Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL

DKW

Postări Recomandate

Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL

Mizeriile cu teparii din accidente, in marea lor majoritate ciori spurcate cu masini de Bulgaria, "Ingland", Spania sau Italia au cam devenit sport national.

Imi doresc sa rastorn un imbecil din asta, sa il arunc in sant si sa il privesc ce arde in timp ce mananc nepasator un mar sau poate o punga de alune.

Daca nu luati usor atitudine, tupeul lor va creste pe nesimtite.

Decat sa planga mama...mai bine zboara niste pene.

@KAROLOKW proba video de pe camera masinii tale, fie ea neomologata, e PROBA acceptata de justitie in caz de Doamne fereste :wink:

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 135
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

inca nu am reusit sa instalez magaria ai ade movie maker sau defapt mai exact nu m-am stresat sa ii dau de cap cum ar trebui sa mearga da o rezolv si pun si filmuletul sa se vada mai clar

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

In parcarea din mall Maritimo Constanta

20150804_163003_LLS.thumb.jpg.10b89fe265b562125a3839f7b7aaff41.jpg

Pentru acei "bizoni" care cred ca raza de parcare lângă intrarea din mall nu e mai mare de 100m: Sa stiti ca la cumparaturi mai avem nevoie si de cosuri, bovinelor!! :fg1

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

In parcarea din mall Maritimo Constanta

[ATTACH=CONFIG]246102[/ATTACH]

Pentru acei "bizoni" care cred ca raza de parcare lângă intrarea din mall nu e mai mare de 100m: Sa stiti ca la cumparaturi mai avem nevoie si de cosuri, bovinelor!! :fg1

Si de ce nu ai rezemat acele cosuri de usile lui? Finut asa:wink:.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Si de ce nu ai rezemat acele cosuri de usile lui? Finut asa:wink:.

Pai la cretini nu raspunzi cu cretinisme... mi-as fi dorit un afis mare cu "Ai Parcat ca un BOU!" Atunci macar avea ceva de lucru, nu doar sa mute un cos la 1m distanta, ca sigur nu il impingea in locasul special :uameni

[video=youtube;yfx03Uf-SrQ]https://www.youtube.com/watch?v=yfx03Uf-SrQ

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Pai la cretini nu raspunzi cu cretinisme... i

Lumea a "evoluat", si cretinii ne sufoca, pentru ca oamenii nu raspund sau intorc capul.

Aia cu afisul este "distrugere de bunuri".

NU pune mana pe masina altuia. Pe cuvant, eu am patit-o, un pic altfel.

Dar un cos de cumparaturi, parol, gasim noi proptit in usa masinii parcata absolut regulamentar, asa ca in usa unuia care iti impiedica exercitarea unui drept.....:grin:

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Daca faceai un mulaj al cosului cu portiera lui...garantez eu ca-l durea mai tare decat stikerul ala cu "Ai parcat ca un bou"....Si nu intelg ce ai tu impotriva bietului bou, el e nevinovat....asta in 2 picioare si cu "4 roate"......e alta discutie....

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Trebuie aplicat mulaj pe masina boului cu caruciorul. Acum o luna ieseam din supermaket si pe trecere un bou dadea cu spatele ca la el in curte. Sotia cu copilul mic in brate si eu cu caruciorul pe trecere, primul instinct a fost sa izbesc tare caruciorul de bara lui ca sa se opreasca. Ghici cine sare la bataie, tot cap de stanca din masina. S-a linistit insa repede ca altfel ar fi avut si un mulaj pe fata.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Superb topicul :ha:

L-am citit tot si chiar ma simt mai bine cand ma gandesc la pataniiile mele pe bicicleta prin trafic (prefer bicicleta pentru mers la munca).

Nu enumar cate...ci doar una amuzanta. E joi si imi spun: "hmm, saptamana asta a fost fara evenimente", trec 15 secunde si imi taie calea un sofer grabit :ha: Mai trec 5 minute si iar imi taie calea altu...am facut prea devreme bilantul :ha:

Dar cu toate astea am intalnit soferi care stau linistiti, depasesc larg, nu iti taie calea, mai multi decat cei aiurea, deci senzatia e ca lumea se civilizeaza. Uscaturi mai sunt si vor mai fi.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare