Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL

DKW

Postări Recomandate

• Răspunsuri 135
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL

Sa vorbim despre...idioti/idioate

B-294-MAM,o imbecila care desi avea loc sa parcheze la nici 5 m, a ales sa blocheze o banda de mers doar pentru ca avea de scos niste bani de pe card, in timp ce autobuzul trebuia sa astepte sa se elibereze banda 2 de pe contrasens pt a trece de al ei "PEJO".

Cand vor intelege unii ca daca pui avariile ,nu iti da dreptul sa parchezi unde vrea muschiul tau?

IMG362.thumb.jpg.16a7a985d880eed991c6d024dcf31220.jpg

IMG363.thumb.jpg.20500f4730a3d3b4938e9339a28836ca.jpg

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa vorbim despre...idioti/idioate

B-294-MAM,o imbecila care desi avea loc sa parcheze la nici 5 m, a ales sa blocheze o banda de mers doar pentru ca avea de scos niste bani de pe card, in timp ce autobuzul trebuia sa astepte sa se elibereze banda 2 de pe contrasens pt a trece de al ei "PEJO".

Cand vor intelege unii ca daca pui avariile ,nu iti da dreptul sa parchezi unde vrea muschiul tau?

Floreasca :) zona de fita de tupeu si de jmecheri asa ca nici nu ne mai miram...sa vezi seara daca treci pe acolo si pe stradutele alea care dau in dorobanti si care au pe stanga si pe dreapta o gramada de bombe de fite sa vezi acolo bizoni si deaia de au luat carnetul pe salam si branza :) da au niste masini de ramai cracanat cand le vezi :) asta iarna aveam o placere sadica sa merg pe acolo sa rad de ei ca nu puteau iesi din parcare cu masinile lor sau sa ii vezi cum ramaneau pe burta :)eu i-am spus unuia ca daca nu isi parcheaza cotetul mai bine eu dupa ce plec nu ma opresc pentru el iar daca nu am loc si il ating ma mai opresc doar in dorobanti :) nu ma crezut dar cand a auzit cum incep sa scartaie si sa zdrongane tranmisia pe repriza impingea la masina si tragea de aripi mai rau ca pe vremuri cand impingeai la cate o raba :):):)

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Continuare...

http://www.youtube.com/watch?v=eZR0PfD7zms&feature=player_embedded

Actiuni de genul facute zilnic, probabil ca ar genera un "trafic de august" in fiecare luna prin Bucuresti

Link spre comentariu

Stilul asta de condus il gasesti si la Roma si la Napoli chiar in forme mai grave, adica si politia le comite la ei:))nimeni nu e perfect cu totii mai gresim, dar sunt convins ca ”protagonisti” din filmari fac zilnic aceleasi MARLANII!

”STEJARUL creste numai unde-i PAMANTUL bun,BURUIENILE cresc PRETUTINDENI.” zise al nostru Mihai Eminescu
Link spre comentariu

Hai ca cum sa nu fim mai catolici decat papa ...

Toti incalcam zilnic cel putin odata regulile de circulatie ...Eu sunt clar de acord cu sanctionarea JMecherilor, a nesimtitilor ...dar totusi sa nu exageram ...Inclusiv melitienii incalca regulile de circulatie ...

Ma intorceam de la Sebes, spre Sibiu ...un emceveu mi-a taiat total aiurea fata (ambii meletieni vorbeau la telefon!!!), l-am evitat taind o banda (linia continua) asta ptr ca mergeam incet si am putut ...am ajuns la un moment dat paralel cu el pe autoband ...iar cand l-am atentionat ...ca daca ii dadeam una de il puneam cu cracii in sus ...direct cu popoul la soare ...a aprins girofarele si de la viteza de deplasare de 90-95km/h ...s-a dus glont inainte ...naiba stie cu cat ... Daca ar fi fost invers ...cu siguranta acum aveam cartela de tramvai sau metrou ...

Si asta e doar un exemplu ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Pur si simplu nu stiu cine e mai vinovat in acest caz... bizonul care intra pe cedeaza trecerea ca un animal si apoi isi pune mainile in cap, sau mizeriile care ar trebui sa repare odata pentru totdeauna semaforul din aceasta zona.

De aproximativ 1 saptamana semafoarele de la intersectia strazilor Polona cu Mihai Eminescu au probleme de functionare, iar DACA vine cineva sa le repare, dupa 15-20 min intra pe intermitent sau se sting.

In aceasta saptamana personal am numarat vreo 15 masini facute praf, insa am inteles de la vecinii din zona ca numarul real sare lejer de 20.Asadar daca aveti drum prin zona...grija mare !

SAM_3088.thumb.JPG.a5b42144ab6acb862734c78b683ff4a0.JPG

Link spre comentariu

Trebuie sa-mi cumpar un Go-Pro si sa-l montez pe casca, am ce filma ca ma dau cu maxiscuteru' prin oras si imprejurimi.

Peripetiile din ultimele 2 saptamani: la intersectia 1 Decembrie 1918 cu Postavarului, vine "Gigi" cu Ford Mondeo de pe Postavarului si trece nonsalant pe rosu, facand stanga pe 1 Decembrie. Daca nu ma uitam dupa ametiti intarziati si plecam mai tare cred ca ma facea material de stiri.

Intersectia Dristor-Mihai Bravu, plec de la semafor si "Gigi" cu Logan rosu era sa se suie pe mine pentru ca se uita foarte interesat in dreapta.

Si cireasa de pe tort, veneam de la Fundulea, pe A2, seara, depaseam un papuc incarcat si zic sa continui depasirea ca mai era un Roman rablagit pe banda 1. Surpriza, intra "Gigi" in depasire cu Romanu'! Cum? Din scurt, fara semnal si la vreo 30 in fata mea. Am strans din buci de am facut saua funie, m-am infipt in frane si :ce pana am avut suficient spatiu sa-l depasesc.

Edit: De seara, au iesit romanii la biserica de ziua Romaniei...:

01122013198.thumb.jpg.802879ce777830435f561bea137f7852.jpg

01122013193.thumb.jpg.51c98628a6793943c0090950744d24de.jpg

01122013195.thumb.jpg.0a350f119f7e0c76d9c2ef3e554ac8d0.jpg

Editat de DKW
  • Like 1

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Un singur lucru am de spus,pentru biciclisti nu exista respect in trafic,fie claxoneaza ca dementii si nu mai stii unde sa te bagi,ar trebui sa te sui pe bordura si pe acolo sa mergi din partea lor.

Eu unu m-am saturat de extraterestrii astia,si sa nu mai zic de cate ori mi s-au deschis portiere direct in fata sa ma dea peste cap si tot ei vociferau...........:pr:uameni

Editat de Astral
If you own a land rover everyone expect to be a mechanic
Link spre comentariu

eu m-am saturat de biciclistii cretini care nu au nici o lumina. cum sa-l vezi pe un astfel de idiot? era sa fac praf vreo 2 pe colentina, nici unul nu avea nici o lumina pe bicicleta. unul a primit 10 lei ca sa se echipeze.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Acum sper ca nu se transforma topicul intr-o polemica soferi vs. biciclisti... :ha: Cum a fost si ala soferi de turisme vs. soferi de camioane.

Este clar ca nu conteaza "cu ce" te deplasezi, ci conteaza "cine" se deplaseaza. Eu as introduce un fel de permis pentru toti cei care folosesc drumurile publice, inclusiv biciclisti. Cum am mai zis, faptul ca iti permiti sa-ti cumperi o masina sau macar o bicicleta, nu trebuie sa-ti dea automat dreptul sa circuli pe drumurile publice.

Daca vreun guvern serios ar vrea sa reduca spre zero accidentele rutiere, ar trebui sa organizeze o testare reala a tuturor celor care detin permise, si eu dau pariu cu oricine ca peste 50% si-ar pierde permisul, din care multi chiar in primele 10 minute de testare. Sa vedeti apoi lejereala in trafic! :wink:

• Like 1
Link spre comentariu

da, ar fi o idee. asa cum masinile se vind cu lumini, sa devina obligatorie vinzarea de biciclete doar cu lumini. ma rog, legea este clara, dar se pare ca nu o cunosc multi. poate ar fi bine ca magazinele de biciclete sa ofere si o brosura cu legislatia dedicata biciclistilor.

in rest, sint o gramada in trafic care nu au nici o legatura cu volanul sau ghidonul. ieri am avut parte de unul care mergea intre benzi, fara directie, si tot el era cu gura mare. s-a certat cu vreo 2 din fata mea, cu mine, cu aia din spate. la un moment dat l-am pierdut, omul era ocupat sa se certe. presupun ca era si baut bine.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

De vina este in primul rand legislatia care e proasta, confuza, si apoi autoritatile pentru ca nu lamuresc chestiunea si nici nu urmaresc aplicarea corecta a legislatiei cata este. Inainte de '89, daca te prindea Militia fara catadioptrii la bicicleta, sau fara far si stop pe timp de noapte, o puneai de o amenda. Nu mai zic daca te prindeau cu bicicleta pe mijlocul drumului sau pe banda a doua, dupa caz. Nu sunt de acord nici cu biciclistii si scuteristii care se strecoara printre masinile aflate in mers usor, sau stationate la semafor, si nici nu cred ca in legislatia rutiera este permis asa ceva, sau poate nu mai sunt eu la curent dupa atatea modificari imbecile cate s-au adus. Acum, orice scuter amarat merge pe unde-l taie capul, pentru ca "legea ii permite", asa mi-a zis mie un inconstient dupa ce l-am intrebat de ce nu merge pe marginea drumului. Dupa ce i-am zis ca daca-l loveste vreo masina nu o sa-i placa, el mi-a replicat satisfacut ca atunci "o sa vada soferul ala". Poate ca soferul "o sa vada", dar nu e sigur ca scuteristul "o sa mai vada" dupa impact. Nu stiu cu ce-l incalzeste pe imbecil ca cineva va plati amenda, sau va face puscarie, dupa ce el este schilod sau mort. Dar daca "legea permite"...

Link spre comentariu

@Optimus, mai nou ai ''voie'' ca motociclist sa imparti banda cu alt motociclist sau scuterist, strecuratul printre benzi la semafor este un fel de acord tacit intre participantii la trafic. Pentru mine nu este o placere sa stau in esapamentul altuia la semafor, si daca pot si nu incomodez pe nimeni, o sa ma strecor incet pana in fata atata vreme cat coloana este stationara. Dar tot in aceeasi nota gasesti toate tipologiile de oameni si intre motociclisti, scuteristi, biciclisti, pietoni. Merg si cu scuterul, si cu motorul, inclusiv pe vremea asta, si vad zilnic destule...

Link spre comentariu

Dar tot in aceeasi nota gasesti toate tipologiile de oameni si intre motociclisti, scuteristi, biciclisti, pietoni. Merg si cu scuterul, si cu motorul, inclusiv pe vremea asta, si vad zilnic destule...

Pai asta zic si eu, conteaza "cine" conduce, nu "ce" conduce.

Cat despre intelegerile "tacite", ele nu au absolut nici o valoare in cazul unui eveniment rutier. Militianul pune "sablonul" (adica, codul rutier) si este valabil doar cine avea prioritate, etc. De aia trebuie avuta grija maxima in trafic, cu atat mai mult din partea celor pe 2 roti, ca nu e ca la jocuri, mai bagi o fisa si incerci din nou daca nu ti-a iesit din prima. Iar in cazul strecuratului printre coloanele de masini, raspunderea revine strict celui pe 2 roti, ca daca se avanta crezand ca masinile il vor feri, el venind din spate si de multe ori in slalom, doar ca sa nu inghita el noxe de la esapament, atunci e un mare bou.

LE: Dar ca sa ramanem on-topic, fix la fel se petrece si in cazul tampitilor si inconstientilor care isi lasa masinile aiurea blocand traficul sau alte masini parcate, sau vin de pe drumuri laterale fara prioritate si intra in fata celor care sunt pe principala cu prioritate, sau intra "din timp" insa ruleaza cu 20-30 km/h, direct pe banda 2 de multe ori, pentru ca au de dat sms-uri sau nu tiu sa foloseasca cutia de viteze si le trebuie 5 minute sa prinda viteza, sau care intra in intersectii ca la ma-sa pe tarla, fara sa se uite ca deja s-a facut rosu la semafor, sau ca are cedeaza trecerea, etc. Astia nu indeplinesc conditiile psihologice pentru a conduce vehicule pe drumurile publice. Vad de-astia zilnic, si enorm de multi! Ca incep sa cred ca ei saracii sunt nevinovati, ci de vina sunt aia care le dau permisele, si ii lasa sa umble liberi pe drumurile publice.

Editat de Optimus
Link spre comentariu

(...) Eu as introduce un fel de permis pentru toti cei care folosesc drumurile publice, inclusiv biciclisti. (...)

N-ar strica nici pentru pietoni :grin:

Link spre comentariu

IDIOTI in trafic mie mi se par aia care stau corect in coloana si ii lasa pe cei care depasesc coloana pe linia de tramvai si ii lasa sa li se bage in fata !!!

O, da, innebunesc atunci cand vad faze din astea. E ca si cum cel care il lasa sa intre in fata lui, dupa ce ala a depasit toata coloana, l-ar lasa sa il scuipe in fata pe el si pe toti cei din spatele lui.

Exact asa mi s-a intamplat cand ma intorceam pe autostrada de la mare acum 2 ani. Era inca in lucru si se foloseau doar doua benzi una pt dus si una pt. intors. Bineinteles ca erau magari care se bagau pe dupa jaloane, depaseau coloane de 5Km de masini si apoi se infigeau intr-un sens giratoriu unde (hopa) era politie. Cand mi-a venit si mie randul la coada sa intru in sensul giratoriu vad doi ca veneau din spate cu viteza. Zic: bun! Sa vazi "ce ii arde donmii agenti" pe bizonii astia! Primul, cu un tupeu extraordinar a dat sa se bage in fata mea, moment in care l-am blocat si am tras un fluierat ciobanesc spre domnu' agent. Vine organu si ma intreaba care e problema si eu ii arat masinile din dreapta mea de dupa jaloane; ii spun ca am observat o incalcare a regulilor de circulatie si ca sunt martor daca e nevoie sa dea vreo amenda. El, in schimb, ridica din umeri si imi spune: "ce sa le fac dom'le..."

Exact, ce era de facut? Am plecat mai departe scarbit si m-am pus la urmatoarea coada de dupa sensul giratoriu...

:uameni

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

da, ar fi o idee. asa cum masinile se vind cu lumini, sa devina obligatorie vinzarea de biciclete doar cu lumini. ma rog, legea este clara, dar se pare ca nu o cunosc multi. poate ar fi bine ca magazinele de biciclete sa ofere si o brosura cu legislatia dedicata biciclistilor.

Se pare ca la altii e litera de legea treaba cu luminile. De ce nu ar merge si la noi?

20131216_204525-2.thumb.jpg.321998782844cac4c50c257af85103fe.jpg

20131216_204442-3.thumb.jpg.ef3dd3816d653c9f109cfc241500c967.jpg

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Ieri am gasit inca un "campion", pe A1, Gigel/Dorel cu Touareg argintiu B 975 PAG stationar pe banda de urgenta. Cand mai aveam vreo 50 de metri pana in dreptul lui, campionul pleaca in tromba de pe loc iesind direct in banda 1 pe unde ne deplasam si noi cu vreo 130 la ora... Campionul avea 2 copii in masina, unul in fata pe locul din dreapta si fara centura. A facut slalom printre masini si dus a fost...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare