, cred ca se poate solicita expertiza de partea adversa, sa se verifice daca nu a fost falsificat... dar este prezumat ca fiind bun . asta din ce am inteles, nu mai practic si nu mai interesat studiul noului cod de procedura forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Interesant este ca politia foloseste camere neomologate in baza carora dau amenzi si suspend permise. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Camera "neomologata" respectiv telefonul mobil.:grin: Nesimtit fara pereche,animal ordinar, ce parcheaza in acest loc de luni de zile, fara ca cineva sa aiba tupeul sa ii dea vreo amenda sau sa aiba curajul sa ii ridice masina desi s-au scos 2 stalpi ce delimitau zona hasurata pt a face loc de parcare taranului-bizon. Zona : Calea Dorobanti-Televiziune-Bucuresti...din pacate ROMANIA ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 (editat) Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Din cate stiu nu exista omologare la camere video. Am intrebat acum vreo doi ani la institutul de metrologie din Cluj si mi-au raspuns ca omologarea respectiv metrologia etc se pot face doar aparatelor de masura (radar), nicidecum camerelor video atasate lor care sunt doar instrumente suplimentare. In nici un caz unor camere video. La acceptarea sau neacceptarea filmarilor in instanta: camerele de supraveghere din anumite localuri, case particulare, curti, institutii etc sunt cumva omologate? In cazul filmarii unei infractiuni sunt considerate probe in instanta. La fel sunt acceptate si camerele on-board. Trebuie cerut la inceputul litigiului acceptarea filmarii, ramanand la latitudinea judecatorului de a o accepta sau nu. Stiu un caz de accident unde unul din protagonisti avea camera de bord. Fara camera era o situatie foarte ambigua, interpretabila. Filmarea a fost acceptata atat de instanta cat si de asigurator. Editat Mai 17, 2013 de Astral VREUN/VREO ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Daca se face reclamatie la politie politia e obligata sa ii ia macar o declaratie...deci se duce politaiu , sectoristu...si il cheama la sectie....il pune sa scrie....macar atat..... Astfel aflii cum il cheama unde sta.... Stiu caz real o prietena a fost reclamata la politie ca a trecut cu masina pe strada si a stropit-o pe o baba....si s-a dus la sectie....ca a fost chemata..nu a patit nimic dar a dat declaratie.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Daca se face reclamatie la politie politia e obligata sa ii ia macar o declaratie...deci se duce politaiu , sectoristu...si il cheama la sectie....il pune sa scrie....macar atat..... Astfel aflii cum il cheama unde sta.... Stiu caz real o prietena a fost reclamata la politie ca a trecut cu masina pe strada si a stropit-o pe o baba....si s-a dus la sectie....ca a fost chemata..nu a patit nimic dar a dat declaratie.... PS: la un BOU mare cu o masina tare 4 anvelope taiate.....costa niste bani....doar stiti si voi.....+ masina de tractat deranj .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL PS: la un BOU mare cu o masina tare 4 anvelope taiate.....costa niste bani....doar stiti si voi.....+ masina de tractat deranj .... macar pana la 2 roti.... cate 3 zile pa saptamana forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Mai 17, 2013 Autor Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Camera "neomologata" respectiv telefonul mobil.:grin: Nesimtit fara pereche,animal ordinar, ce parcheaza in acest loc de luni de zile, fara ca cineva sa aiba tupeul sa ii dea vreo amenda sau sa aiba curajul sa ii ridice masina desi s-au scos 2 stalpi ce delimitau zona hasurata pt a face loc de parcare taranului-bizon. Zona : Calea Dorobanti-Televiziune-Bucuresti...din pacate ROMANIA ! Asta cu "Panarama" e la grupa mica, practic nu incurca pe nimeni dar gestul e de... La mine la bloc aproape zilnic ma iau de cate un meserias de la livrari sau vreun ametit care cauta loc de parcare si reuseste sa parcheze exact in fata rampei de la garaj, si sa vezi ce frumos este cand vrei sa intri sau sa iesi din garaj si vreo juma' de ora stai sa apara inteligentu' si sa auzi atunci explicatii...e mai greu pana o sa-l blochez eu pe vreunul asa, vreo 4-5 ore. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Nu ma stresati ...o asemenea masina ...PORCE ...unde sa o parcheze JMecheru sa sa vada ce JMechera...e masina lui ... daca nu in buricu targului ... fix pe interzis! :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 (editat) Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL PS: la un BOU mare cu o masina tare 4 anvelope taiate.....costa niste bani....doar stiti si voi.....+ masina de tractat deranj .... Breee....nu trebuie taiate. Dezumflate... este mai mult decat suficient. Daca-i faci de doua-trei ori asa, a patra oara isi ascunde masina. Editat Mai 17, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Trist... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL cu cauciucurile taiate e mai complicat....o seringa umpluta cu lichid de frana face minuni pe o vopsea de Porche...Q7...sau alta masina de mare scula plus ca tratamentul aplicat cu seringa e mult mai discret decat cel practicat cu brisca pe gume :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate